Secondary Adv

LUMINOSA

 

Përshkrimi

BELLA IN OGNI MODO

 

Luminosa ofron produkte të një cilesie të lartë dhe me diversitet zgjedhjeje. Ne kemi zgjedhur të sjellim për ju disa nga markat më të mira botërore në tregun e pllakave prej porcelani, parkete, laminate, LVT, hidrosanitare dhe mishelatorë, duke ofruar një gamë të gjerë koleksionesh për ambiente prestigjioze.

 

Synimi ynë është të ofrojmë produkte që lënë një impakt të përhershëm, duke ndërthurur më së miri estetikën dhe funksionalitetin në cdo ambient. Me një angazhim të vazhdueshëm për të sjellë pranë klienteve tanë markat më të mira botërore me një garanci deri në 30 vite, ne synojmë të krijojmë një eksperiencë të jashtëzakonshme për ta. Vizioni ynë është të kemi një ndikim të qëndrueshëm në tregun shqiptar duke sjellë produkte kualitative dhe të bëhemi një burim i besueshëm për klientët tanë.  

 

Me një katalog të pasur dhe një varietet të gjerë të produkteve dekorative, jemi krenarë që ofrojmë zgjedhje të shumta të markave italiane dhe suedeze për projekte të stileve të ndryshme arkitektonike duke përmbushur me rigorozitet kërkesat e klientelës sonë. Në Showroom-in tonë unik do të gjeni brandet më të preferuara botërore si: Panaria Ceramica, Cotto ‘dEste, Blustyle, Fiandre, Porcelaingres, Sapienstone, LoveTiles, Margres, Kährs, Peli, Pierre Cardin Bath, Sanindusa dhe Bruma. 

 

Në bashkëpunim me këto marka, të cilat janë simbol i cilësisë, bëjmë të mundur përjetimin e një përvojë të vecantë për klientët tanë, duke sjellë tek ta një koncept inovativ, modern dhe funksional për çdo ambient. Produktet tona janë në gjendje të përshtaten me çdo lloj projekti me prioritet cilesinë dhe dizajnin unik. Celësi i suksesit tonë është përkushtimi maksimal në asistencën e klientëve tanë me një shërbim të personalizuar duke plotësuar cdo nevojë dhe kërkesë që vjen nga ta.

BRANDET

Panaria

Panaria është një shprehje e traditës së madhe qeramike të Panariagroup Industrie Ceramiche, një grup shumëkombësh italian dhe lider botëror në prodhimin dhe shpërndarjen e sipërfaqeve qeramike për dysheme dhe veshje. Që nga viti 1974 Planaria ka prodhuar dysheme dhe veshje të brendshme dhe të jashtme me gurë prej porcelani tradicional, të laminuar dhe monoporozë me cilësi të lartë, të aftë për të përmbushur plotësisht kërkesat moderne të shtëpisë.

 

Historia e Panaria u zhvillua përmes aftësisë së saj për të përshtatur kërkimin dhe inovacionin në fushën e prodhimit të qeramikës me hapësirat e banimit, të cilat kërkojnë një produkt të aftë për të frymëzuar emocione dhe për të krijuar shtëpinë e përsosur.

 

Kährs

Prodhuesi lider në botë i dyshemeve. Kährs i ka ofruar tregut zgjidhje të reja inovative për dysheme dhe i ka dhënë formë industrisë që nga viti 1857. Kährs është një lider botëror inovativ në dyshemetë prej druri dhe dyshemetë elastike pa PVC. Kährs ka punuar me dru për më shumë se 160 vjet dhe sot është një nga prodhuesit më të vjetër dhe më inovativë të dyshemeve prej druri të projektuar në botë. Kährs furnizon produkte në më shumë se 70 vende dhe mban një pozicion udhëheqës në treg në Suedi dhe një prani të fortë në Evropë dhe MB. Në 1857, Kährs u themelua në Nybro, në zemër të një pylli Suedez.

 

Cotto d'Este

Cotto d'Este ka lindur në vitin 1993 në Sassuolo nga një ide sipërmarrëse e Paolo Mussini, themeluesit dhe CEO aktual i kompanisë. Filozofia e Cotto D'Este që atëherë ka qenë kombinimi i përsosur i estetikës me cilësinë më të lartë, si dhe një vokacion i lindur për bukurinë që ka karakterizuar gjithmonë historinë e markës.

 

I pari në botë që prezantoi në treg enë ekskluzive prej porcelani me trashësi 14 mm dhe pllaka të mëdha ultra të holla Kerlite, Cotto d'Este ka revolucionarizuar mënyrën e të menduarit dhe të prodhimit të qeramikës, duke ofruar zgjidhje inovative me performancë teknike shumë të lartë, të zbatohet në çdo kontekst arkitekturor dhe pa hequr dorë nga ajo gjurmë shumë personale e stilit dhe elegancës që karakterizon të gjitha krijimet e tij. Sot Cotto d'Este përfaqëson markën e ekselencës së Panariagroup Industrie Ceramiche SpA, grupi italian lider botëror në prodhimin dhe shpërndarjen e sipërfaqeve qeramike për dysheme dhe mbulesa.

