Secondary Adv

Gecko Floor Albania

 

Përshkrimi

Gecko Floor Albania i ka njohjet në fushën e dyshemeve, specifikisht për PVC Vinil Rezine që në vitin 1997 kur dhe u trajnuan nga profesionistë gjermane: Ali Bajrami, Agim Veshaj, Sherbet Vishkulli, Rushdi Vishkulli etj. Korrektësia, puna cilësore dhe pasioni bënë që në Mars 2016 të lindi Gecko Floor Albania. Vazhdojmë me të njëjtin pasion korrektësi dhe cilësi që nga 1997.

Çfarë ofron

- Autonivelant
- Veshje muri me PVC
- Veshje me letër Muri
- Linoleum
- PVC
- LVT
- Vinil
- Parket druri, Laminate dhe Inxhinierik
- Rezine epoksike dhe poleritane
- Dysheme dyfishe teknike galixhano
- Moket masive dhe me pllaka
- Fusha sportive me Tartan dhe Gomë
- Fusha sportive Kalçeto me Tapet bari

Shërbime

Dysheme antibakteriale per dyqane
Dysheme antibakteriale per dyqane
Dysheme antibakteriale per studio televizive
Dysheme antibakteriale per studio televizive
Dysheme antibakteriale per zyra
Dysheme antibakteriale per zyra
Dysheme dyfishe teknike
Dysheme dyfishe teknike
Dysheme konduktive
Dysheme konduktive
Dysheme linoleum per market
Dysheme linoleum per market
Dysheme LVT per apartament imitim parketi
Dysheme LVT per apartament imitim parketi
Dysheme PVC imitim parketi
Dysheme PVC imitim parketi
Fije bakri per dysheme konduktive
Fije bakri per dysheme konduktive
Mokete per apartamente, dhoma, vila etj
Mokete per apartamente, dhoma, vila etj
PVC heterogjene dhe homogjene
PVC heterogjene dhe homogjene
Shtrim me moket masiv per dysheme
Shtrim me moket masiv per dysheme
Shtrim me moket masiv per hotele, resorte
Shtrim me moket masiv per hotele, resorte
Shtrim me parket inxhinierik dhe druri
Shtrim me parket inxhinierik dhe druri
Shtrim me PVC per palestra
Shtrim me PVC per palestra
Shtrim me rezine antibakteriale per spital
Shtrim me rezine antibakteriale per spital
Shtrime dyshemeje per klinika dentare
Shtrime dyshemeje per klinika dentare
Tartan per fusha sportive dhe stadiume
Tartan per fusha sportive dhe stadiume
Veshje muri antibakteriale
Veshje muri antibakteriale
Vinyl LVT Antibakterial imitim parketi per apartamente, zyra etj
Vinyl LVT Antibakterial imitim parketi per apartamente, zyra etj
Bojra San Marco
Bojra San Marco
Dysheme Graboplast
Dysheme Graboplast
Dysheme Vinyl Tarkett
Dysheme Vinyl Tarkett
Materiale Murexin
Materiale Murexin
Silikone profesional Biljard
Silikone profesional Biljard

Punë të kryera

Aza Electronics Dysheme PVC Antibacteriale
Aza Electronics Dysheme PVC Antibacteriale
Cineplexx Podgorica
Cineplexx Podgorica
Epoka University
Epoka University
Euronews Albania Dysheme LVT Vinyl Antibakterial
Euronews Albania Dysheme LVT Vinyl Antibakterial
Hotel Artur
Hotel Artur
Hotel Hilton Garden Inn
Hotel Hilton Garden Inn
Jysk Albania
Jysk Albania
Kardiokirurgjia QSUT
Kardiokirurgjia QSUT
Klinika e Fizioterapise ne Universitetin ZKM
Klinika e Fizioterapise ne Universitetin ZKM
Kosmonte Foods Dysheme LVT Vinyl Antibakterial
Kosmonte Foods Dysheme LVT Vinyl Antibakterial
Materniteti Berat
Materniteti Berat
Materniteti Mbreteresha Geraldine
Materniteti Mbreteresha Geraldine
Memo Dental
Memo Dental
Ministria e Teknologjise
Ministria e Teknologjise
Neptun TEG
Neptun TEG
Palester Shkolla Franceze EFIT
Palester Shkolla Franceze EFIT
Pallati i Kongreseve
Pallati i Kongreseve
QSUT kati 3 dhe 4 në bashkëpunim me AgiKons
QSUT kati 3 dhe 4 në bashkëpunim me AgiKons
Reanimacioni i Spitalit Rajonal te Vlores
Reanimacioni i Spitalit Rajonal te Vlores
Salla Kirurgjikale Urgjenca QSUT
Salla Kirurgjikale Urgjenca QSUT
Salla operacioni Kirurgjikal me dysheme Konduktive
Salla operacioni Kirurgjikal me dysheme Konduktive
Select Hill Resort
Select Hill Resort
Shtrim moket masiv, PVC qendra tregtare Delta ne Podgorice
Shtrim moket masiv, PVC qendra tregtare Delta ne Podgorice
Spitali Amerikan 2
Spitali Amerikan 2
Telekom Albania
Telekom Albania
Teleperformance Albania
Teleperformance Albania
Vizion Plus Dysheme teknike
Vizion Plus Dysheme teknike
Artur Restorant, Hotel Dhermi
Artur Restorant, Hotel Dhermi
Black Marble PVC flooring
Black Marble PVC flooring
Jysk Durres, Vinil Pvc
Jysk Durres, Vinil Pvc
PVC 6mm per palester
PVC 6mm per palester
15,000m2, Dysheme Antibakteriale Homogjene QSUT
15,000m2, Dysheme Antibakteriale Homogjene QSUT
Dysheme Antibakteriale, Laboratori QSUT
Dysheme Antibakteriale, Laboratori QSUT
Shtrim apartamenti me LVT waterproof
Shtrim apartamenti me LVT waterproof
Shtrim dyshemeje, Spitali i ri Lac
Shtrim dyshemeje, Spitali i ri Lac
Van Gogh Tirana, Shtrim dyshemeje
Van Gogh Tirana, Shtrim dyshemeje

Video