Secondary Adv

Novus Marketing and Advertising

 

Përshkrimi

Novus Marketing and Advertising është një kompani e cila ofron një gamë të larmishme dhe të plotë shërbimesh në fushën e reklamave indoor & outdoor. Përmes produkteve reklamuese të prodhuara nga Novus, ofrojmë diferencën përmes detajeve, materialeve cilësore, dizanjit, profesionalizmit në punim dhe një garanci për jetëgjatësinë e tyre sepse përkushtimi në realizimin perfekt të çdo produkti është prioriteti ynë. Ne përpiqemi t’i japim identitetin që meriton çdo biznesi përmes produkteve dhe punës sonë.

Ne mundësojmë prodhimin dhe montimin e reklamave:

 

-    Punime 3D

-    Gërma 3D me dhe pa ndriçim

-    Tabela Reklamuese me etalbond

-    Tabela Reklamuese me dhe pa ndriçim

-    Punime me Led

-    Punime me Neon Led

-    Printime

-    Veshje Fasadash

-    Sinjalistikë të brendshme dhe të jashtme

-    Projekte

-    Projekte të personalizuara

-    Reklama të tjera

 

Novus drejtohet nga njerëz me pasion dhe vision dhe ka një staf profesionistësh në dizenjimin, projektimin dhe prodhimin e reklamave duke ofruar produkte me çmim konkurruese në treg të cilat diferencohen nga cilësia e prodhimit dhe jetëgjatësia e tij.

Çfarë ofron


-    Punime 3D

•    Punim me etalbond

•    Punim me Pleksiglas

•    Germa 3D me/pa ndricim

•    Forma 3D me ndriçim të fshehur

•    Forma 3D me/pa ndricim

 

-    Tabela Reklamuese

•    Tabela etalbond i frezuar me ndriçim 

•    Tabela pa ndriçim

 

-    Punime me Led

•    Neon Led

•    Led Tubolar

 

-    Printime

•    Adeziv standart

•    Adeziv rrjetë

•    Adeziv akull

•    Baner

•    Letër murale

•    Kanavac

 

-    Veshje Fasadash

•    Veshje fasade me adeziv

•    Veshje fasade me etalbond

 

-    Sinjalistikë

•    E brendshme

•    E jashtme

 

-    Projekte

•    Zbatim projekti

•    Karburante

•    Stacione autobusi

•    Konstruksione Metalike

 

-    Reklama të tjera

•    Stenda Promocioni

•    Billboard

•    City Light

•    Totem

•    Brandim total

Shërbime

Germa 3D me sfond pecikllazi
Germa 3D me sfond pecikllazi
Brandim total biznesi
Brandim total biznesi
Germa 3D inoksi me ndricim ballor
Germa 3D inoksi me ndricim ballor
Germa 3D me ndricim led
Germa 3D me ndricim led
Germa 3D indoor
Germa 3D indoor
Konstruksione etalbondi me germa 3D
Konstruksione etalbondi me germa 3D
Tabela me alukobond me carje dhe ndricim
Tabela me alukobond me carje dhe ndricim
Logo me plexiglas
Logo me plexiglas
Germa me led tubolar
Germa me led tubolar
Sinjalistika te brendshme me plexiglas
Sinjalistika te brendshme me plexiglas
Printime me adeziv standart
Printime me adeziv standart
Letra muri te personalizuara
Letra muri te personalizuara
Printime adeziv akull
Printime adeziv akull
Printime korniza ne banner
Printime korniza ne banner
Shkronja 3D punuar me plex, me ndricim
Shkronja 3D punuar me plex, me ndricim
Sinjalistike e brendshme per supermarket me forex dhe adeziv
Sinjalistike e brendshme per supermarket me forex dhe adeziv
Roll Up banner per panair
Roll Up banner per panair
Brandime makine
Brandime makine
Brandime per ambjente te brendshme
Brandime per ambjente te brendshme
Brandime per fasada te jashtme
Brandime per fasada te jashtme
Sinjalistika te brendshme
Sinjalistika te brendshme
Tabela me etalbond plexiglass dhe ndricim led
Tabela me etalbond plexiglass dhe ndricim led
Stenda promocioni
Stenda promocioni
Ekrane LED
Ekrane LED
Projekte karburant
Projekte karburant

Katalogu

Katalog Novus Marketing and Advertising

Punë të kryera

Beauty Salon Megi
Beauty Salon Megi
Castellino Home
Castellino Home
Da Sergio
Da Sergio
Elite 21 Tax and Law
Elite 21 Tax and Law
Evsado Supermarket
Evsado Supermarket
Farmaci Jor
Farmaci Jor
Inovess Construction and Management
Inovess Construction and Management
Intercome
Intercome
Iris Print
Iris Print
Kiss FM
Kiss FM
Kolegji Profesional i Tiranes
Kolegji Profesional i Tiranes
Kreg
Kreg
ML Elevators Albania
ML Elevators Albania
Novo Nordisk
Novo Nordisk
Supermarket Extra
Supermarket Extra
Shisha Lounge Ermir
Shisha Lounge Ermir
Universiteti Europian i Tiranes
Universiteti Europian i Tiranes
WeArt Kids Studio
WeArt Kids Studio
Banner, ONE
Banner, ONE
Club FM
Club FM
Greemed Medical Solution
Greemed Medical Solution
Sea Food Shop
Sea Food Shop
Studio Art Sergei
Studio Art Sergei
Tekno Fire
Tekno Fire
Brandim Shkolla Teknike Ekonomike
Brandim Shkolla Teknike Ekonomike
Brandim zyre shitje, Kompani ndertimi
Brandim zyre shitje, Kompani ndertimi
Emertim institucioni me germa foreksi, Shkolle 9 vjecare
Emertim institucioni me germa foreksi, Shkolle 9 vjecare
Forex dhe adeziv ne zyre shitje, Kompani ndertimi
Forex dhe adeziv ne zyre shitje, Kompani ndertimi
Hotel Champagne
Hotel Champagne
Prodhim Roll-Up Banner, Nova Mat
Prodhim Roll-Up Banner, Nova Mat
Stende me ndricim, Century 21
Stende me ndricim, Century 21
Timeless Lounge
Timeless Lounge
Veshje me adeziv, Event inagurues
Veshje me adeziv, Event inagurues

Video