Secondary Adv

Texas Development

 

Përshkrimi

Texas Development është krijuar nga një grup investitorësh,specialistë të sektorit real estate, arkitektë me një karrierë shumë të sukseshme, teknicienë të spikatur që i ka bashkuar ëndrra për të sjellë në tregun e ndërtimit shqiptar eksperiencën unike të bashkimit të dizajnit italian, teknologjive gjermane, manaxhimit anglo-sakson në ndërtim.

Kompania jonë është një bashkim kapitalesh, eksperiencash dhe idesh për të sjellë ndërtime luksoze, dizajne ekskluzive dhe teknologjitë më avantgarde. Texas ju projekton në të ardhmen,ju vendos në qendër të komfortit, ju përkëdhel shqisat me elegancën e zgjedhjeve dhe ju shumëfishon vlerën e investimit fillestar.

Ne nuk ofrojmë shtëpi per tu strehuar, as thjesht shtëpi cilësore, ne ofrojmë eksperienca të jetesës në një dimension të ri, unik e të papërsëritshëm.

Objektivi ynë kryesor është të ndërtojmë objekte banimi luksoze, hapësira shërbimesh dhe resorte pushimesh. Jemi të dedikuar të ushtrojmë aktivitetin tonë përmes përdorimit të teknologjive më inovative, përzgjedhjes së materialeve më cilësore dhe bashkëpunimit me markat më prestigjoze në treg.

Integriteti, besueshmëria, inovacioni dhe pasioni për punën na mbajnë të fokusuar kundrejt qëllimit tonë. Të ndërtojmë sipas standarteve europiane duke mbajtur në mendje gjatë të gjithë procesit nevojat dhe dëshirat e klientëve.

Ne bashkojmë pikat tona të forta, ndërthurim përvojat dhe krijimtarinë për të sjellë rezultatin më të mirë përfundimtar. Jemi entuziastë për të përmirësuar jetesën tonë dhe të gjeneratave të ardhshme.

Çfarë ofron

Teknologjitë e fundit
Bota jonë gjithnjë në ndryshim kërkon teknologji të reja për tu përshtatur me mënyrat tona të reja të jetesës. Prandaj, ne kemi krijuar ndërtesat tona duke përdorur teknologjitë më të fundit në dispozicion për të përmirësuar jetesën aktuale, përfshirë çdo sfidë që mund të lindë në të ardhmen.

Ndërtim ekologjik
Ne jemi të sigurt se përmes përdorimit të koncepteve të ndërtimit ekologjik dhe teknologjive më të mira në treg, që vetëm ne mund të sigurojmë, ju do të jeni në gjendje të krijoni një lidhje shumë më të thellë me natyrën duke ruajtur standarte te larta cilësie.

Hapësira të gjelbërta
Ne kemi inkorporuar shumë zona shërbimesh dhe lehtësira për t'i shërbyer komunitetit, kemi ofruar shumë gjelbërim dhe kemi krijuar hapësira të gjelbërta që krijojnë, jo vetëm pamje të sofistikuar, por edhe kushtet e nevojshme për të luftuar më mirë ndotjen e ajrit dhe për të promovuar një mënyrë jetese të shëndetshme.

Ndërtesa të klasit të parë
Arkitektura jonë do t'i bëjë klientët tanë të ndihen skur janë në një ndërtesë të klasit të parë të së ardhmes. Hapësirat e gjera sociale me stil do t'ju bëjnë të ndiheni sikur jetoni me të vërtetë në një vendpushim luksoz.

Garanci për të ardhmen
Ne jemi pozitivë që projektet tona do të jenë prova e së ardhmes, do të jetojnë për të shërbyer në të mirë të njerëzimit për një periudhë të gjatë kohore dhe do të bëhen të njohur si monumente të famshme urbane.

Menaxhimit i ndërtesës
Ekipi i menaxhimit të ndërtesës ofron një portofol të plotë të mirëmbajtjes 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Fakti që ekipi është në dispozicion dhe i është përkushtuar do të thotë që çdo çështje mund të zgjidhet në mënyrë efikase dhe sipas standarteve më të larta.

Partnere

atelier-4

Projekte

GALERIA ROMA - Rruga e Kavajes

Galeria Roma është një rezidencë luksoze që ndërthur vendndodhjen perfekte, cilësinë superiore dhe arkitekturën moderne për të ofruar përvoja unike të të jetuarit dhe të bërit biznes.  Teknologjitë e fundit dhe materialet premium nga markat më prestigjioze në tregun e ndërtimit janë implementuar për ta bërë Galeria Roma një ndërtesë të klasit të parë. Tek Galeria Roma, ambjentet e banimit dhe hapësirat komerciale ndërthuren për të sjellë një koncept të ri te stilit të jetesës urbane në qendër të Tiranës. Për më tepër informacion klikoni këtu.

Video