Secondary Adv

Art Life Albania

 

Përshkrimi

Art Life ofron për tregun Shqipëtar punime guri të brendshme dhe të jashtme të përshtatshme në çdo lloj ambjenti. Gurët (Shkëmbinjtë) artificialë janë projektuar si për ambiente të brendshme, ashtu edhe për ambjente te jashtme; ju mund të krijoni harqe me efekt guri, dritare, ura, oxhaqe zjarri dhe shumë më tepër.

Gurët artificial përfaqësojnë zgjidhjen më të mirë për rinovimin e mureve dhe çdo lloj ndërhyrjeje tjetër dekorative.Dhe gurët tanë dekorativë duken kaq realë, saqë mund të përdoren në vend të gurëve dhe shkëmbinjve të vërtetë në kopshtin tuaj, pishina, ambiente te jashtme restoranti, lokali etj.

Ndërsa ato janë mjaft të lehta për të lëvizur, ato janë mjaft të rënda për të qëndruar të vendosur edhe në kushte të motit të keq. Shkëmbinjtë tanë janë projektuar me kujdes me një formë të lakuar rezistente ndaj erës.

Çfarë ofron

Kompania Art Life ofron gurë artificial të përshtatshëm për hotele, apartamente, shtëpi private etj. Ky lloj produkti është i përshtatshëm si për vende bregdetare dhe malore. Materiali për imitimin e gurit apo shkëmbit artificial karakterizohet me shumëllojshmëri formash, ngjyrash. Duke përdorur një gurë artificial në ambjente të ndryshme jep një pamje dhe një stil mesjetar.

Pavarësisht nga shumëllojshmëria e madhe, të gjitha llojet e gurit artificial karakterizohen nga parametrat e mëposhtëm:

-Forca

-Qëndrueshmëri e lartë

-Rezistenca ndaj lagështirës

-Shumëllojshmëria e formave dhe ngjyrave etj.

Shërbime

Kompani per prodhimin dhe montimin e gurit dekorativ artificial
Kompani per prodhimin dhe montimin e gurit dekorativ artificial
Shkembinj dekorativ artificial per zona bregdetare dhe malore
Shkembinj dekorativ artificial per zona bregdetare dhe malore
Gure artificial per hotele, shtepi private, apartamente etj
Gure artificial per hotele, shtepi private, apartamente etj
Mure dekorative artificiale me efekt guri
Mure dekorative artificiale me efekt guri
Shkembinj artificial
Shkembinj artificial
Shkembinj artificial per pishina
Shkembinj artificial per pishina
Punime guri per dekor
Punime guri per dekor
Gura me permasa te medha per dekore te jashtme
Gura me permasa te medha per dekore te jashtme
Gure artificial me forma dhe ngjyra natyrale
Gure artificial me forma dhe ngjyra natyrale
Punime guri per mure te brendshme
Punime guri per mure te brendshme
Punime me gur artificial
Punime me gur artificial
Ndertime saunash me shkembinj artificial dekorativ
Ndertime saunash me shkembinj artificial dekorativ
Gure artificial per rinovim pishine
Gure artificial per rinovim pishine
Punime guri dekorative per resorte, hotele
Punime guri dekorative per resorte, hotele
Rinovime hotelesh me gure artificial
Rinovime hotelesh me gure artificial
Punime te brendshme per hotele, resorte, beach bare, restorante etj
Punime te brendshme per hotele, resorte, beach bare, restorante etj
Gure artificial per dekore te ndryshme
Gure artificial per dekore te ndryshme
Rinovime dekorative me shkembinj artificial, veshje muresh
Rinovime dekorative me shkembinj artificial, veshje muresh
Banak guri artificial per bare, restorante
Banak guri artificial per bare, restorante
Gure artificial te qendrueshem, me peshe te lehte
Gure artificial te qendrueshem, me peshe te lehte
Dekor pishinash me shkembinj artificiale
Dekor pishinash me shkembinj artificiale
Dekorim ambientesh te jashtme me gure artificiale
Dekorim ambientesh te jashtme me gure artificiale
Gure dhe Shkembinj artificial
Gure dhe Shkembinj artificial
Shkembinj dekorative artificial per pika turistike, shtepi alpine
Shkembinj dekorative artificial per pika turistike, shtepi alpine
Veshje muresh me dekor imitim shkembi
Veshje muresh me dekor imitim shkembi

Punë të kryera

Art Life Albania1645622087
Art Life Albania1645622097
Art Life Albania1645622107
Art Life Albania1645622123
Art Life Albania1645622133
Art Life Albania1645622147
Art Life Albania1664535901
Art Life Albania1664535929
Art Life Albania1664535950
Art Life Albania1664535994
Art Life Albania1664536017
Art Life Albania1664536025
Art Life Albania1683104452
Punim per sallone
Punim per sallone
Shkemb artificial dekorativ per hotel
Shkemb artificial dekorativ per hotel
Veshje me gur shkemb artificial per pishina
Veshje me gur shkemb artificial per pishina
Punim dekorative ne ambiente te brendshme
Punim dekorative ne ambiente te brendshme
Punim dekorativ per oborr
Punim dekorativ per oborr
Punim guri artificial per sallon estetik
Punim guri artificial per sallon estetik
Arredim ambienti biznesi me shkembinj artificial
Arredim ambienti biznesi me shkembinj artificial
Dekor dhome hoteli, mur imitim shkembi
Dekor dhome hoteli, mur imitim shkembi
Dekor me shkemb artificial, veshje muri
Dekor me shkemb artificial, veshje muri
Pishine e dekoruar me shkembinj artificial
Pishine e dekoruar me shkembinj artificial
Rrethim me shkembinj artificial i pishines
Rrethim me shkembinj artificial i pishines
Shkembinj artificial ne pishine te jashtme
Shkembinj artificial ne pishine te jashtme
Veshje muri ne dhome hoteli, imitim shkembi
Veshje muri ne dhome hoteli, imitim shkembi
Veshje muri ne lokal me shkemb artificial
Veshje muri ne lokal me shkemb artificial
Dekor me shkembinj artificial per shtepi alpine pushimi
Dekor me shkembinj artificial per shtepi alpine pushimi
Dekor pishine me shkembinj artificiale
Dekor pishine me shkembinj artificiale
Pishine e jashtme, dekor artificial shkembor
Pishine e jashtme, dekor artificial shkembor
Veshje e mureve me dekor imitim shkembi
Veshje e mureve me dekor imitim shkembi