Secondary Adv

Metal Tirana

 

Përshkrimi

Metal Tirana, nje kompani me nje staf prej 30 vetash te akomoduar ne nje fabrike me hapsire prej 3000 m2 , e krijuar në vitin 2021, vjen si bashkëpunim me Mobileri Tirana, brendi i njohur në prodhimin e divanëve prej 20 vitesh në treg.

 

Kompania Metal Tirana, operon në fushën e përpunimit të produkteve të metalit. Me një teknologji moderne dhe staf profesionistësh në saldimin dhe përpunimin e produktit përfundimtar, promovon cilësi dhe shërbim të kualifikuar. 

Në kompaninë tonë përpunohet llamarina, hekuri DCP i zi dhe inox, si dhe ofrohen shërbime lyerjeje me bojë elektrostatike.

 

Përvoja jonë solide dhe ekipi ynë i kualifikuar garantojnë cilësinë dhe profesionalizmin në çdo projekt në të cilin angazhohemi. Ne përdorim teknologji të fundit dhe mjetet më moderne të saldimit për të siguruar lidhje të fortë dhe të qëndrueshme të materialeve metalike.

Çfarë ofron

LASER CUTTING MACHINE CNC TABAK

Me fuqi maksimale 3000 W e cila arrin të presë metal me spresor deri në 20 mm. Formati maksimal i tabakut të llamarinës që mban makineria, është dimensioni 1500*3000 mm. Mund të përpunoje tabakë hekuri DCP, hekur të zi dhe inox. Laseri ka dy banko të lëvizshme automatike, që kursen kohë në përpunimin e metalit.

LASER CUTTING MACHINE CNC TUB

Me fuqi maksimale 2000 W e cila arrin të presë profile metalike me spresor deri në 5 mm. Formati maksimal i profilit metalik arrin deri në diametrin 210 mm. Mund të përpunojë profile metali DCP, hekur të zi dhe inox.

KALANDRA CNC TUB

Përpunon profile metalike deri në gjatësinë maksimale 2650 mm. Spesori maksimal që arrin të përpunojë makineria, është deri në 3 mm. Formati maksimal i profilit të hekurit që mund të përpunojë është diametri 50 mm. 

PIEGATRICE CNC

Me fuqi maksimale prej 160 ton shtypje. Gjatësi thikash maksimale deri në 2500 mm

PERPUNIMI I PROFILEVE TUBOLARE

Perpunimi i profileve tubolare në profile konike me diameter minimal 17mmx.

SALDIM ME ELEKTRODE

Nëpërmjet teknikave të avancnuara të saldimit me elektrodë, jemi në gjendje të lidhim materialin tuaj metalik me saktësi dhe forcë. Pavarësisht prej llojit të metaleve që ju përdorni, ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara dhe të përshtatshme për të plotësuar nevojat tuaja specifike.

SALDIM ME GAZ

Me përdorimin e gazit të specializuar, ne kryejmë saldimin me gaz për materiale të ndryshme. Kjo teknikë siguron lidhje të shkëlqyera të materialeve metalike me qëndrueshmëri të lartë dhe rezistencë ndaj tensioneve.

KUALITET DHE PROFESIONALIZEM

Një staf i kualifikuar që punon në detaje për të arritur produktin perfekt. Teknologjia më e fundit dhe mjetet moderne të saldimit për të siguruar një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme të materialeve metalike.

Shërbime

Aparatura te teknologjise se fundit
Aparatura te teknologjise se fundit
Fabrike perpunimi prodhimi metalike
Fabrike perpunimi prodhimi metalike
Lyerje me boje elektrostatike
Lyerje me boje elektrostatike
Pepunim llamarine, hekuri DCP dhe Inox
Pepunim llamarine, hekuri DCP dhe Inox
Perpunim profilesh tubalore
Perpunim profilesh tubalore
Kembe metalike per kende
Kembe metalike per kende
Kembe tavoline prej hekuri
Kembe tavoline prej hekuri
Prerje dekorative me lazer
Prerje dekorative me lazer
Prerje me lazer cnc me ajer
Prerje me lazer cnc me ajer
Prodhim elemente metalik per mobileri
Prodhim elemente metalik per mobileri
Prodhim elemente, kembe, bazamente per mobilje
Prodhim elemente, kembe, bazamente per mobilje
Prodhim kembe celiku me porosi
Prodhim kembe celiku me porosi
Prodhim kembe hekuri me porosi
Prodhim kembe hekuri me porosi
Prodhim kembesh metalike per karrige sipas porosise
Prodhim kembesh metalike per karrige sipas porosise
Prodhim ne seri per kembe karrige
Prodhim ne seri per kembe karrige
Prodhim ne seri per kembe tavoline
Prodhim ne seri per kembe tavoline
Prodhim ne seri per struktura metalike tavolinash
Prodhim ne seri per struktura metalike tavolinash
Prodhim ne seri per stuktura karrigesh
Prodhim ne seri per stuktura karrigesh
Prodhim shkalle metalike
Prodhim shkalle metalike
Prodhim skelete metalik per mobilje
Prodhim skelete metalik per mobilje
Prodhim Struktura metalike per mobileri
Prodhim Struktura metalike per mobileri
Prodhim strukture gjysem te gatshme per mobileri
Prodhim strukture gjysem te gatshme per mobileri
Punime me Makineri CNC, Kalandra CNC, Piegatrice CNC
Punime me Makineri CNC, Kalandra CNC, Piegatrice CNC
Rafte metalike
Rafte metalike
Saldim me elektrode dhe me gaz
Saldim me elektrode dhe me gaz
Skeletura metalike per tavolina mesi ose ngrenie
Skeletura metalike per tavolina mesi ose ngrenie
Skeleture karrigesh te ndryshme
Skeleture karrigesh te ndryshme
Prodhim kembe metalike per tavolina sipas porosise
Prodhim kembe metalike per tavolina sipas porosise
Prodhim aksesore metalik per mobileri
Prodhim aksesore metalik per mobileri
Lyerje per aksesore, elemente metalik
Lyerje per aksesore, elemente metalik

Katalogu

Katalog Metal Tirana

Punë të kryera

Perpunim skeletura karrigesh me porosi
Perpunim skeletura karrigesh me porosi
Prodhim elementesh metalik per mobilje
Prodhim elementesh metalik per mobilje
Prodhim kembe per kende
Prodhim kembe per kende
Prodhim kembesh metalike per tavolina
Prodhim kembesh metalike per tavolina
Prodhim ne seri per skelete per karrige
Prodhim ne seri per skelete per karrige
Prodhim skeletesh hekuri ne seri
Prodhim skeletesh hekuri ne seri
Prodhim skeletesh per karrige
Prodhim skeletesh per karrige
Prodhim skeletesh per kende
Prodhim skeletesh per kende
Prodhim strukturash per mobilje
Prodhim strukturash per mobilje