Secondary Adv

GRAFIKA

 

Përshkrimi

Kur imazhi i kompanisë tuaj është gjithçka dhe keni nevojë për reklama që ndihmojnë rritjen e biznesit, atëherë Grafika është adresa e duhur.Në Grafika, ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është që reklama juaj dhe elementët e brendit të lidhen me njerëzit dhe komunitetin ku biznesi vepron. Për shkak se reklamat janë përshtypja e parë, është e rëndësishme që kjo përshtypje të jetë e duhur. Prandaj, ne në Grafika, jemi ekspertë të industrisë që jemi plotësisht të vetëdijshëm për atë se çfarë duhet për të konceptuar, zhvilluar dhe implementaur versionin fizik të reklamës tuaj. Të gjitha shërbimet i ofrojmë me çmimet më të mira në treg, bazuar në raportin çmim/cilësi. Ofrimi i shërbimeve cilësore gjithmonë kërkon një organizim të mirëfilltë, ekip të përkushtuar, pajisje moderne dhe materiale cilësore.

Që nga themelimi ne jemi udhëhequr nga parimi i respektit, integritetit dhe marrëdhënies korrekte me klientin, prandaj besojmë që këto parime luajnë rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve cilësore. Me më shumë se 10 vite përvojë në realizimin e reklamave kualitative për klientët tanë, ne ju sigurojmë se kërkesat tuaja gjithmonë do të kenë një zgjidhje efektive dhe inovative. Edhe pse ne punojmë me materiale të përzgjedhura, përsëri kontrolli i cilësisë mbetet pjesë integrale dhe thelbësore në të gjitha shërbimet tona. Prandaj në çdo hap të procesit të prodhimit të reklamave ne sigurohemi për kontrollin e cilësisë.

Çfarë ofron

Shtypi digjital është fushë në të cilën ne kemi specializim. Grafika ofron produkte finale të cilësisë së lartë, për një kohë shumë të shkurtër. Përmes shtypit digjital ne arrijmë që të komunikojmë mesazhin e klientëve tanë tek audienca, përmes foljeve, pëlhurave të gomuara (ceradave) të dimensioneve të mëdha, tiketave, shtypit në dysheme, letrave të murit, flamujve, etj.

 

Bilborded dhe totemet jane metoda shume efektive të reklamimit, ngaqë ato kryesisht kanë dimenzione të mëdha dhe bien në sy nga distanca shumë të largëta. Pavarësisht nga vendi dhe lartësia, Grafika ofron bilboard dhe toteme me madhësi të ndryshme për të gjitha industritë dhe me efekte 3D me ndriçim të plotë nga brenda dhe jashtë. Te ne, bilbordet the totemet ndërtohen me standarde shumë të larta duke i dhënë rendesi te veçantë inxhinierisë, cilësisë dhe sigurisë.

Shenjat 3D, shtojnë një dimension të tretë në reklamën tuaj. Ndriçimi, mundësia e hijezimit, ngjyrat e ndryshme dhe efektet tejkalojnë gjithçka që mund të arrihet ndonjëherë në sipërfaqe të sheshta. Këto shenja mund të realizohen me materiale nga më të ndryshmet dhe mund të formësohen simbas dëshirës tuaj. Përveç se janë të përshtatshme për ambientet e jashtme dhe të brendshme, ato gjithashtu janë prezent 24/7 dhe krijojnë një estetikë që tërheq vëmendjen e kalimtarëve.

 

Mbështjellja e automjeteve jo vetëm rrit vizibilitetin e brendit tuaj, por ajo gjithashtu shërben si mbrojtëse për ngjyrën e mjetit. Ne ofrojmë mbështjellje të plote dhe të pjesshme të veturave me dizajne inovative dhe ngjyra të theksuara. Ne përdorim mbështjellësit AVERY dhe 3M të cilët kategorizohen si më cilësoret në botë. Që ju të ndjeheni edhe më të sigurte, ne monitorojmë me kamera të gjithë procesin e mbështjelljes.

 

Interior Komunikimi i një mesazhi të qartë për ata që hyjnë në ambientet tuaja duhet të jetë qëllimi kryesor për biznesin dhe shtëpinë tuaj. Dizajni i enterierit ndihmon në krijimin e një hapësire me një strukturë tërheqëse pa cenuar funksionalitetin. Përmes neonit, myshqeve, apo barrisolit, ne mundohemi të sjellim një atmosferë ndryshe në ambientet tuaja private dhe profesionale. Misioni jonë është që ju të ndiheni mirë në një mjedis elegant dhe unik. Nëpërmjet produkteve tona ne mundohemi të ju ofrojmë një lidhje personale me vendin ku ju veproni.

