Secondary Adv

Inoska Therm

 

Përshkrimi

Inoska Shpk e themeluar në vitin 2011 dhe e profilizuar ne fillimet e saj në tregëtimin e materialeve të ndërtimit dhe më vonë duke e zgjerua veprimtarinë e saj në sektorin e ndertimit, si kompani sipërmarrëse në ndërtimin e objekteve të ndryshme civile. 

 

Tashmë kompania Inoska e strukturuar në dy ndërmarrje me:

-Inoska Therm, e cila operon vetëm në shitjen e materialeve të ndërtimin dhe e specializuar kryesisht në tregëtimin e produkteve të termoizolimit dhe hidroizolimit.

-Inoska Konstruksion, e cila operon në sektorin e ndërtimit dhe e specializuar në ndërtimin e objekteve të ndryshme civile si pallate, shkolla,shtepi etj.

Çfarë ofron

Inoska Therm operon ne fushën e tregtimit të materialeve të ndërtimit ofron:

 

- Materiale ndërtimi Renova: Grafiato, Kolle, Fino, Hidroizolues 2K, Astar dhe Primer, Llac i gatshem, Suva dekorative, etj;

- Sisteme termoizolimi kapot të markes Renova;

- Punime Gipsi, Punime Dekorative, Lyerje dhe Patinime, etj;

- Aksesorë për sisteme termo-hidroizolimi: Këndore plastike, Rrjeta me fibra xhami, Upa Polisteroli dhe Upa për lesh guri, Pikore plastike, Profile për fuga, etj;

- Polisterol EPS ( 2-8 cm, F 100-150) dhe EPS Grafit;

- Polisterol XPS ( 2-10 cm).

Shërbime

Sisteme kapote Renova
Sisteme kapote Renova
Sisteme termoizolimi per fasada
Sisteme termoizolimi per fasada
Materiale ndertimi Renova
Materiale ndertimi Renova
Shitje dhe prodhim polisteroli EPS dhe XPS
Shitje dhe prodhim polisteroli EPS dhe XPS
Aksesore per sisteme termo dhe hidroizolimi
Aksesore per sisteme termo dhe hidroizolimi
Astar dhe Primer Renova
Astar dhe Primer Renova
Fino, Llac final Renova
Fino, Llac final Renova
Grafiato dekorative akrilike Renova
Grafiato dekorative akrilike Renova
Grafiato e thate Renofix
Grafiato e thate Renofix
Grafiato per fasada Renofix
Grafiato per fasada Renofix
Hidroizolues 2K Renova
Hidroizolues 2K Renova
Kolle per ngjitje pllakash Renova
Kolle per ngjitje pllakash Renova
Kolle per rrafshim dhe ngjitje Renofix
Kolle per rrafshim dhe ngjitje Renofix
Llac i gatshem gri dhe i bardhe Renofix
Llac i gatshem gri dhe i bardhe Renofix
Suva dekorative per fasada Renova
Suva dekorative per fasada Renova
Fabrike polisteroli
Fabrike polisteroli
Panele izolimi EPS
Panele izolimi EPS
Polisterol EPS Grafit
Polisterol EPS Grafit
Polisterol EPS per sisteme termoizolimi
Polisterol EPS per sisteme termoizolimi
Panele Polisterol XPS 2-10cm per izolim termik
Panele Polisterol XPS 2-10cm per izolim termik
Kendore dhe pikore plastike
Kendore dhe pikore plastike
Profile per fuga dhe profile per polisterol
Profile per fuga dhe profile per polisterol
Rrjeta me fibra xhami
Rrjeta me fibra xhami
Rrjeta suvatimi
Rrjeta suvatimi
Upa Polisteroli dhe Lesh Guri
Upa Polisteroli dhe Lesh Guri

Partnere

inoska-renova