Secondary Adv

E.M.E. ASHENSOR GROUP

 

Përshkrimi


E.M.E Ashensor Group merret me Shitjen - Instalimin - Mirembajtjen - Modernizimin e Ashensorëve , Shkallëve elektrike dhe Tapeteve Elektrike . Me një eksperiencë 20 vjecare në fushën e ashensorëve, EME filloi te ushtroje aktivitetin e saj edhe në Shqipëri prej vitit 2009. EME eshte distributor ekskluziv për të gjithë territorin e Shqiperisë të kompanise prodhuese SCHINDLER  ltd.

 

EME ofron shitje, instalim, mirembajtje, modernizim per sistemet e transportit te cdo lloj ndërtimi në Shqipëri. Kompania përdor inxhinierinë e teknologjisë së fundit, sikurse produkte teknologjike, mekanike dhe mikroprocesorë të projektuar dhe testuar rigorozisht për siguri, rehati, efikasitet dhe besueshmëri. Produktet Schindler mund të gjenden në shumë ndërtesa të njohura në të gjithë teritorin shqiptar, duke përfshirë ndërtesa, zyra, aeroporte, qëndra tregtare, hotele, spitale dhe ndërtesa rezidenciale.

Çfarë ofron

Ashensor
Zgjidhjet e lëvizjes vertikale përdorin hapësirën urbane në mënyrë efikase dhe bëjnë të mundur lëvizjen në ndërtesa. Nga ndertesat e mëdha në ato të vogla, nga të rënda në të lehta, nga ngjitje të ulëta në ngjitje të larta. EME ofron ashensorë te para-projektuar ose plotësisht të përshtatur.

Shkallë Lëvizëse
Nëse keni nevojë për të lëvizur shumë njerëz lart ose poshtë, shkallët lëvizese janë zgjidhje ideale. Në qendrat tregtare dhe në aeroporte, shkallët lëvizese EME menaxhojnë masat e njerëzve me siguri dhe shpejtësi. Brenda ose jashte, hapësira publike ose komerciale.

Tapet Lëvizës
Tejkalimi ne distanca të gjata me bagazhe te rënda në hapësirat publike nuk duhet të jetë një vështirësi. Tapetet levizes EME lejojnë njerëzit për të kaluar distanca të mëdha me qetësi dhe shpejtësi. Horizontale ose vertikale, ata instalohen shpejt, janë të besueshëm dhe perdorin energjinë me efikasitet.

Modernizim (Teknologjia PORT)
Modernizim do të thotë zbukurim, rehati dhe mbrojtje e investimeve tuaja ne menyre afatgjate. EME zëvendëson sistemet në tërësi ose hap pas hapi, duke zëvendësuar pjesë të veçanta. EME mund të përmirësojë çdo instalim për të përmbushur nevojat e pasagjerëve dhe te punojë në përputhje me rregullat zyrtare           

Mirëmbajtje
Shërbimi i EME ruan zgjidhjen e lëvizshmërisë njësoj të vlefshme si dita kur është instaluar dhe po aq të rehatshme dhe të sigurtë për klientët. Planet e mirëmbajtjes janë të adaptueshëm për ndërtimin tuaj dhe pajisjet. Rrjeti i shërbimit të dendur EME siguron pjesë këmbimi ne dispozicion kudo që të jeni.      

Menaxhimi i tranzitit
EME eshte kompania e parë që perdor menaxhimin e tranzitit me sistemin e saj të kontrollit te destinacionit. Ajo bashkëvepron me përdoruesit, kufizon aksesin dhe optimizon kulmin e rrjedhës së trafikut. Ajo mund të jetë edhe  i personalizuar për qiramarrësit dhe ju lejon të modernizoni pa ulur kapacitetin e transportit.

