Secondary Adv

METAL VITA

 

Përshkrimi

Kompania Metal Vita, me vendndodhje në Autostradën TR-DR KM7, operon në fushën e konstruksioneve metalike, e specializuar në projektimin, prodhimin dhe ndërtimin e strukturave metalike. Me një përvojë të pasur dhe një ekip profesional të kualifikuar, Metal Vita ka kryer me sukses projekte të ndryshme në të gjithë vendin.

 

Vlerat tona: 

 

1.Cilësi

Garantojmë cilësi të lartë në çdo fazë të projektit tonë.

2. Inovacion 

Kemi përkushtim ndaj përdorimit të teknologjive dhe metodave të fundit për të krijuar projekte inovative.

3. Partneritet

Krijimi i një marrëdhënie të afërt dhe të ndërtuar mbi besim me klientët tanë.

 

Shërbime

Kapanone industriale prej celiku
Kapanone industriale prej celiku
Konstruksione metalike per tenda dielli dhe pergola
Konstruksione metalike per tenda dielli dhe pergola
Mbulesa me konstruksion
Mbulesa me konstruksion
Montim konstruksionesh
Montim konstruksionesh
Ndertim Kalceto me konstruksion metalik
Ndertim Kalceto me konstruksion metalik
Ndertim kapanone industriale
Ndertim kapanone industriale
Ndertim kapanonesh
Ndertim kapanonesh
Ndertim konstruksione metalike per kalceto dhe fusha sportive
Ndertim konstruksione metalike per kalceto dhe fusha sportive
Ndertim shkalle emergjente per pallate, shkolla, hotele etj
Ndertim shkalle emergjente per pallate, shkolla, hotele etj
Tenda me konstruksione metalike
Tenda me konstruksione metalike
Prodhim dhe Montim shkalle celiku te brendshme dhe te jashtme
Prodhim dhe Montim shkalle celiku te brendshme dhe te jashtme
Prodhim elementesh dhe formash metalike
Prodhim elementesh dhe formash metalike
Prodhim i strukturave metalike me porosi
Prodhim i strukturave metalike me porosi
Prodhim montim mbikalime me konstruksion metalik
Prodhim montim mbikalime me konstruksion metalik
Prodhim montim mbulesa metalike me llamarine
Prodhim montim mbulesa metalike me llamarine
Prodhim silosesh
Prodhim silosesh
Prodhim strukturash metalike ne seri
Prodhim strukturash metalike ne seri
Prodhim strukturash metalike per industri
Prodhim strukturash metalike per industri
Prodhim tubacione per HEC dhe Hidrocentrale
Prodhim tubacione per HEC dhe Hidrocentrale
Prodhim tubacionesh metalike
Prodhim tubacionesh metalike
Prodhime metalike per paisje industriale
Prodhime metalike per paisje industriale
Projektim, Prodhim, Montim Kapanone Magazine
Projektim, Prodhim, Montim Kapanone Magazine
Projektim, Prodhim, Riparim, Montim kapanone me konstruksion metalik
Projektim, Prodhim, Riparim, Montim kapanone me konstruksion metalik
Punime dhe prerje me lazer
Punime dhe prerje me lazer
Punime ne lazer Plazma Pantograf CNC
Punime ne lazer Plazma Pantograf CNC
Struktura mbajtese per sillosa
Struktura mbajtese per sillosa
Saldim i konstruksioneve
Saldim i konstruksioneve
Sherbime saldimi
Sherbime saldimi
Konstruksione metalike mbajtese per sillosa
Konstruksione metalike mbajtese per sillosa
Transport i strukturave ne objekt
Transport i strukturave ne objekt

Punë të kryera

Mbikalim kembesoresh
Mbikalim kembesoresh
Mbulese me strukture metalike dhe xham
Mbulese me strukture metalike dhe xham
Mbulese ne forme harku me panel sandwich
Mbulese ne forme harku me panel sandwich
Shkalle metalike forma te vecanta
Shkalle metalike forma te vecanta
Strukture metalike per fasade dhe mbulese ne forma te vecanta
Strukture metalike per fasade dhe mbulese ne forma te vecanta
Strukture metalike per tende me mushama
Strukture metalike per tende me mushama
Strukture metalike per veshje fasade
Strukture metalike per veshje fasade