 

Fiandre

Fiandre, një kompani lider në prodhimin e pllakave të porcelanit të plotë të gamës së lartë, ka një prani në mbi 100 vende në të gjithë botën me një përzgjedhje të gjerë zgjidhjesh për dysheme dhe mbulesa të cilat variojnë nga kontrata në industrinë e mirëqenies dhe banesave dhe nga industria mjekësore në industrinë e kohës së lirë, duke iu përgjigjur të gjitha kërkesave të ndërtimit dhe të jetesës.

 

Vëmendja e saj e vazhdueshme ndaj çështjeve mjedisore është përkushtimi social që e dallon Fiandre në qëllimin e tij, falë kërkimeve të hollësishme dhe të vazhdueshme, me qëllim që të dizenjojë dhe krijojë produkte të shkëlqyera duke përdorur lëndë të para më të pastra, të njëjta që i japin jetë materialeve gurore si mermeri, graniti dhe gur i lashtë, frymëzim i koleksioneve më të fundit të Fiandre.

 

Porcelaingres

Porcelaingres është një kompani Gjermane e themeluar në vitin 2003, ku ka një fabrikë prodhimi më të avancuar të udhëhequr nga parimet e qëndrueshmërisë,. Një nga prodhuresit më kryesorë të pllakave prej porcelani në Gjermani. Porcelaingres punon me standardet më të larta ekologjike dhe është vlerësuar me certifikata të shumta mjedisore.

 

Blustyle

Estetika e Blustyle është e pastër Made in Italy: e rafinuar dhe e thjeshtë, e cila me ngjyrat origjinale dhe cilësinë afatgjatë, mban sekretin e një marke, sharmi i së cilës përcaktohet nga një bukuri deri në përvojë dhe funksionaliteti ekstrem. Cilësia dhe bukuria e pashoqe e pllakave Blustyle, përveçse janë jashtëzakonisht të garantuara për 20 vite, kombinohen me certifikatat më prestigjioze ndërkombëtare të produkteve dhe cilësisë së kompanisë.

 

Lider në prodhimin e dyshemeve prej porcelani dhe kreativiteti i një ekipi profesionistësh të specializuar në krijimin e produkteve inovative dhe cilësore, u ofron atyre që zgjedhin Blustyle sigurinë për të pasur dyshemetë më të mira të gurit dhe asistencën maksimale në kërkoni për zgjidhje individuale.

 

Pierre Cardin Bath

Pierre Cardin Bath këtë herë vjen në Shqipëri për të sjell dizajne dhe stile për mobiljet e tualetit, ekskluzivisht në Luminosa. Zakonet dhe shijet e ndryshme që zhvillohen në botën që ndryshon me shpejtësi shfaqen edhe në prodhimete e mobiljeve për tualete. Pierre Cardin Bath ndjek nga afër këto zhvillime dhe ndryshon atmosferën e tualeteve tona me koleksionin e saj ekskluziv.

 

Bruma

Një referencë e efikasitetit dhe dizajnit. E pranishme në treg prej mbi 65 vitesh, BRUMA është sinonim i përvojës, cilësisë dhe inovacionit në krijimin e çezmave që balancojnë estetikën e formave të tyre me performancën e lartë në funksionin e tyre. Vëmendja dhe përkushtimi ndaj procesit të krijimit të rubinetave BRUMA pasqyron fokusin dhe rëndësinë që marka i kushton dizajnit të produktit të saj dhe përvojës së përdoruesit të ofruar.

 

Procesi i prodhimit të BRUMA është gjithnjë e më i qëndrueshëm dhe kombinon teknikat industriale të fundit me mjeshtërinë e përpiktë. Kjo aleancë midis natyrës inovative të markës dhe ekspertizës që rezulton nga përvoja dekadash është përkthyer në më shumë se 25 koleksione produktesh të gjithanshme dhe efikase.

 

Me një histori të udhëhequr nga inovacioni, BRUMA kërkon vazhdimisht të bëjë drejtësi për trashëgiminë e saj pioniere dhe, ashtu si 65 vjet më parë, misioni i saj vazhdon të jetë arritja e përsosmërisë në zhvillimin e produkteve që dallohen për bukurinë dhe sofistikimin e dizajnit të tyre. duke ruajtur standardet e larta të cilësisë dhe efikasitetit të paprekur.

 

Sanindusa

Sanindusa, një kompani e njohur për dizajnin, cilësinë dhe imazhin e shkëlqyer të markës. Suksesi shërbeu vetëm si një stimul, por nga ana tjetër ishte një ftesë për t'u përballur me sfida të reja, duke investuar në teknologjitë e reja dhe zhvillimin e mekanizmave të informacionit dhe inovacionit që lehtësojnë ofrimin e shkëlqyer të shërbimit që tashmë na karakterizon.

 

Që nga fillimi i veprimtarisë në 1993, të pranishëm me produktet tona në 84 vende, të shpërndara në 4 cepa të botës. Tregjet e huaja janë parë që në fillim të aktivitetit si thelbësore për rritjen që administrata synonte të arrinte. Strategjikisht, administrata zgjodhi cilësinë, dizajnin, inovacionin, shërbimin dhe konkurrencën si faktorët kryesorë të suksesit. Me përpjekjen, kompetencën dhe këmbënguljen e të gjithëve, sot jemi një markë e njohur globalisht.

 

Caesar Ceramiche

 

Love Ceramic Tile

 

Margres Ceramic Tiles

 

Maxa Ceramic Slabs

 

Peli

 

Sapienstone

Katalogu

Katalog LUMINOSA

Partnere

Video