Secondary Adv

VEKO Group

 

Përshkrimi

 

Ne ruajmë frymën e fillimit, shpirtin origjinal

E karakterizuar nga cilësia absolute, shija elegante dhe e sofistikuar, plotësisht ekologjike, ka bërë që Veko të jetë zgjedhja e parë e çdo konsumatori.Veko kujdeset të zgjedhë dhe të sjellë në Shqipëri markat më prestigjoze europiane duke ruajtur balancën CILËSI/ÇMIM. Bashkëpunimi i mirë me shumë biznese, arkitektë, klientë dhe profesionistë, në gërshetim me korrektesinë seriozitetin cilësinë, studimin e tregut dhe investimit në teknologjinë më të avancuar, kanë sjellë realizimin e suksesshëm të shumë projekteve të rëndësishme.

Në më shumë se 28-vjet Veko është prezent në shtëpi, zyra, hotele, bare, restorante, palestra, qendra komerciale, etj. Çdo projekt është unik ndaj është parë dhe menduar në çdo detaj.

Shërbime

Betoforma
Betoforma
Binare te zdruguar
Binare te zdruguar
Blockboards
Blockboards
Derrasa te buta
Derrasa te buta
Derrasa te forta dhe derrasa tropikale
Derrasa te forta dhe derrasa tropikale
Derrasa te ngjitura
Derrasa te ngjitura
Dysheme Druri
Dysheme Druri
Korniza Druri
Korniza Druri
Panele druri
Panele druri
Panele industriale Osb
Panele industriale Osb
Pelet ekologjik
Pelet ekologjik
Pllaka MDF
Pllaka MDF
Ristela Druri dhe Ristela finger joint
Ristela Druri dhe Ristela finger joint
Tavane Druri dhe Veshje murale e harkuar
Tavane Druri dhe Veshje murale e harkuar
Trare Dekorativ
Trare Dekorativ
Dysheme per ambjente te jashtme
Dysheme per ambjente te jashtme
Laminate
Laminate
Parkete Druri Inxhinierike
Parkete Druri Inxhinierike
Parkete Druri Masive
Parkete Druri Masive
Plintus parketi
Plintus parketi
Materiale ndihmese per parket
Materiale ndihmese per parket
Materiale per mirembajtjen e parketit
Materiale per mirembajtjen e parketit
Dysheme Vinil
Dysheme Vinil
Dysheme SPC
Dysheme SPC
Dysheme per ambjente sportive
Dysheme per ambjente sportive
Laminate gjerman te kompletuar, nenshtrese dhe plintus
Laminate gjerman te kompletuar, nenshtrese dhe plintus
Laminate kurriz peshku Herringbone
Laminate kurriz peshku Herringbone
Parkete druri ekologjike
Parkete druri ekologjike
Parkete laminate AC3, AC4, AC5
Parkete laminate AC3, AC4, AC5
Parkete rezistente ndaj lageshtires Aqua Plus
Parkete rezistente ndaj lageshtires Aqua Plus

Katalogu

Katalog VEKO Group

Punë të kryera

Tirana International Hotel
Tirana International Hotel
Timberland
Timberland
Teatri i Operas dhe i Baletit
Teatri i Operas dhe i Baletit
Stadiumi Olimpik
Stadiumi Olimpik
Sophie
Sophie
Shkolla 9-vjecare Ramazan Subashi
Shkolla 9-vjecare Ramazan Subashi
Shkolla 9-vjecare Ahmetaq
Shkolla 9-vjecare Ahmetaq
Rrjeti Laboratorik QSUT
Rrjeti Laboratorik QSUT
Rogner Hotel
Rogner Hotel
Rikonstruksioni i Liqenit Shiroke, Shkoder
Rikonstruksioni i Liqenit Shiroke, Shkoder
Restorant Gambero
Restorant Gambero
Resort Uji i Ftohte Tepelene
Resort Uji i Ftohte Tepelene
Repeat Fitness and Wellness Club
Repeat Fitness and Wellness Club
Plaza Tirana
Plaza Tirana
OSHEE
OSHEE
Montessori Tirana
Montessori Tirana
Kontakt shpk
Kontakt shpk
Kompleksi SIRI
Kompleksi SIRI
Equos Resort
Equos Resort
Artigiano
Artigiano
Agroturizmi Huqi
Agroturizmi Huqi
La Brisa, Beach Bar ne Dhermi
La Brisa, Beach Bar ne Dhermi
Palester sportive, shkolla 9 vjecare Ramazan Subashi, Vore
Palester sportive, shkolla 9 vjecare Ramazan Subashi, Vore
Parket Veko, Apartament ne rrugen e Kosovareve
Parket Veko, Apartament ne rrugen e Kosovareve
Parketi Chevron, vile private
Parketi Chevron, vile private
Rehabilitimi i Salles Sportive Farie Hoti
Rehabilitimi i Salles Sportive Farie Hoti
Shtepizat e drurit, Belsh
Shtepizat e drurit, Belsh
Andon Hotel
Andon Hotel
Beach Bar
Beach Bar
BEE Kids
BEE Kids
Bio Center Albania
Bio Center Albania
Demi Hotel
Demi Hotel
Dysheme Homogjene Vinil, Urgjenca e Pediatrise QSUT
Dysheme Homogjene Vinil, Urgjenca e Pediatrise QSUT
EURO 1
EURO 1
Glow Hotel
Glow Hotel
Kopshti Zoologjik i Tiranes
Kopshti Zoologjik i Tiranes
Shkolla e Mesme e Bashkuar Alush Bardhi
Shkolla e Mesme e Bashkuar Alush Bardhi
Shtepia e lodrave
Shtepia e lodrave
The Crown Hotel Tirana
The Crown Hotel Tirana

Vizualizo dhomen - Veko App

Shtëpia juaj ka nevojë për një parket të ri por ju ende nuk jeni të sigurt...? Zbulo koleksionin e laminateve/parketeve tona kudo ku ju jeni nga rehatia e smpartphone tuaj. Vizualizuesi i dhomës do t’ju vijë në ndihmë për të gjetur parketin e duhur duke përjetuar pamje reale të ambientit tuaj. Zgjedhja e parketit nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Gjej dyshemenë ideale me një CLICK.

 

Shkarko aplikacionin VEKO dhe zbulo cili parket është i duhuri për dhomën tënde!

Veko në App/Play Storehttp://onelink.to/veko-app

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VEKO Group (@veko_group)

Video