Secondary Adv

FMT Group

 

Përshkrimi

FMT Group është fabrika më e madhe e gjeneratorëve në Shqipëri dhe një ndër fabrikat më të mëdha asambluse në Ballkan. Kompania shtrihet në një hapësire prej 10000m2 në zonën e Rinasit, me një stok prej 100-150 gjeneratoresh aktiv në cdo kohë. FMT Group është distributore e markave më prestigjoze të gjenertorëve në botë si: Volvo, Iveco, Scania, Perkins, Doosan dhe FMT.

Prej viti 2005 FMT ka nisur prodhimin e motorrit në emrin e tij, e cila është dizenjuar dhe pregatitur sipas inxhiniereve tanë. Motorri eshte i testuar dhe certifikuar sipas standarteve europiane për produktet motorrike. Kompania FMT është e përberë nga nje staf i kualifikuar prej 55 punonjesish, nga ku pjesa më e madhe janë staf inxhinierik të kualifikuar nga fabrikat ku prodhohen motorrët. Prej më tepër se 5 vitesh kompania eksporton produktet e saj jashtë vëndit. Sot me krenari themi se produktet tona janë prezente në 45 vënde të botës.

Kompania ofron gjeneratorë të fuqive nga 1kva deri ne 3700 kva, gjithashtu jemi të specializuar për projektet e sinkronizimit dhe Twin Genset duke qënë një ndër të vetmet kompani në Europë që ofrojnë këto shërbime. Kompania është e specializuar në të gjithe gamën e produkteve të emergjencës elektrike duke u specifikuar me produktet si: Stabiliaztor dhe UPS.

 

Stabiliaztorët janë me servomotor të brëndshëm dhe fuqitë të cilat ofrojmë te klientet tanë janë nga 2 deri ne 3500 kva. Stabiliaztorët që ofrojmë janë të të gjitha tensioneve dhe ofrojnë mbrojtjen maksimale për klientët të cilet i përdorin keto paisje. Për sa i perket UPS, 2 markat që përdoren janë Inform Le Grand dhe FMT. Të gjithë UPS janë online dhe ofrojme fuqitë nga 1 deri ne 6400 kva.

Çfarë ofron

Për më shumë se 20 vjet FMT GROUP u ofron klientëve shërbim profesional dhe cilësor.

1. Gjeneratorë me nafte, Twin On, me Gaz, Sinkron, Marine, Power Plant.

2. Stabilizatorë tensioni 2-3500 kVA

3. UPS/ Inverter 1-6400 kVA

PROFESIONAL
Fmt Group ka një staf teknik të specializuar i cili është i shpërndarë nga Fmt Group sipas vëndeve dhe rajoneve të distributorëve.

 

EKSPERIENCE
Fmt Group ka një nga strategjitë më të gjëra të ekipit teknik të shërbimit në industrinë e zgjidhjeve të energjisë.

 

 

GARANCIA
Fmt Group ka përgjegjësi për mirëmbajtjen periodike ose riparimin e pajisjeve prodhuar ose furnizuar nga Fmt Group, gjatë dhe pas një periudhe garancie.

Shërbime

Gjeneratore me nafte
Gjeneratore me nafte
Gjeneratore per power plant
Gjeneratore per power plant
Gjeneratore te sinkronizuar
Gjeneratore te sinkronizuar
Mirembajtje dhe Kontroll periodik per gjeneratore
Mirembajtje dhe Kontroll periodik per gjeneratore
Pjese kembimi per gjeneratore
Pjese kembimi per gjeneratore
Prodhim gjeneratoresh
Prodhim gjeneratoresh
Servis per gjeneratore
Servis per gjeneratore
Servis profesional gjeneratoresh
Servis profesional gjeneratoresh
Stabilizator monofaze
Stabilizator monofaze
Stabilizatore trefazor
Stabilizatore trefazor
Stabilizatore voltazhi automatik
Stabilizatore voltazhi automatik
UPS dhe inverter
UPS dhe inverter
UPS Monofaze, Trefazor, Mix
UPS Monofaze, Trefazor, Mix
Transformatore me kapacitet te larte
Transformatore me kapacitet te larte
Transformatore me rezine
Transformatore me rezine
Transformatore me vaj
Transformatore me vaj
Panele ndricimi LED
Panele ndricimi LED
Shirita fleksibel LED
Shirita fleksibel LED
Tuba ndricimi LED
Tuba ndricimi LED
Sisteme fotovoltaike
Sisteme fotovoltaike

