Secondary Adv

GEZE Albania Kosovo

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

GEZE Albania Kosovo është një nga zhvilluesit dhe prodhuesit kryesorë në botë të sistemeve të dyerve, dritareve dhe teknologjisë së sigurisë. Si një nga liderat e tregut të inovacionit dhe projektimit, kompania me prejardhje familjare ka ndikuar pozitivisht në teknologjinë e ndërtimit dhe fushën e inxhinierisë nëpërmjet sistemeve të reja. Këto sisteme janë duke u bërë gjithnjë e me shumë qëndra e teknologjisë së kompanisë. Produktet GEZE si rezultat i standartave të larta, kanë qënë pjese e projekteve inovative në botë duke siguruar komoditet dhe siguri të lartë.

Çfarë ofron

GEZE Albania Kosovo ofron një gamë të gjërë produktesh duke përfshirë sistemet automatike të dyerve (me rrëshqitje dhe hapje), teknologjinë e dyerve (xhamit, drurit, aluminit), sistemet prej xhami, sistemet e nxjerrjes jashtë të tymit dhe nxehtësisë RËA, sistemet e sigurisë, si dhe sistemet manuale dhe automatike të ventilimit. Sistemet e shumëllojshme nga GEZE ofrojnë gjithmonë zgjidhje me teknikë dhe optikë të lartë. Kosntruksioni i qëndrueshëm, performanca e lartë dhe e sigurtë, eficienca energjitike dhe cilësia pa kompromis siguron vendin e parë në zgjedhjen e produktit në teknologjinë e ndërtimit. GEZE ofron një gamë të gjërë shërbimesh për arkitektët, projektuesit, inxhinierët, kontraktorët dhe klientët në të gjithë botën. Nëpërmjet konsulencës së projekteve, GEZE ofron asistencë dhe specifikime teknike përgjatë gjithë fazave të projektit. Suporti fillon që në projekt-ide dhe vazhdon deri në realizimin e projektit. GEZE siguron dhe shërbim në cdo kohë për të gjitha sistemet automatike dhe manuale, nëpërmjet stafit të specializuar.

Shërbime

Akses kontrolli dhe sigurie per dyer
Akses kontrolli dhe sigurie per dyer
MSW sistem fasade me palosje
MSW sistem fasade me palosje
Porte automatike e harkuar me rreshqitje
Porte automatike e harkuar me rreshqitje
Porte automatike me rrehqitje lineare, teleskopike, kendore
Porte automatike me rrehqitje lineare, teleskopike, kendore
Porta automatike rrethore
Porta automatike rrethore
Porta rrethore manuale, Push & Go dhe automatike, me 3 ose 4 ndarje
Porta rrethore manuale, Push & Go dhe automatike, me 3 ose 4 ndarje
Sistem industrial manual me rreshqitje dhe palosje
Sistem industrial manual me rreshqitje dhe palosje
Sisteme ventilimi automatike
Sisteme ventilimi automatike
Sistem ventilimi manuale
Sistem ventilimi manuale
Sistem manual  me rreshqitje per xham
Sistem manual me rreshqitje per xham

Katalogu

Katalog GEZE Albania Kosovo
Katalog GEZE Albania Kosovo

Historiku

GEZE Albania Kosovo është njëkohësisht kompani globale dhe lokale. Kompania është krijuar në vitin 1863 si biznes familjar, e lokalizuar ne=ë Leonberg – Gjermani. GEZE shtrihet në të gjithë botën, me rreth 2600 punonjës, në 110 shtete dhe fabrika prodhimi në Leonberg, Boxberg-Schëeigern,Tianjin (China), Zrenjanin (Serbia). GEZE ka filluar bashkëpunimin me Shqipërinë në vitin 2005, duke u zyrtarizuar me përfaqësi në vitin 2010. Rrjeti internacional i shpërndarjes dhe shërbimit siguron zgjidhje të përshtatshme dhe të sigurta në të gjithë botën.

Punë të kryera

Spitali American 2, Tirane
Spitali American 2, Tirane
TEG Shopping Center, Tirane
TEG Shopping Center, Tirane
Terminali ri, Port Durres
Terminali ri, Port Durres
Hilton Garden Inn Tirana
Hilton Garden Inn Tirana
Toptani Shopping Center
Toptani Shopping Center
Tirana Ring Center
Tirana Ring Center
Rezidenca Marigona
Rezidenca Marigona
Albi Mall
Albi Mall
Swiss Diamond Hotel Prishtina
Swiss Diamond Hotel Prishtina
Hotel The Plaza Tirana
Hotel The Plaza Tirana

Certifikime

GEZE Certifikime DIBtGEZE Certifikime iftGEZE Certifikime KRIWANGEZE Certifikime MPAGEZE Certifikime OHSAS 18001GEZE Certifikime TUV SUD