Secondary Adv

Global Power

 

Përshkrimi

Global Power SHPK u krijua në 2016 dhe është e profilizuar në fushën e energjisë së rinovueshme, e përqëndruar në sektorin e paneleve fotovoltaike (solare), si në instalim por dhe shitjen me shumicë.

Me një ekip dhe staf të kualifikuar dhe të trajnuar Global Power ofron konsulencë teknike, financiare si dhe orientim për fuqinë, vendodhjen si dhe hapësirën e instalimit të pajisjeve, projektim dhe dizejnim deri në detaje të projektit tuaj, po ashtu instalimin dhe mirëmbajtje. Kështu Global Power ju ofron një shërbim të kompletuar. Misioni ynë mbeshtetet në nxitjen e prodhimit të energjisë me burime të ripertëritshme me impakt të ulët mjedisor, sidomos duke patur parasysh pozicionin gjeografik shumë të favorshëm të Shqiperisë.

 

Cilësia
Global Power është e përkushtuar ndaj nivelit më të lartë të cilësisë, ndaj zgjedhim komponentët dhe modelet më të mira me performancën më të lartë të paneleve solare, inverterave dhe baterive në industri.

 

Profesionalizëm
Ne do të menaxhojmë çdo aspekt të projektit tuaj nga dizenjimi i sistemit deri te instalimi me profesionalizëm dhe përkujdes. Kënaqësia juaj është thelbësore ne.

Çfarë ofron

Global Power ofron shitje me shumicë & shërbim të plotë duke filluar nga konsulenca teknike-financiare deri tek mirëmbajtja e paneleve tuaja diellore. Global Power sjell pranë jush panele, invertera, bateri dhe aksesorët më efiçencën më të lartë, cilësi të garantuar, saktësi dhe siguri.

Future Energy Systems | Sistemet Energjitike të së ardhmes

Shërbime

Shitje me shumice te paneleve diellore fotovoltaike
Shitje me shumice te paneleve diellore fotovoltaike
Sisteme fotovoltaike per ambiente rezidenciale
Sisteme fotovoltaike per ambiente rezidenciale
Sisteme solare fotovoltaike per ambiente komerciale
Sisteme solare fotovoltaike per ambiente komerciale
Panele solare per vendosje ne cati SUNPRO Power
Panele solare per vendosje ne cati SUNPRO Power
Panele fotovoltaike monofaciale
Panele fotovoltaike monofaciale
Panele fotovoltaike bifaciale
Panele fotovoltaike bifaciale
Kompani per montim impiantesh fotovoltaike
Kompani per montim impiantesh fotovoltaike
Kompani per Mirembajtje panelesh fotovoltaike
Kompani per Mirembajtje panelesh fotovoltaike
Projektim dhe zbatim te sistemeve fotovoltaike
Projektim dhe zbatim te sistemeve fotovoltaike
Impiante fotovoltaike per biznese
Impiante fotovoltaike per biznese
Aksesore per panelet fotovoltaike
Aksesore per panelet fotovoltaike
Bateri per sisteme fotovoltaike
Bateri per sisteme fotovoltaike
Elemente per panele fotovoltaike
Elemente per panele fotovoltaike
Konsulence teknike dhe financiare
Konsulence teknike dhe financiare
Zgjidhje inovative me energji te rinovueshme
Zgjidhje inovative me energji te rinovueshme

Katalogu

Katalog Global Power
Katalog Global Power
Katalog Global Power

Punë të kryera

Projekt Rezidencial, Tiranë - 17 kWp
Projekt Rezidencial, Tiranë - 17 kWp
Projekt Komercial, NEP SHPK, Kashar - 60.5 kWp
Projekt Komercial, NEP SHPK, Kashar - 60.5 kWp
Projekt Komercial, Aredostone, Kavajë - 60.5 kWp
Projekt Komercial, Aredostone, Kavajë - 60.5 kWp
Projekt Rezidencial, Kepi Rodonit - 20.21 kWp
Projekt Rezidencial, Kepi Rodonit - 20.21 kWp

Partnere

1globalpower-huawei2globalpower-sunpro3globalpower-canadiansolar4globalpower-leapton5globalpower-longi6globalpower-ingeteam7globalpower-k28globalpower-kbe9globalpower-schneider