Secondary Adv

Hidro-Solar Systems

 

Përshkrimi

Hidrosolar është një kompani me përvojë 15 vjeçare në trajtimin integral të sistemeve të ujit dhe energjisë. Fillimet tona nisën në fushën e pajisjeve hidraulike, duke vazhduar më pas me sistemet e ngrohjes dhe ftohjes. Cilësia, garancia, përkushtimi; janë këta 3 elementët të cilët na shoqërojnë në çdo hap të rrugëtimit tonë, duke u zhvilluar e përmirësuar!

Hidrosolar bashkëpunon me një numër të madh partnerësh, të cilët kanë një reputacion të njohur botërisht për produktet dhe teknologjitë që ata përdorin në pishina dhe impiante të tjera ujore. Në kursin e deritanishëm të Hidrosolar janë krijuar dhe vazhdojnë të krijohen partneritete me kompanitë më të njohura në fushën e pishinave si AcquaSource, Kripsol, Harvia etj.

Çfarë ofron

1- Sisteme Termo-Hidraulike
E
kipi i HidroSolar është trajnuar për të instaluar sisteme termo-hidraulike, të fokusuar në mbajtjen e standardeve të larta duke përdorur vetëm materialet më kualitative, si në ndërtime publike ashtu edhe industriale!

 

2- Pishina dhe Impiante SPA
Një prej shërbimeve të shumta të cilat ne ofrojmë janë ndërtimet e pishinave dhe instalimi i impianteve SPA. Ideale për biznesin tuaj, si dhe për ambientin e shtëpisë!

 

3- Hidrosanitare dhe Hidroizolime
Me njohurinë dhe eksperiencën tonë, mund të transformojmë apo ta ndërtojmë ambientin tuaj të banjos nga fillimi, me dizajne kreative dhe të veçanta.

 

4- Sisteme Filtrimi
Ekipi i HidroSolar është gjithashtu i specializuar në instalimin e sistemeve të filtrimit të ujit në biznesin apo shtëpinë tuaj.

Shërbime

Konstruktim pishinash
Konstruktim pishinash
Ndertim pishinash
Ndertim pishinash
Punime pishinash
Punime pishinash
Filtra, pllaka, aksesore pishinash
Filtra, pllaka, aksesore pishinash
Hidroizolim pishine
Hidroizolim pishine
Mirembajtje pishine
Mirembajtje pishine
Montim pishinash
Montim pishinash
Ndertim pishina te mbyllura
Ndertim pishina te mbyllura
Ndertim pishinash ne tarrace
Ndertim pishinash ne tarrace
Punime pishinash per vila
Punime pishinash per vila
Rikonstruksione pishinash
Rikonstruksione pishinash
Rregullim pishinash
Rregullim pishinash
Ndertim pishine e mbyllur
Ndertim pishine e mbyllur
Ndertim pishine per hotele dhe bujtina
Ndertim pishine per hotele dhe bujtina
Pishina familjare ne oborr
Pishina familjare ne oborr
Pishina individuale per resorte turistike
Pishina individuale per resorte turistike
Sauna per palester, hotel, spa
Sauna per palester, hotel, spa
Sisteme antibakteriale per pishina
Sisteme antibakteriale per pishina
Sisteme elektrike dhe hidraulike per pishina
Sisteme elektrike dhe hidraulike per pishina
Sisteme filtrimi per pishina
Sisteme filtrimi per pishina
Sisteme pompimi per pishina
Sisteme pompimi per pishina
Sisteme Jacuzzi per hotele, palestra, qendra wellnes
Sisteme Jacuzzi per hotele, palestra, qendra wellnes
Sisteme vaskash per hoteleri, bujtina, resorte
Sisteme vaskash per hoteleri, bujtina, resorte
Pishine me permasa me porosi
Pishine me permasa me porosi
Projektim zbatim pishinash
Projektim zbatim pishinash

Punë të kryera

Pishine e brendshme
Pishine e brendshme
Pishine e vogel per Hotel
Pishine e vogel per Hotel
Pishine familjare per vile
Pishine familjare per vile
Pishine Kompleksi Murrizi
Pishine Kompleksi Murrizi
Pishine per kompleks
Pishine per kompleks
Pishine private per vile
Pishine private per vile
Ndertim i pishines vile individuale
Ndertim i pishines vile individuale
Pishine e mbyllur per palester
Pishine e mbyllur per palester
Pishine hoteli
Pishine hoteli
Pishine me permasa te vogla per shtepi private
Pishine me permasa te vogla per shtepi private
Pishine per bujtine
Pishine per bujtine
Sistem vaske me hidromasazh
Sistem vaske me hidromasazh
Pishine private, San Pietro Hotel and Residences
Pishine private, San Pietro Hotel and Residences
Sauna, Projektim dhe ndertim
Sauna, Projektim dhe ndertim
VM Resort and Spa
VM Resort and Spa

Partnere

hidrosolar-acquasourcehidrosolar-kripsolhidrosolar-harvia