Secondary Adv

Nito | Kessel - leading in drainage

 

Përshkrimi

E themeluar në vitin 1963 dhe me seli në Lenting, Gjermani, Kompania KESSEL AG është udhëheqësi i inovacionit në zhvillimin, prodhimin dhe furnizimin e produkteve të kullimit.

 

Ambjentet e fabrikës me një sipërfaqe prej 90.000 m2, fuqi punëtore prej 765 punonjësish dhe partnerë të shitjes në mbi 60 vende në mbarë botën dhe Qarkullim Vjetor 141 Milion €.

 

Produktet kryesore të kullimit janë:

-  Ndarësit e yndyrës/karburantit;

-  Piletat e tualeteve, kuzhinave, parkimeve, taracave;

-  Kundravalvula për mbrojtjen nga ujrat; 

-  Stacionet e pompave për ujrat e zeza dhe të bardha.

 

Janë të specifikuara në projektet shtëpiake, tregtare dhe industriale në të gjithë globin.

 

Produktet tona janë ‘Made in Germany’ dhe ‘Made by KESSEL’. Kompania  “Nito shpk” është partner për shitjet dhe shërbimet e produkteve Kessel në Shqipëri.

Shërbime

Ndares i yndyrnave me pompe EasyClean Auto Mix and Pump
Ndares i yndyrnave me pompe EasyClean Auto Mix and Pump
Ndares vajrash per karburantet, servise makinash, parkim
Ndares vajrash per karburantet, servise makinash, parkim
Ndares yndyrnash nentoke EasyClean
Ndares yndyrnash nentoke EasyClean
Ndaresa yndyrnash Modular EasyClean
Ndaresa yndyrnash Modular EasyClean
Pileta dushi lineare Comfort
Pileta dushi lineare Comfort
Pileta dushi murale me ndricim led
Pileta dushi murale me ndricim led
Pileta emergjence tualeti
Pileta emergjence tualeti
Pileta inoksi per kuzhina, restorante Ferrofix
Pileta inoksi per kuzhina, restorante Ferrofix
Pileta inoxi dyshemeje Ferrofix Kessel
Pileta inoxi dyshemeje Ferrofix Kessel
Pileta lineare dushi Infinity
Pileta lineare dushi Infinity
Pileta parkimi gize me fllanxhe izoluese
Pileta parkimi gize me fllanxhe izoluese
Pileta tarrace prej gize me fllanxhe izoluese
Pileta tarrace prej gize me fllanxhe izoluese
Sisteme pompimi per ambientet e lavanterive
Sisteme pompimi per ambientet e lavanterive
Sisteme te vogla pompimi Minilift S
Sisteme te vogla pompimi Minilift S
Stacione pompimesh Aqualift F
Stacione pompimesh Aqualift F
Stacione pompimi Aqualift S Compact
Stacione pompimi Aqualift S Compact
Stacione pompimi hibride Ecolift XL
Stacione pompimi hibride Ecolift XL
Stacione pompimi me pompe, pusete, kapake Aqualift F XL
Stacione pompimi me pompe, pusete, kapake Aqualift F XL
Stacione pompimi per instalime te thata Aqualift F XL
Stacione pompimi per instalime te thata Aqualift F XL
Stacione te ngritjes se ujrave te zeza me dy pompa Aqualift F XL
Stacione te ngritjes se ujrave te zeza me dy pompa Aqualift F XL

Katalogu

Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage
Katalog Nito | Kessel - leading in drainage

Punë të kryera

Abonora Hotel, Drymades
Abonora Hotel, Drymades
Ebel Hotel, Korce
Ebel Hotel, Korce
La Brisa Hotel, Dhermi
La Brisa Hotel, Dhermi
Marriott Hotel, Tirana
Marriott Hotel, Tirana
Nassau Hotel, Dhermi
Nassau Hotel, Dhermi
Prado Luxury Hotel, Livadh
Prado Luxury Hotel, Livadh
Qendra Tregtare QTU
Qendra Tregtare QTU
Qendra Tregtare TEG
Qendra Tregtare TEG
Splendor 2 Hotel, Dhermi
Splendor 2 Hotel, Dhermi
Thymus Resort (Hotel dhe Vila), Drymades
Thymus Resort (Hotel dhe Vila), Drymades

Video

Filiale

Adresa: Tirane, Dyqani nr.2, Sheshi Karl Topia (perballe karburant Gazhelit)

Informacioni: +355 68 20 02 510

E-mail: info@nito.al