Secondary Adv

TWOBE CONSTRUCTION

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

TWOBE CONSTRUCTION operon prej shum vitesh ne tregun Shqiptar. Kompania ndodhet me selie ne Kamez, Tirane. Aktiviteti i saj shtrihet ne te gjithe territorin e Shqiperise TWOBE CONSTRUCTION perfaqesohet nga nje stafi i kualifikuar dhe profesional. Cdo projekt i perfunduar ndertohet ne baze te kerkesave, me cilesi maksimale, korrektesi dhe shpejtesi. Kompania jone ofron standartet me te larta ne punimet e minierave, tuneleve, konstruksioneve per godina banimi etj. 

TWOBE Construction aktualisht ka nje game te gjere sherbimesh kryesishte ne fushen e armatimit dhe mbrojtjes se tuneleve, betonimit me pompe, perforcimit te skarpateve, troketimit te minierave dhe rikonstruksioneve per betonarme dhe banesa etj.

 

Çfarë ofron

-  Armatim tunelesh me ankera
-  Armatim tunelesh me rrjeta dhe ankera
-  Armatim tunelesh me rrjete
-  Armatim tunelesh me torket
-  Armatime me rrjete per mbrojtje tuneli
-  Beton i sprucuar
-  Beton i sprucuar me ajer
-  Betonime me pompe stacionere
-  Izolime te shembjeve ne tunele
-  Konstruksione betonarme
-  Mbrojtje minierash
-  Armatime minierash
-  Mbrojtje e rende me centina, rrjete dhe torket per tunele
-  Mbrojtje e rende me harqe celiku per tunele
-  Mbrojtje mesatare me rrjete celiku, ankera dhe torket
-  Mbrojtje mesatare tunelesh me rrjeta ankera RRS dhe torket
-  Mbrojtje per skarpata mali me rrjete dhe torket
-  Mbrojtje pilotash me torket me veshje
-  Mbrojtje skarpatash
-  Mbrojtje tunelesh me ankera
-  Mbrojtje tunelesh shot crete
-  Perforcim dhe mbrojtje skarpatash
-  Perforcim skarpatash
-  Perforcim tunelesh me torket
-  Perforcime torket
-  Rikonstruksion betonarme
-  Rikonstruksione godinash banimi
-  Robot torketimi per tunele dhe miniera
-  Torketime minierash
-  Veshje pilotash me torket

Shërbime

Armatim tunelesh me ankera
Armatim tunelesh me ankera
Armatim tunelesh me rrjeta dhe ankera
Armatim tunelesh me rrjeta dhe ankera
Armatim tunelesh me rrjete
Armatim tunelesh me rrjete
Armatim tunelesh me torket
Armatim tunelesh me torket
Armatime me rrjete per mbrojtje tuneli
Armatime me rrjete per mbrojtje tuneli
Beton i sprucuar me ajer
Beton i sprucuar me ajer
Beton i sprucuar
Beton i sprucuar
Betonime me pompe stacionere
Betonime me pompe stacionere
Izolime te shembjeve ne tunele
Izolime te shembjeve ne tunele
Konstruksion betonarme
Konstruksion betonarme
Mbrojtje dhe armatime minierash
Mbrojtje dhe armatime minierash
Mbrojtje e lehte me rrjeta torket
Mbrojtje e lehte me rrjeta torket
Mbrojtje e rende me centina, rrjete dhe torket per tunele
Mbrojtje e rende me centina, rrjete dhe torket per tunele
Mbrojtje e rende me harqe celiku per tunele
Mbrojtje e rende me harqe celiku per tunele
Mbrojtje mesatare me rrjete celiku, ankera dhe torket
Mbrojtje mesatare me rrjete celiku, ankera dhe torket
Mbrojtje mesatare tunelesh me rrjeta ankera RRS dhe torket
Mbrojtje mesatare tunelesh me rrjeta ankera RRS dhe torket
Mbrojtje per skarpata mali me rrjete dhe torket
Mbrojtje per skarpata mali me rrjete dhe torket
Mbrojtje pilotash me torket me veshje
Mbrojtje pilotash me torket me veshje
Mbrojtje skarpatash
Mbrojtje skarpatash
Mbrojtje tunelesh me ankera
Mbrojtje tunelesh me ankera
Mbrojtje tunelesh shot crete
Mbrojtje tunelesh shot crete
Perforcim dhe mbrojtje skarpatash
Perforcim dhe mbrojtje skarpatash
Perforcim skarpatash
Perforcim skarpatash
Perforcim tunelesh me torket
Perforcim tunelesh me torket
Perforcime torket
Perforcime torket
Rikonstruksion betonarme
Rikonstruksion betonarme
Rikonstruksione godinash banimi
Rikonstruksione godinash banimi
Robot torketimi per tunele dhe miniera
Robot torketimi per tunele dhe miniera
Torketime minierash
Torketime minierash
Veshje pilotash me torket
Veshje pilotash me torket

Punë të kryera

Punime te kryera 01
Punime te kryera 01
Punime te kryera 02
Punime te kryera 02
Punime te kryera 03
Punime te kryera 03
Punime te kryera 04
Punime te kryera 04
Punime te kryera 05
Punime te kryera 05
Punime te kryera 06
Punime te kryera 06
Punime te kryera 07
Punime te kryera 07
Punime te kryera 08
Punime te kryera 08
Punime te kryera 09
Punime te kryera 09
Punime te kryera 10
Punime te kryera 10
Punime te kryera 11
Punime te kryera 11
Punime te kryera 12
Punime te kryera 12
Punime te kryera 13
Punime te kryera 13
Punime te kryera 14
Punime te kryera 14
Punime te kryera 15
Punime te kryera 15
Punime te kryera 16
Punime te kryera 16
Punime te kryera 17
Punime te kryera 17
Punime te kryera 18
Punime te kryera 18
Punime te kryera 19
Punime te kryera 19

Teknologjia

Video