Katalogu

Katalog FMT Group
Katalog FMT Group
Katalog FMT Group
Katalog FMT Group

Historiku

2001

FMT Group filloi aktivitetin në vitin 2001 si prodhues i stabilizatorëve të tensionit. Në fund të vitit 2001 FMT Group hyri në tregun e Gjeneratorëve dhe UPS. Fillimisht FMT Group merrej vetëm me tregtimin e këtyre produkteve.

 

2005

Në vitin 2005 FMT Group filloi projektimin dhe prodhimin e 'FMT GENERATORS' dhe 'FMT UPS / Inverter'.

 

2008

Një epokë e re filloi në vitin 2008 kur aktiviteti i FMT Group u zgjerua në Kosovë përmes shitjeve të produkteve dhe shërbimeve të kualifikuara profesionale.

 

2010

Në vitin 2010 ne projektuam dhe lançuam motorin FMT i cili perfshin fuqi të vogla dhe të mesme deri në 1200 kVA. Këtë vit ne hapëm një degë tjetër, në Mal të Zi.

 

2014

Në vitin 2014 filloi me një vizion të ri të fokusuar në zgjerimin e tregut ndërkombëtar. Ky objektiv u arrit përmes një studimi të thellë të tregut, i cili dha rezultate të dobishme.

 

2015-2022

Gjatë viteve 2015-2022, FMT Group ka nënshkruar dhe finalizuar kontrata të ndryshme ekskluzive me distributorë të cilët janë shumë të rëndësishëm në tregun global në vendet si: Tunizia, Portugalia, Rusia, Azerbajxhani, Polonia, Etiopia, Malta, Republika Çeke, Zvicra, Norvegjia, Australia etj…

Punë të kryera

Aliko Ndertim
Aliko Ndertim
Arna shpk, Korce
Arna shpk, Korce
Baudouin Marelli 205 kva, Tirane
Baudouin Marelli 205 kva, Tirane
Biznes, Pazari i ri ne Tirane
Biznes, Pazari i ri ne Tirane
Fakulteti i Ekonomise, Universiteti i Tiranes
Fakulteti i Ekonomise, Universiteti i Tiranes
Gjenerator FMT Genset, Rusi
Gjenerator FMT Genset, Rusi
Gjenerator FMT, export ne Republiken Domenikane
Gjenerator FMT, export ne Republiken Domenikane
Gjenerator i eksportuar ne Sri Lanka
Gjenerator i eksportuar ne Sri Lanka
Gjeneratore 55Kva Iveco Engine Marelli, Shengjin
Gjeneratore 55Kva Iveco Engine Marelli, Shengjin
Hotel Heksamil, Ksamil
Hotel Heksamil, Ksamil
Kompleksi New Born
Kompleksi New Born
Magazinat Jysk
Magazinat Jysk
Perkins 1250 kva, Katar
Perkins 1250 kva, Katar
Qendra Spitalore Universitare, Nene Tereza
Qendra Spitalore Universitare, Nene Tereza
Spar, Pogradec
Spar, Pogradec
Union Bank
Union Bank
Vila Bianca Agroturizem dhe Spa
Vila Bianca Agroturizem dhe Spa
Hilton Hotel 2x880 kVA
Hilton Hotel 2x880 kVA
Katar 1250 kVA
Katar 1250 kVA
Malte 1125 kVA
Malte 1125 kVA
Republika Ceke 1650 kVA
Republika Ceke 1650 kVA
Rusi 715 kVA
Rusi 715 kVA
Shqiperi 1125 kVA
Shqiperi 1125 kVA
Tunizi 880 kVA
Tunizi 880 kVA
Zvicer 2500kVA
Zvicer 2500kVA
Beyond Luxury Hotel Iveco 160 kva
Beyond Luxury Hotel Iveco 160 kva
NBT Oil Iveco 400 kva, Volvo 220 kva
NBT Oil Iveco 400 kva, Volvo 220 kva
Piramida e Tiranes 800 kva
Piramida e Tiranes 800 kva

Video

Certifikime

  

Partnere