Secondary Adv

AK Hidraulike

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

AK Hidraulike shpk operon në tregun shqiptar me një eksperincë prej më shumë se 16 vitesh në sektorin e materialeve hidraulike dhe sistemeve te ngrohjes. Kompania tregton materiale nga kompani të njohura Italiane si: Sesta srl, Enolgas, CBC, Ivar. Valsir, Plastica Alfa, HUNTER, FOG SYSTEM etj. AK Construction vjen pranë jush me produkte të certifikuara dhe konsulecë për projektimin e impianteve të ngrohjes. Gama e produkteve që AK Construction tregton është mjaft e pasur me aksesore te ndryshem per realizimin e impianteve; Impiante diellore te kompletuar me te gjitha artikujt e nevojshem per realizimin e tyre; Panele diellore te sheshta apo me tuba vakumi; Centralina diellore; Tuba inoxi per qarqet diellore; Rezistenca elektrike; Profile dhe aksesore te ndryshem per fiksimin e paneleve ne cati. Artikuj termohidraulik te kombinuar per cdo kerkese ne impiantet e ngrohjes me radiatore, ne dysheme me pompa nxehtesie. Të gjitha këto sisteme instalohen nga një staf i kualifikuar që është gjithmonë në shërbim të klientit. Për AK Construction shërbimi ndaj klientit dhe kënaqësia ndaj tij mbeten objektivat primare.

Çfarë ofron

Kompania AK Hidraulike vjen pranë jush me një eksperiencë të gjatë në fushën e materialeve të ndërtimit përkatësisht me materiale hidraulike dhe me sistemet e ngrohjes me moderne. Kompania ju ofron një gamë të larmishme produktesh si: Hidrosanitare; Sisteme ngrohje; Materiale ndertimi; Materiale hidraulike; Sisteme te furnizimit me uje te ngrohte Tubacione per kanalizime; Panele diellore; Sisteme vaditje; Impiante filtrimi per sistemet ne vaditje; Instalime te tualeteve me tuba multistrat; Produkte termo hidraulik; Rakorderi dhe tuba multistrato, polietileni, bakri; Kaseta per kolektore plastik dhe metalik; Rakorderi PVC, PE, PPR, Xingato; Valvula termostatike; Impiante ngrohje ne dysheme; Panele polisteroli; Materiale ndertimi te tilla si fino, kolle, llac, etj. AK Construction ofron shitje me pakice dhe shumice per te gjitha produktet e saj po ashtu realizon edhe punime te ndryshme duke filluar nga projektimi, instalimet e thjeshta te sistemeve hidraulike dhe te ngrohjes ne shtepi e deri tek ndërtesat shumëkatëshe. Kompania AK Construction ofron shërbimin e saj edhe pas blerjes së produktit si dhe garanci sipas të gjitha direktivave te BE-se.

Shërbime

Sistemi FOG freskues per pishina
Sistemi FOG freskues per pishina
Sistem vadites per pishina me programator me wireless
Sistem vadites per pishina me programator me wireless
Pult komandues per sistem vadites me wireless
Pult komandues per sistem vadites me wireless
Programator me wireless per sistem vadites
Programator me wireless per sistem vadites
Freskuese me sprucim per bare me sistemin FOG
Freskuese me sprucim per bare me sistemin FOG
Panele diellore per ngrohjen e ujit
Panele diellore per ngrohjen e ujit
Piastra salduese
Piastra salduese
Pileta shkarkimi
Pileta shkarkimi
Rakorderi tubash
Rakorderi tubash
Sisteme ngrohje ftohje per dysheme
Sisteme ngrohje ftohje per dysheme
Sisteme sigurie gazi
Sisteme sigurie gazi
Sperkatesa uji rrotullues
Sperkatesa uji rrotullues
Tuba hidraulike
Tuba hidraulike
Tuba multistrat
Tuba multistrat
Tuba multistrati
Tuba multistrati
Tuba per impiante gazi Tubo multistrat
Tuba per impiante gazi Tubo multistrat
Tuba Polipropileni
Tuba Polipropileni
Tuba Poliuretani
Tuba Poliuretani
Valvula per Fan Coil
Valvula per Fan Coil
Vegel per perthyerje tubi
Vegel per perthyerje tubi
Aksesore hidraulike
Aksesore hidraulike
Aparature saldimi per ngjitje tubash plastik
Aparature saldimi per ngjitje tubash plastik
Aparate per ngjitje tubash plastik Nupigeco
Aparate per ngjitje tubash plastik Nupigeco
Kolektore sheperndares
Kolektore sheperndares
Rakorderi tubacione dhe aksesore hidraulike
Rakorderi tubacione dhe aksesore hidraulike
Elektrovalvula HUNTER
Elektrovalvula HUNTER
Kaseta shkarkimi INKASO
Kaseta shkarkimi INKASO
Kolektore per impiante sanitare
Kolektore per impiante sanitare
Paisje antizjarr
Paisje antizjarr

Katalogu

Katalog AK Hidraulike
Katalog AK Hidraulike
Katalog AK Hidraulike

Historiku

AK Hidraulike shpk është themeluar në vitin 1997, në fushën e ndërtimit. Ndërkohë që aktivitetin në fushën e materialeve hidraulike e ka filluar në vitin 2008. Kompania e ka nisur punën e saj fillimisht në një dyqan të vogël për ta zgjeruar më tej edhe me filiale dhe punime të ndryshme në ndërtim. Tek AK Construction shpk do të gjeni të gjitha produktet cilësore që kërkoni. AK Construction shpk tregton me pakice dhe shumice materiale hidrualike, por edhe realizon të gjitha instalimet hidraulike dhe sitemet e ngrohjes.

Punë të kryera

Condor Center
Condor Center
Godine banimi dhe sherbimi
Godine banimi dhe sherbimi
Godine banimi
Godine banimi
AK Hidraulike1526388466
AK Hidraulike1526388485
AK Hidraulike1526388507
AK Hidraulike1526388525
AK Hidraulike1526388560
AK Hidraulike1526388577

Partnere

CBCENOLGASHunterIVARPLASTICA ALFTASESTA SRLnupigecoelofit

Certifikime

Video