Secondary Adv

Scrap Albania

 

Përshkrimi

SCRAP ALBANIA, themeluar nga Z.Flamur Lahi, renditet si nje prej kompanive me te rendesishme ne tregun e grumbullimit te skrapit, te metaleve te ndryshme si alumin, baker, grumbullim kanace, riciklim kabujsh, perpunim llamarine etj. Nje pike tjeter e rendesishme e veprimtarise se kompanise eshte perpunimi dhe prodhimi i lendes se pare se plastikes, duke e shnderuar ne furnizuesin kryesor te kompanive te tjera shqiptare. Profesionalizmi, korrektesia dhe cmimet e arsyeshme jane cilesi te Scrap Albania. 

Tashme kompania ka partneritet dhe me kompani internacionale si Kurum International, Al Sidenor, duke e kthyer ne nje partner te besueshem dhe dinjitoz per tregun nderkombetar. Kompania ofron nje pike grumbullimi me siperfaqje te madhe per kanacet, plastiken, metalet me ngjyre, nje sistem modern grumbullimi dhe peshimi. Te gjitha karakteristikat e mesipershme, e bejne Scrap Albania te jete pike referimi per te gjitha kompanite Shqiptare, por dhe lider ne tregun metropolitan. Kompania ju vjen në ndihmë me infrastrukturën e nevojshme qe te lehtesoje transportin dhe cmontimin e produkteve te cfaredolloj peshe dhe volumi.

Çfarë ofron

Scrap Albania ofron sherbime si: 

- Grumbullim skrapi, metalesh me ngjyra, alumin, bronz, baker

- Paketim skrapi ne sasi te madhe, perpunim skrapi me ngjyre

- Riciklim te gjithe llojeve te mbetjeve skrap

- Demontim i automjeteve te perdorura, grumbullim disqe makinash

- Grumbullim kanacesh alumini me shumice, ne sasi te medha

- Prodhim dhe perpunim plastike si lende te pare

- Prodhim lende te pare plastike per qese, bidona, plasmas

- Riciklim materialesh plastike

- Riciklim mbetje plastike per riperdorim etj.

Shërbime

Perpunim dhe grumbullim skrapi
Perpunim dhe grumbullim skrapi
Pike grumbullimi hekur, makineri te vjetra
Pike grumbullimi hekur, makineri te vjetra
Pike mbledhje skrapi, metale me ngjyra ne Tirane
Pike mbledhje skrapi, metale me ngjyra ne Tirane
Mbledhje, grumbullimi per inox, alumin, plumb
Mbledhje, grumbullimi per inox, alumin, plumb
Pike grumbullimi hekur, makineri te vjetra
Pike grumbullimi hekur, makineri te vjetra
Perpunim llamarine
Perpunim llamarine
Mbledhje materialesh per skrap
Mbledhje materialesh per skrap
Pike grumbullimi per bateri makinash
Pike grumbullimi per bateri makinash
Pike grumbullim skrapi ne Shqiperi
Pike grumbullim skrapi ne Shqiperi
Import te metaleve te ricikluara
Import te metaleve te ricikluara
Grumbullimi per baker, bronx, zink
Grumbullimi per baker, bronx, zink
Grumbullim, Perpunim materiale per skrap
Grumbullim, Perpunim materiale per skrap
Export metalesh te gjithe llojeve
Export metalesh te gjithe llojeve
Grumbullim dhe riciklim kabujsh, tela
Grumbullim dhe riciklim kabujsh, tela
Crregjistrim i automjeteve te vjetra
Crregjistrim i automjeteve te vjetra
Fabrike prodhim plastike
Fabrike prodhim plastike
Prodhim plastike per qese
Prodhim plastike per qese
Fabrike prodhimi lende plastike per bidona
Fabrike prodhimi lende plastike per bidona
Prodhim plastike ne Shqiperi
Prodhim plastike ne Shqiperi
Grumbullim plastike
Grumbullim plastike
Prodhim material plastik per qese, bidona
Prodhim material plastik per qese, bidona
Kompani prodhimi i lendes se pare te plastikes
Kompani prodhimi i lendes se pare te plastikes
Prodhim lende e pare plastike
Prodhim lende e pare plastike
Materiale plastike te ricikluara
Materiale plastike te ricikluara
Pike riciklimi per plastiken
Pike riciklimi per plastiken
Plastike e prodhuar per plastmas
Plastike e prodhuar per plastmas
Prodhim lende e pare per amballazhim
Prodhim lende e pare per amballazhim
Lende te para plastike
Lende te para plastike
Prodhim lende e pare plastike per industri
Prodhim lende e pare plastike per industri
Prodhim lende e pare per plastiken
Prodhim lende e pare per plastiken