Secondary Adv

Water Boutique

 

Përshkrimi

Water Boutique është brand ndërkombëtar i rregjistruar, lider në filtrimin e ujit në Shqipëri dhe rajon. Ne jemi një institucion plotësisht i dedikuar për individët, familjet dhe sipërmarrjet që dëshirojnë të zgjidhin problemet e ujit te rubinetit, pajisjeve dhe makinerive të tyre, pa sakrifikuar rehatinë dhe cilësinë. Sistemet e filtrimit Water Boutique janë në gjendje të kënaqin çdo nevojë, nga familjet më të vogla e deri tek sipërmarrjet e mëdha, duke gjetur zgjidhjen më të përshtatshme bazuar në llojin e ujit që duhet filtruar.

 

Zgjidhjet inovative që ne ofrojmë dhe që zhvillohen çdo ditë, bazuar në eksperiencën shumë vjeçare, orientohen drejt objektivit tonë të vetëm; Përmirësimi i cilësisë së jetës kudo që është uji.

Duke zgjedhur Water Boutique Ju zgjidhni besueshmërinë e origjines te produktit dhe sigurinë për të patur në çdo kohe ujë të pastër bakteriologjikisht dhe kimikisht. Ujë të pastër jo vetëm për të pirë, zgjidhjet e Water Boutique gjithashtu janë të specializuara në heqjen e elemtëve të dëmshëm për rrjetin e tubacioneve, pajisjet familjare, makinerive të industrisë,  pishinave etj. Kjo rrit jetëgjatësine e tyre dhe kontribuon në kursimin e konsiderueshëm të energjisë dhe te detergjentëve,  duke sjelle mirëqenie në të gjithë shtëpine ose kompanine tuaj.

 

Markat më të mira botërore i kanë besuar Water Boutique përfaqësimin e tyre në Shqipëri dhe rajon, sepse Ku Ka Uje Jemi Ne……

Çfarë ofron

Water Boutique garanton menaxhimin e projektuar të montimit. Siguron një shërbim profesional të asistences teknike me stafin e tij të kualifikuar dhe me një eksperiencë 18 vjeçare për trajtimin e ujrave. Tekniket tane i nënshtrohen një programi trajnimi të vazhdueshëm nga specialistë gjermanë duke garantuar një shërbim cilësor dhe të shpejtë për klientin. Zgjidhje në kohë reale ndaj çdo problematike të ujit.

 

1- Për shtëpinë tuaj 

- Filtër uji RO

- Zbutës uji

- Rubinetë/ Mishelator

- Ftohës uji

- Aksesorë

- Filtra

 

2- Për Biznese dhe HORECA

- Filtër uji RO

- Rubinetë/ Mishelator

- Ftohës uji

- Aksesorë

- Filtra

- Zbutës uji

 

3- Për Industritë

- Filtër uji RO

- Zbutës uji

- Aksesorë

 

4- Për Pishinat: 

- Aparatura

- Pastrues Robotik pishine

- Produkte kimike për pishina dhe SPA

 

ZGJIDHJET PËR UJIN I GJENI VETËM NË WATER BOUTIQUE

Shërbime

Sisteme filtrimi Water Boutique dhe aksesore
Sisteme filtrimi Water Boutique dhe aksesore
Filtra uji gjerman
Filtra uji gjerman
Filtra uji dhe Sisteme trajtimi Uji
Filtra uji dhe Sisteme trajtimi Uji
Filtra uji cilesore te certifikuar
Filtra uji cilesore te certifikuar
Perfaqesues Zyrtar Dhe Distributor i BWT, Filtra Uji
Perfaqesues Zyrtar Dhe Distributor i BWT, Filtra Uji
Sisteme filtrimi uji per familje, vila, apartamente
Sisteme filtrimi uji per familje, vila, apartamente
Sisteme Reverse Osmoza per shtepi, biznese
Sisteme Reverse Osmoza per shtepi, biznese
Filtra uji rezidenciale dhe komerciale
Filtra uji rezidenciale dhe komerciale
Filtra per uje te pijshem 24 ore
Filtra per uje te pijshem 24 ore
Sisteme trajtimi uji per biznese
Sisteme trajtimi uji per biznese
Filtra uji profesional per industrite
Filtra uji profesional per industrite
Filtra per trajtim uji ne bare dhe restorante
Filtra per trajtim uji ne bare dhe restorante
Aparate per filtrim dhe zbutje uji
Aparate per filtrim dhe zbutje uji
Sisteme te personalizuara filtrimi per HORECA
Sisteme te personalizuara filtrimi per HORECA
Sisteme filtrimi me mineralizim
Sisteme filtrimi me mineralizim
Sisteme uji te pijshem per resorte turistike
Sisteme uji te pijshem per resorte turistike
Sistem filtrash per instalim ne hyrje te rrjetit
Sistem filtrash per instalim ne hyrje te rrjetit
Sisteme per zbutje uji
Sisteme per zbutje uji
Filtra uji rubineti dhe nen lavaman
Filtra uji rubineti dhe nen lavaman
Zbutesa uji per shtepi dhe biznese
Zbutesa uji per shtepi dhe biznese
Ftohesa uji per zyra, biznese
Ftohesa uji per zyra, biznese
Zbutes uji per mbrojtje nga smerci, gelqerja
Zbutes uji per mbrojtje nga smerci, gelqerja
Produkte kimike dhe aksesore per sisteme filtrimi
Produkte kimike dhe aksesore per sisteme filtrimi
Llampa UV per elimimin baktere, viruse, patogjene ne uje
Llampa UV per elimimin baktere, viruse, patogjene ne uje
Laborator per kryerjen e analizave te ujit
Laborator per kryerjen e analizave te ujit

Partnere

wb-BWTwb-BluPurawb-bluefilterswb-fitaquawb-bestuvwb-lenntechwb-olympuswb-platinium-wasserwb-krausenwb-3M

Certifikime

  

  

  

Kliente

Filiale

1- Autostrada Tr-Dr Km7

2- Rruga 28 Nentori , 165 Prishtinë , Kosovë 10130

 

Video