Secondary Adv

ALED

 

Përshkrimi

Aled është një kompani në fushën e ndriçimit me seli në Shkodër, që operon në tregun Shqiptar dhe të huaj kryesisht në Malin e Zi, që në dhjetor të vitit 2020. Aled ofron dhe siguron produkte me garanci nga 2 deri ne 5 vite . 

 

Aled është distributori kryesor i brendit Lambario në zonën e veriut. Çdo produkt Led që kompania tregton ofron kursim energjie dhe cilësi të lartë, shumë fuqi  dhe më pak shpenzim.

Produktet tona plotësojne kërkesat e cdo familje apo cdo biznesi që dëshiron të plotesojë ndricimin në ambientin e vet.  Lambario operon në më shume se 15 shtete. Vit pas viti sjellim produkte të reja dhe innovative. 

 

Duke pasur parasysh cilësinë e lartë, këto ndriçues janë bërë një pjesë e pashmangshme e projekteve kryesore të ndriçimit për apartamente, biznese, salla konferencash, magazina, ndriçimit rrugor etj. Doni të krijoni një ambjent ndryshe nga të tjerët ? Zgjidhni vetëm ALED.

Çfarë ofron

Kompania Aled ofron çdo gjë që lidhet me ndriçimin duke filluar nga llampat, spotet , leded ambazhurët të brendit Lambario.  Produktet tona janë të çertifikuara  nga CE . Gjithashtu kompania jonë disponon edhe brendin e Fumagalli, brend Italian në pjesën e ndriçimit të jashtëm, me 5 vite garanci.

 

Plotësoni ambjentet tuaja me ndriçuesit ALED, të cilët janë ndricuesit ideal për arkitetktët dhe inxhinierët/ ndriçues të veçantë me ngjyra dhe madhësi të shumë llojshme për tu përshtatur çdo ambjenti .  

Shërbime

Ndricues Lambario ne shitje ne Shqiperi
Ndricues Lambario ne shitje ne Shqiperi
Ambazhure tavanor per ambiente te brendshme,apartamente, zyra etj
Ambazhure tavanor per ambiente te brendshme,apartamente, zyra etj
Shina dekorative per ndricim te brendshem
Shina dekorative per ndricim te brendshem
Ndricuesa per ambiente te jashtme me panel diellor, kunder lageshtires
Ndricuesa per ambiente te jashtme me panel diellor, kunder lageshtires
Ambazhure per apartamente, vila, hotele, lokale etj
Ambazhure per apartamente, vila, hotele, lokale etj
Llamba Led Lambario
Llamba Led Lambario
Ndricim luksoz per ambiente glamur
Ndricim luksoz per ambiente glamur
Ndricim per ambient te jashtem, oborri, kopshti
Ndricim per ambient te jashtem, oborri, kopshti
Ndricuesa dhe aksesore ndricimi nga marka Lambario
Ndricuesa dhe aksesore ndricimi nga marka Lambario
Ndricuesa emergjence, pa rryme elektrike
Ndricuesa emergjence, pa rryme elektrike
Ndricuesa klasik per dekor te brendshem dhe jashtem
Ndricuesa klasik per dekor te brendshem dhe jashtem
Ndricuesa Led Lambario per  rruge, parkingje, oborre, fusha futbolli etj
Ndricuesa Led Lambario per rruge, parkingje, oborre, fusha futbolli etj
Ndricuesa modern me dizajn te vecante
Ndricuesa modern me dizajn te vecante
Ndricuesa mural anesor per ambient  te brendshem dhe te jashtem
Ndricuesa mural anesor per ambient te brendshem dhe te jashtem
Ndricuesa per fasada te jashtme, oborre etj
Ndricuesa per fasada te jashtme, oborre etj
Ndricuesa Tavanor Ufo per depo, fabrika, industri
Ndricuesa Tavanor Ufo per depo, fabrika, industri
Ndricuesa toke te llojeve dhe permasave te ndryshme
Ndricuesa toke te llojeve dhe permasave te ndryshme
Panele Led me sensore
Panele Led me sensore
Pasqyra me llamba led me porosi
Pasqyra me llamba led me porosi
Profile Led dhe Aksesore per ndricim
Profile Led dhe Aksesore per ndricim
Shina dekorative per ndricim te brendshem
Shina dekorative per ndricim te brendshem
Spote te llojeve te ndryshme
Spote te llojeve te ndryshme
Shirita Led me telekomande per ambiente te ndryshme
Shirita Led me telekomande per ambiente te ndryshme
Pllafone led me permasa te ndryshme
Pllafone led me permasa te ndryshme
Ambazhure dhe ndricues unik ne Shkoder
Ambazhure dhe ndricues unik ne Shkoder

Punë të kryera

ALED1648219618
ALED1648219639
ALED1648219675
ALED1648219701
ALED1648219716
ALED1648219728
ALED1648219748
ALED1648219761
ALED1648219800
ALED1648219831
ALED1648219845
ALED1648219871
Agroturizem Harapi
Agroturizem Harapi
Bed Station Hostel and Bar
Bed Station Hostel and Bar
Big Market Shkoder
Big Market Shkoder
Brezanski Lug, Mal i Zi
Brezanski Lug, Mal i Zi
Hotel Margjokaj
Hotel Margjokaj
Hotel Panorama
Hotel Panorama
Hotel Rozafa Blu
Hotel Rozafa Blu
Kultura Pub Bistro
Kultura Pub Bistro
Pallati Sportit Shkoder
Pallati Sportit Shkoder

Partnere

lambariofumagalli

Video