Shërbime

Ashensore per mallra
Ashensore per mallra
Ashensore per ndertesa te larta
Ashensore per ndertesa te larta
Ashensore per spitale
Ashensore per spitale
Ashensore per Vila
Ashensore per Vila
Butona dhe panele per ashensore
Butona dhe panele per ashensore
Instalim ashensori
Instalim ashensori
Modernizim ashensori
Modernizim ashensori
Aksesore komandimi, Schindler
Aksesore komandimi, Schindler
Suport teknik per ashensore
Suport teknik per ashensore
Shkalle elektrike per kapacitet te larte
Shkalle elektrike per kapacitet te larte
Ashensore per qendra tregtare
Ashensore per qendra tregtare
Ashensore per institucione publike
Ashensore per institucione publike
Ashensore per hotele
Ashensore per hotele
Ashensore spitalesh
Ashensore spitalesh
Shkalle elektrike per areoporte
Shkalle elektrike per areoporte
Platforma industriale per magazinim
Platforma industriale per magazinim
Parkime automatike per makina
Parkime automatike per makina
Ashensore mekanik per makina
Ashensore mekanik per makina
Ashensor punimesh per ndertim
Ashensor punimesh per ndertim
Aksesore sigurie per ashensor pune
Aksesore sigurie per ashensor pune
Ashensore per zyra
Ashensore per zyra
Asistence teknike per ashensore Schindler
Asistence teknike per ashensore Schindler
Mirembajtje ashensoresh
Mirembajtje ashensoresh
Modernizim ashensoresh
Modernizim ashensoresh
Tapete levizese
Tapete levizese

Katalogu

Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP
Katalog E.M.E. ASHENSOR GROUP

Historiku

E.M.E Ashensor Group fillon aktivitetin e saj në vitin 2009 në Shqipëri, por ajo mbart një përvojë të gjatë edhe jashtë vendit. EME është distributori ekskluziv i produkteve Schindler në Shqipëri. Në një kohë të shkurtër EME u bë kompania lider në industrinë e sistemeve të transportit për shkak të angazhimit, besueshmërisë dhe cilësisë së produkteve të saj. Klientët tanë janë të kënaqur që punojnë me ne dhe ne jemi të lumtur që ju shërbejmë atyre.

Punë të kryera

Ambasador 3
Ambasador 3
Halili shpk
Halili shpk
Metropol center
Metropol center
UMSH
UMSH
Selia e re e PD
Selia e re e PD
Qendra Tregtare Ring
Qendra Tregtare Ring
Qendra Tregtare TEG
Qendra Tregtare TEG
TurgutOzal
TurgutOzal
Tirana Forever Green Tower
Tirana Forever Green Tower
Eco Market
Eco Market
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Universiteti Mesdhetar i Shqiperise
Universiteti Mesdhetar i Shqiperise
Andi Construction
Andi Construction
EGT Tower
EGT Tower
Garden Residence Turdiu
Garden Residence Turdiu
Germany Hotel
Germany Hotel
Hotel Dyrrah
Hotel Dyrrah
Hotel Flower
Hotel Flower
Kompleksi Conalb
Kompleksi Conalb
Kompleksi Green City
Kompleksi Green City
Mondial Hotel
Mondial Hotel
Panorama Hotel
Panorama Hotel
Premium Resort
Premium Resort
Xhamia e Namasgjase
Xhamia e Namasgjase
Xhemf Buildings
Xhemf Buildings
Kika Construction
Kika Construction
Hotel Kupola
Hotel Kupola
Empire Beach Resort
Empire Beach Resort
Hilton Garden Inn
Hilton Garden Inn
Hotel Bonita, Durres
Hotel Bonita, Durres
Rogner Hotel, Tirane
Rogner Hotel, Tirane
VM Resort
VM Resort
Premium Hotel Beach, Golem
Premium Hotel Beach, Golem
Mercedez Benz Albania, Showroom
Mercedez Benz Albania, Showroom
Latitude, Tirane
Latitude, Tirane
Lim-Em Moxart
Lim-Em Moxart
Foleja e Gjelber,  FB Art
Foleja e Gjelber, FB Art
Mangalem 2021, Kontakt shpk
Mangalem 2021, Kontakt shpk
Melia Hotel, Durres
Melia Hotel, Durres
Kompleksi BOLV OIL Hospitality
Kompleksi BOLV OIL Hospitality
Kompleksi Arlis SQ 2021
Kompleksi Arlis SQ 2021
Ndertesa multifunksionale Downtown One
Ndertesa multifunksionale Downtown One

Certifikime

E.M.E. Ashensor Group Certifikime ISO 9001-2008E.M.E. Ashensor Group Certifikime ISO 14001-2004

Partnere

Ecospace srlMaber srlSchindlerTractel ltd