Secondary Adv

Silcapor

 

Përshkrimi

Fabrika për prodhimin e Bllokave të Lehtë të Autoklavizuar- Porus Concrete Autoclaved Light Weight 

 

...sepse shtëpia ndërtohet vetëm një herë

 

Silcapor është fabrika e vetme në rajon për prodhimin e bllokave termoizolues. Investimet për ndërtimin e kësaj fabrike kanë filluar në vitin 1983 kurse kanë përfunduar në vitin 1988 kur edhe ka filluar prodhimin. Fabrika gjendet në fshatin Doganaj ne Komunen e Kacanikut.

 

SILCAPOR-i është teknologji e prodhimit të materialit ndërtimor, që nënkupton asortiment të elementeve në murim me dimensione të ndryshme (gjerësi,gjatësi dhe lartësi). SILCAPORI është me prejardhje minerale inorganike, shprehimisht material me peshë të lehtë ndërtimore, i cili prodhohet në mënyrë industriale, me markë të caktuar të betonit celular. 

Blloku Silcapor kursen energjinë, është material i lehtë ndërtimor dhe prodhohet prej lëndëve të pastërta si rëra e kuarcit, cimentoja, gëlqerja dhe uji. Është produkt me kualitet të lartë, i prodhuar në Kosovë me teknologji Suedeze i cili përmbush standardet ndërkombëtare për prodhim të pastërt ekologjik.

 

Mënyrat e aplikimit: Kliko ketu

Çfarë ofron

Silcapor bën prodhimin poroz-betonit të lehtë të autoklavizuar  dhe ju sjell bllokat Silcapor që janë bllokat më të përshtatshëm për ndërtim të lehtë, ekonomik, të qëndrueshëm, rezistues, izolues dhe mbi të gjitha – ekologjik dhe të pastër. 

 

Kompania përbëhet prej njerëzve të rinjë dhe inovativ që na bëjnë të ecim përpara me hapa të shpejtë.

Pse rekomandohet Silcapori?

SILCAPOR-i është

- Material ndërtimor i lehtë, katër herë më i lehtë se betoni klasik

- Material ekolog jik i cili siguron mesin e shëndetshëm dhe i qëndrueshëm

ndaj ndikimeve të ndryshme atmosferike

- Ka veti të shkëlqyeshme termo-izolusese,

- Është i padjegshëm dhe poashtu rezistent ndaj zjarrit

- Izolues i mire akustik (ndaj zhurmës)

- Material me dimensione të sakta 

 

Vetitë e Bllokut Silcapor

Super Rezistent

Si material ndërtimor e bën të pakontestueshëm aplikimin në ndërtimtari sepse ka veti rezistuese ndaj zjarrit, i padjegshëm, nuk e përcjell flakën e deri në 650 C nuk i ndërron vetitë kryesore.

 

Bllok Absorbues

Gjatë procesit të prodhimit aplikohen lëndët e para me prejardhje natyrore inorganike. Ky material ka veti ekologjike dhe është fiziologjikisht joaktiv ndaj shëndetit të njeriut.

 

Siguri e lartë

Për arsye të peshës së lehtë vëllimore dhe koeficientin e lartë të sigurisë e bën objektin më të lehtë dhe më të përballueshëm ndaj dridhjeve  seizmike

Shërbime

Blloqe me izolim termik dhe akustik per ndertim
Blloqe me izolim termik dhe akustik per ndertim
Blloqe me shkume per ndertim
Blloqe me shkume per ndertim
Blloqe porozbetoni per ndertim
Blloqe porozbetoni per ndertim
Blloqe te lehtesuar termoizolues
Blloqe te lehtesuar termoizolues
Blloqe termik dhe akustik per ndertim
Blloqe termik dhe akustik per ndertim
Blloqe termoizolimi dhe zeizolimi
Blloqe termoizolimi dhe zeizolimi
Fabrike prodhimi per blloqe ndertimi
Fabrike prodhimi per blloqe ndertimi
Fabrike prodhimi per blloqe te lehtesuar
Fabrike prodhimi per blloqe te lehtesuar
Pllaka izoluese
Pllaka izoluese
Prodhim blloqesh te lehtesuar betoni
Prodhim blloqesh te lehtesuar betoni

Katalogu

Katalog Silcapor
Katalog Silcapor
Katalog Silcapor
Katalog Silcapor
Katalog Silcapor
Katalog Silcapor
Katalog Silcapor

Punë të kryera

Lake View Residences, Tirane
Lake View Residences, Tirane
Bolv Oil, Tirane
Bolv Oil, Tirane
Kompleksi Vel City - Velez
Kompleksi Vel City - Velez
Ndertese e realizuar me Bllokun Silcapor ,Tirane
Ndertese e realizuar me Bllokun Silcapor ,Tirane
Aeroporti Internacional, Prishtine
Aeroporti Internacional, Prishtine
ZSF Kom,  Skopje
ZSF Kom, Skopje
Ndertim me bllokun Silcapor
Ndertim me bllokun Silcapor
Silcapor1624000723
Silcapor1624000773
Silcapor1624000784
Qendra tregtare me e madhe ne Maqedonin e Veriut, SEG
Qendra tregtare me e madhe ne Maqedonin e Veriut, SEG
Corner Residence in Skopje, Silcapor Block
Corner Residence in Skopje, Silcapor Block
Eastgateliving ne Shkup
Eastgateliving ne Shkup
Kompleksi La Plaza me lokacion ne Kumanove
Kompleksi La Plaza me lokacion ne Kumanove
Pika 4A Prishtine, blloqe Silcapor
Pika 4A Prishtine, blloqe Silcapor
Prishtina City Center
Prishtina City Center
Alba Group, Prishtine
Alba Group, Prishtine
Kompania Ambrella, Shkup
Kompania Ambrella, Shkup

Vetite Fizike te bllokut Silcapor

 

 

Certifikime

 

Çertifikatë e kontrollit të produktit, në përputhje me pjesën III të Regullores me kërkesat themelore të ndërtimit dhe konform vlerësimit të prodhimeve për konstruksion. Njësia e murimit AAC-Kategoria I, me llojet, dimensionet dhe vlerat specifike të produkteve në Suplementin nr 1 të kësaj certifikate. E lansuar në treg nga N.T.P Unio-Commerce sh.p.k "SILCAPOR"Kosovë.

Video