Secondary Adv

Isolblock

 

Përshkrimi

Isolblock prej 3 vitesh ne treg, eshte nje kompani shqiptare qe meret me prodhimin e blloqeve te lehtesuara, me teknologji CLC, PRODHIM ITALIAN. Produkti prodhohet me shkumogjen me baze bimore, cimento cilesore dhe pluhur guri. 

Kompania zbaton sistemin e menaxhimit te cilesise te certifikuar sipas kerkesave te standartit nderkombetar ISO 9001. Parimi baze i jone eshte cilesia e produktit, sherbimi dhe korrektesia maksimale.

PRODUKTI ESHTE I NDERTUAR NGA FIBRAT POLIPROPILEN, PLUHUR GURI…

Çfarë ofron

 

Blloqe te lehtesuara per ndertim shtepi private, hotele, vila, pallate.

Tulla CLC per izolim termik, per ndertim, antizjarr, antisizmike.

Blloqe te lehtesuara ekologjike, antisizmike, antimyk,hidroizoluese, termoizoluese, akustike, me permasa fikse.

Shërbime

Blloqe CLC penofiber
Blloqe CLC penofiber
Blloqe ekologjike
Blloqe ekologjike
Blloqe me izolim termik, antimyk dhe antizjarr
Blloqe me izolim termik, antimyk dhe antizjarr
Blloqe me shkume per ndertim
Blloqe me shkume per ndertim
Blloqe ndertimi per izolime termike
Blloqe ndertimi per izolime termike
Blloqe penobetoni per ndertim
Blloqe penobetoni per ndertim
Blloqe per mure mbajtes
Blloqe per mure mbajtes
Blloqe per ndertim rezistente ndaj zjarrit
Blloqe per ndertim rezistente ndaj zjarrit
Blloqe per ndertim shtepiash dhe vilash
Blloqe per ndertim shtepiash dhe vilash
Blloqe per ndertim te shpejte
Blloqe per ndertim te shpejte
Blloqe porozbetoni per ndertim
Blloqe porozbetoni per ndertim
Blloqe rezistente ndaj lekundjeve sizmike
Blloqe rezistente ndaj lekundjeve sizmike
Blloqe rezistente ndaj shtypjes
Blloqe rezistente ndaj shtypjes
Blloqe silikate per ndertim shtepiash dhe hotelesh
Blloqe silikate per ndertim shtepiash dhe hotelesh
Blloqe te lehtesuara fikse
Blloqe te lehtesuara fikse
Blloqe te lehtesuara me fiber
Blloqe te lehtesuara me fiber
Blloqe te lehtesuara per izolime akustike
Blloqe te lehtesuara per izolime akustike
Blloqe te lehtesuara per ndertim pallatesh
Blloqe te lehtesuara per ndertim pallatesh
Blloqe te lehtesuara per shtepi, soleta, objekte te ndryshme
Blloqe te lehtesuara per shtepi, soleta, objekte te ndryshme
Blloqe te lehtesuara
Blloqe te lehtesuara
Fabrike prodhimi per blloqe te lehtesuara
Fabrike prodhimi per blloqe te lehtesuara
Prodhim blloqesh te lehtesuara betoni
Prodhim blloqesh te lehtesuara betoni
Prodhim tulla CLC
Prodhim tulla CLC
Prodhim tulla dhe blloqe Penoblock
Prodhim tulla dhe blloqe Penoblock
Tulla per izolim termik, antimyk dhe antizjarr
Tulla per izolim termik, antimyk dhe antizjarr
Blloqe termoizoluese Penoblock
Blloqe termoizoluese Penoblock
Tulla rezistente ndaj termeteve
Tulla rezistente ndaj termeteve