 

Brandim Karburanti Ne i ofrojmë të gjitha elementet reklamuese të përmasave të ndryshme për brendimin e stacioneve të karburantit, duke përfshirë toteme, bilborde, veshje totale të tendës me alukobond dhe reklama 3D, panele LED (numra elektronik), flamuj etj. Në ekpin tonë ne kemi profesionistë të dizejnimit të karburanteve, prandaj përveç produkteve, ne gjithashtu ofrojmë edhe ideim profesional për projektin tuaj duke u siguruar se karburantet tuaja do ta kenë vëmendjen e shoferëve.

Led TV Ne ofrojmë panele LED të përmasave të ndryshme për ambiente të jashtme dhe të brendshme, me densitet të pikselëve nga P2,5 deri në P10. Se bashku me LED ekranet, ne gjithashtu si pjesë të paketës ofrojmë edhe aplikacionin mobil falas për IOS dhe Android nëpërmjet së cilës ju mund të ndryshoni përmbajtjen e ekranit nga telefoni juaj. Për shembull, sa herë që keni nevojë t’i ndryshoni çmimet në tabelën LED ju mund ta bëni këtë lehtësisht nga telefoni juaj pa pasur nevojë për kompjuterë.

 

Sinjalistika e duhur mund të përforcoj brendin tuaj, të transmetoj mesazhin e kompanisë suaj, t’u japë orientimin e duhur klientëve dhe të promovojë artikuj të ndryshëm. Ne prodhojmë sinjalistika me ndriçm ose pa ndriçim me forma simbas dëshirës tuaj që mund të vendosen në ambientet tuaja të brendshme dhe të jashtme. Për realizimin e sinjalistikës ne gjithashtu përdorim materiale cilësore dhe të qëndrueshme, si: inox, plexiglas, dru, alukabond, hekur apo forex.

Shërbime

Kompani per reklama ne Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni
Kompani per reklama ne Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni
Shenja 3D me pleksiglass
Shenja 3D me pleksiglass
Reklama 3D me ndricim per karburante
Reklama 3D me ndricim per karburante
Reklama me dimensione te medha
Reklama me dimensione te medha
Billborde 3D me efekt ndricimi
Billborde 3D me efekt ndricimi
Cerada me celik, inox
Cerada me celik, inox
Flamuj per reklama ne 3D
Flamuj per reklama ne 3D
Printime dixhitale per tavane
Printime dixhitale per tavane
Printime digitale me Folje
Printime digitale me Folje
Adesiv ngjites me logo biznesi
Adesiv ngjites me logo biznesi
Foto murale me folje
Foto murale me folje
Light box per reklama, me dimensione te ndryshme
Light box per reklama, me dimensione te ndryshme
Punime me neon per reklama
Punime me neon per reklama
Reklama 3D Inox
Reklama 3D Inox
Germa 3D metalike per reklame
Germa 3D metalike per reklame
Reklama me pleksiglas germa 3D
Reklama me pleksiglas germa 3D
Reklama me germa forex per biznes
Reklama me germa forex per biznes
Punime metalike 3D per reklama
Punime metalike 3D per reklama
Adeziv per mbeshtjelljen e autobuzave
Adeziv per mbeshtjelljen e autobuzave
Mbeshtjellese kamionash me logo per reklama
Mbeshtjellese kamionash me logo per reklama
Veshje me logo per furgona pune
Veshje me logo per furgona pune
Brandime per makina Pick up
Brandime per makina Pick up
Dekore me myshk per apartamente, biznese etj.
Dekore me myshk per apartamente, biznese etj.
Sinjalistika orientuese per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Sinjalistika orientuese per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Sinjalistika emertuese per biznese
Sinjalistika emertuese per biznese

Punë të kryera

Mobileri Dekor
Mobileri Dekor
Elteco
Elteco
Fortesa Home
Fortesa Home
Supermarket Spar
Supermarket Spar
KFC
KFC
Swiss Pelet Prizren
Swiss Pelet Prizren
Alba Petrol
Alba Petrol
Zhuri Petrol
Zhuri Petrol
Brandim per kamion transportesh
Brandim per kamion transportesh
Gogaj
Gogaj
Te Halimi
Te Halimi
Coca Cola Neon
Coca Cola Neon
Reklam Neoni
Reklam Neoni
Tuborg
Tuborg
Flutura shoes Prizren
Flutura shoes Prizren
A Motors
A Motors
BKT
BKT
Derand Hotel
Derand Hotel
Elkos Mall
Elkos Mall
Ella
Ella
Intersport
Intersport
Parts Center
Parts Center
Prishtina Mall
Prishtina Mall
Rossmann
Rossmann

Filiale

Kosove
Rr. Bregu i Diellit
Prishtinë, Kosovë
+38346151889
mubekir@grafika.alMaqedoni e Veriut
Rr. Pashko Vasa
Shkup, Maqedoni e Veriut
+38971797279
marseli@grafika.com.mk