Secondary Adv

DE-AL Color Group (ER-LAC)

 

Përshkrimi

Distributor ekskluziv i ER-LAC për territorin e Shqipërisë. DE-AL Color Group, themeluar në vitin 2020 është një kompani e specializuar në fushën e tregtimit të materialeve të ndërtimit, bojërave dhe aksesorëve për lyerje. Cilësia dhe përkushtimi për të sjellë tek ju më të mirën na diferencon. DE-AL Color Group është distributor zyrtar i markës ER-LAC për territorin e Shqipërisë, e mirënjohur për produktet inovative, me kualitet maksimal dhe miqësore për përdoruesit dhe mjedisin

Çfarë ofron

BOJRA ERLAC

Cilësia e para do të thotë që ne jemi kompania e parë dhe e vetme Greke që prodhon produkte të një cilësie dhe teknologjie të lartë për të gjithë gamën e aplikacioneve në ndërtim, mobilje, industri dhe lyerjen e makinave.

Cilësia e para do të thotë që ne përfitojmë nga zhvillimet e shkencës dhe teknologjisë duke zhvilluar vazhdimisht produkte të reja inovative me cilësi të lartë miqësore për përdoruesit dhe mjedisin. Ne monitorojmë, kuptojmë dhe u përgjigjemi nevojave gjithnjë në ndryshim të konsumatorëve. Ne ndërtojmë marrëdhënie konstruktive afatgjata me partnerët tanë bazuar në besimin e ndërsjellë.

Cilësia e para do të thotë që ne kemi fituar në praktikë besimin e profesionistit në mënyrë që edhe sot në treg kur thonë llak dyshemeje kanë për qëllim llakun e dyshemesë ER-LAC.

Cilësia e para do të thotë që ne jemi e vetmja kompani greke që prodhon llak ekologjik të dyshemesë sot.

Cilësia e para do të thotë që ne jemi kompania e parë greke që ndryshoi rrënjësisht mënyrën tradicionale të shitjes së bojrave në Greqi duke vendosur makineritë e para të dozimit në dyqane duke ofruar një numër të pakufizuar te tonaliteteve, një mënyrë e cila më vonë u miratua nga të gjitha industritë tradicionale të bojës.

Cilësia e para do të thotë që ne jemi kompania e parë dhe e vetme Greke e cila për 20 vjet nuk importon por prodhon pigmente për prodhimin e tonaliteteve në dyqane, gjë që na bën të pavarur dhe na jep një avantazh të rëndësishëm strategjik me mundësi të veçanta të cilësisë në sistemin tonë

Cilësia e para do të thotë që ne jemi e para dhe e vetmja kompani greke që prodhon ngjyra industriale më vete, zotëron dhe instalon makina dozimi në pikat e shitjes, duke mundësuar prodhimin e ngjyrave industriale në tonalitete të pakufizuara.

Shërbime

Astar druri dhe metali
Astar druri dhe metali
Bojera akrilike per mure te jashtem
Bojera akrilike per mure te jashtem
Bojra druri
Bojra druri
Bojra metali
Bojra metali
Bojra pishine
Bojra pishine
Bojra plastike per mure te brendshem
Bojra plastike per mure te brendshem
Bojra, Astare, Llaqe per dysheme druri
Bojra, Astare, Llaqe per dysheme druri
Hidroizolues per taraca
Hidroizolues per taraca
Izolim termik
Izolim termik
Llaqe druri
Llaqe druri
Llaqe guri
Llaqe guri
Llaqe per parkete
Llaqe per parkete
Nenshtresa dhe Stuko
Nenshtresa dhe Stuko
Aderim me galvanizim
Aderim me galvanizim
Bojra dhe Astare kunder ndryshkut
Bojra dhe Astare kunder ndryshkut
Bojra dhe Astare per varka dhe anije
Bojra dhe Astare per varka dhe anije
Bojra per vizim rruges
Bojra per vizim rruges
Dysheme industriale
Dysheme industriale
Produkte per lyerjen e makinave
Produkte per lyerjen e makinave
Produkte per lyerjen e mobiljeve
Produkte per lyerjen e mobiljeve

Katalogu

Katalog DE-AL Color Group (ER-LAC)

Partnere

Erlac

Video

Certifikata