Secondary Adv

BALLA METAL

 

Përshkrimi

Balla Metal – Fabrika Rrjetave është themeluar në vitin 1998 në qytetin e Shkodrës duke ofruar prodhimin dhe tregtimin e produkteve të telit xingato dhe telit të plastifikuar. Kompania ushtron aktivitetin e saj në të gjithë territorin e Shqiperisë dhe të Malit të Zi.

Gama jonë e produkteve ofron rrjetat e telit gabion, të plastifikuara, tel xingato, tel me gjemba, me thika, rrjeta të salduara, rrjeta metalike imitim bari, rrjeta metalike dekorative, kosha, kangjella me gjelbërim artificial etj.

 

Eksperienca jonë shumë vjeçare na ben sot lider në fushën e produkteve të rrethimit. Klientet tanë janë prej shumë vitesh bashkëpuntorët tanë sepse ne ofrojmë produktet më cilësore dhe kanë garanci deri në 25 vite kundër ndryshkut dhe e ruajnë formën e tyre të prodhimit.

Çfarë ofron

Tela Xingato 
-Tela me gjemba 
-Tela te plastifikuar 
-Tela bari
-Tela per vreshtari, per sera
-Tela per rrethim

Tuba Xingato: per rrethim, per vreshtari, per sera

Rrjeta teli metalike
-Rrjeta te galvanizuara 
-Rrjeta gabioni
-Rrjeta te plastifikuara
-Rrjeta hekzagonale
-Rrjeta imitim bari
-Rrjeta me bar artificial
-Rrjeta per rrethim
-Rrjeta per landfill
-Rrjeta me porosi

Rrjeta te plastifikuara 
- per kende lojrash
- per ambjente sportive

Panele Xingato
-Panele rrethimi
-Panele me rrjete dekorative
-Panele metalike PVC
 
-Katrama Gjermane
-Kubike guri, Gabion

Shërbime

Fabrike per rrjeta teli te plastifikuara
Fabrike per rrjeta teli te plastifikuara
Kubik guri per mbrojtje nga rreshqitja e dherave.jpg
Kubik guri per mbrojtje nga rreshqitja e dherave.jpg
Panele me rrjete dekorative me gjelberim artificial per oborr
Panele me rrjete dekorative me gjelberim artificial per oborr
Panele metalike te veshura me PVC per rrethim
Panele metalike te veshura me PVC per rrethim
Panele rrethimi per perimeter
Panele rrethimi per perimeter
Panele te salduara metalike per rrethim
Panele te salduara metalike per rrethim
Panele xingato per rrethim
Panele xingato per rrethim
Prodhim rrjeta gabion
Prodhim rrjeta gabion
Prodhim rrjeta teli me permasa te ndryshme
Prodhim rrjeta teli me permasa te ndryshme
Prodhim rrjeta teli
Prodhim rrjeta teli
Prodhim rrjetash metalike
Prodhim rrjetash metalike
Prodhim rrjetash teli xingato
Prodhim rrjetash teli xingato
Prodhim tel bari xingato
Prodhim tel bari xingato
Prodhim teli me xhemba
Prodhim teli me xhemba
Rrethime gradel me ngjyrosje
Rrethime gradel me ngjyrosje
Rrjeta dekorative me ngjyra te ndryshme
Rrjeta dekorative me ngjyra te ndryshme
Rrjeta gjashtekendore te galvanizuara
Rrjeta gjashtekendore te galvanizuara
Rrjeta hekzagonale per rrethim
Rrjeta hekzagonale per rrethim
Rrjeta imitim bari dekorative
Rrjeta imitim bari dekorative
Rrjeta imitim gjelberimi per rrethime
Rrjeta imitim gjelberimi per rrethime
Rrjeta metalike dekorative
Rrjeta metalike dekorative
Rrjeta per rrethim kalcetosh
Rrjeta per rrethim kalcetosh
Rrjeta teli me porosi
Rrjeta teli me porosi
Rrjeta teli metalike per rrethime
Rrjeta teli metalike per rrethime
Rrjeta teli pvc per kende lojrash
Rrjeta teli pvc per kende lojrash
Rrjeta teli te plastifikuara me ngjyra te ndryshme
Rrjeta teli te plastifikuara me ngjyra te ndryshme
Rrjeta teli te thurura me pvc
Rrjeta teli te thurura me pvc
Rrjeta teli xingato per kalceto
Rrjeta teli xingato per kalceto
Tela te galvanizuar pvc me lyerje
Tela te galvanizuar pvc me lyerje
Tela te zinkuar per rrethime
Tela te zinkuar per rrethime
Tela xingato per rrethim serash
Tela xingato per rrethim serash
Tela xingato per vreshtari
Tela xingato per vreshtari
Tregti panelesh xingato
Tregti panelesh xingato
Tuba xingato per rrethime rrjetash
Tuba xingato per rrethime rrjetash
Kosha Guri me shumice dhe pakice
Kosha Guri me shumice dhe pakice

Video