Alfa Fab

 

Përshkrimi

ALFA FAB shpk është pjesë e VEKA AG (e cila është e bazuar në Sendenhorst, Gjermani, me 19 filiale në 3 kontinente dhe zyra përfaqësimi në më shumë se 40 vende të botës, 3500 të punësuar) është ofruesi më i madh ndërkombëtar dhe prodhuesit e sistemeve të profilit uPVC .ALFA FAB, me te miret e tregut Shqiptar per profilet e dyerve dhe dritareve PVC! Ofrojme zgjidhje për arkitektët, inxhinieret, prodhuesit dhe pronarët e ndërtimit në te gjithe Shqiperine me produktet gjermane te kompanise VEKA , lider ne stistemet me profil PVC.

ALFA FAB, ju ndiheni me te sigurt ne investimin tuaj me cilesine edhe elegancen e profileve VEKA!

Çfarë ofron

VEKASLIDE 70 Mbrojtje termale  dhe funksionale Dizajn klasik dhe elegant i kendeve Vlerat standarte  UD=1.3 W/(m² K) Trashësia lustres deri  ne 42 mm Vlerat deri në UD = 0.8 W / (m² K)

 

EKOSOL 70  Ky sistem profili siguron nje lehtesi ne montimin e dyerve dhe dritareve PVC, dizajn modern dhe larmishmeri zgjedhje ngjyrash Stabilitet për shkak të gjerësisë së profileve (70 mm) dhe përforcimeve me shinat e çelikut. Izolim termik  per ruajtjen e energjise si dhe mbrojtje ndaj zhurmave akustike

 

SWINGLINE 70  Profili 5-dhomësh me thellësinë instaluese 70 mm, trashësia e murit e profilit 3 mm sipas standartit RAL, dizeno atraktive dhe e harkuar, rrezja 15 mm sipërfaqet e zhvendosura, gjerësia e hapjes së kornizës 131 mm, armatura e çeliktë sipas VEKA standart

 

SOFTLINE 82  Sistem rezistues shumëdhomësh me karakteristika shumë të mira izoluese ndaj zhurmës dhe konfort të këndshëm banimi . Materiali është rezistues me kushtet e kohës dhe nuk kërkon lyerje me vone per sipërfaqjen e lëmuar te kornizës Qëndrueshmëri optimale me ndihmën e përforcimit të çelikut

EFFECTLINE 70  Cilesi e garantuar dhe profile ekologjike (pa perberes plumbi), izolim akustik perfekt, dizajni elegant i kendeve , lehtësi ne ndryshimet  e ngjyrave, qëndrueshmëri afatgjatë dhe  rezistence ndaj kushteve atmosferike.

 

VEKA VARIANT 210  Një sistem i vetëm për të gjitha proceset e griles Izolim perfekt ne parametra: Usb=0,76W/ (m² K), niveli temperatures: fRsi = 0.70, e dispoueshme ne 3 variante lartesie: 175, 210 dhe 235 mm, siguri dhe qendrueshmeri me e larte e levizjes se ashensorit, teknologji inovative te lidhjes se kutise me elmentet e dritares, parandalon futjen e insekteve ne hapesiren e dritares, sistem me kontroll kycje te dritareve.

GAMA E NGJYRAVE  Ne ALFA FAB ju mund të zgjidhni profilet e dritareve me nje game te gjere ngjyrash. Elementet e ngjyrave mund te vendosen nga jashte, nga brenda ose në të dy anët e profilit PVC duke e përshtatur sipas deshires se klientit.  -Ngjyrat Standarte (E Bardhe-Imitim druri/white golden oak) -Ngjyrat Speciale (Special foil).

 

Shërbime

Ngjyrat e disponueshme per profilet plastike
Ngjyrat e disponueshme per profilet plastike
Katalogu i ngjyrave RAL
Katalogu i ngjyrave RAL
Montim dritaresh plastike VEKA
Montim dritaresh plastike VEKA
Dyer te jashteme me panel PVC VEKA
Dyer te jashteme me panel PVC VEKA
Dyer plastike me porosi
Dyer plastike me porosi
Dyer dhe dritare plastike
Dyer dhe dritare plastike
Dritare plastike per pallate
Dritare plastike per pallate
Aksesore Wink Haus
Aksesore Wink Haus
Xhama per vetrata
Xhama per vetrata
Xhama per dritare dhe dyer
Xhama per dritare dhe dyer
Vetrata xhami me plastike
Vetrata xhami me plastike
Aksesore per dritare aktivpilot Wink Haus
Aksesore per dritare aktivpilot Wink Haus
Profile PVC per dyer dritare
Profile PVC per dyer dritare
Profile PVC Gjermane
Profile PVC Gjermane
Profile plastike per dyer dritare
Profile plastike per dyer dritare
Aksesore Wink Haus
Aksesore Wink Haus
CNC Makineri per pastrimin e kendeve
CNC Makineri per pastrimin e kendeve
Zyrat
Zyrat
Pikaqe Swingline
Pikaqe Swingline
Pikaqe Softline 82 mm hapesira e xhamit 24mm
Pikaqe Softline 82 mm hapesira e xhamit 24mm
Swingline 70 mm
Swingline 70 mm
Profile VekaSlide 70
Profile VekaSlide 70
VekaSlide dhe Swingline me veshje alumini
VekaSlide dhe Swingline me veshje alumini
Grila VekaVarinat
Grila VekaVarinat
Veka Softline 82 MD
Veka Softline 82 MD
Kasa per dyer Effectline
Kasa per dyer Effectline
Kaike xhami
Kaike xhami
Hekur kase Swingline 70 mm
Hekur kase Swingline 70 mm
Kende per dyer PVC Veka
Kende per dyer PVC Veka
Profile VEKA Ekosol 70 mm (shina)
Profile VEKA Ekosol 70 mm (shina)
Aksesore per dyer Wink Haus
Aksesore per dyer Wink Haus
 Aksesore per dritare Wink Haus
Aksesore per dritare Wink Haus
Aksesore Alu Pro per dopio xham
Aksesore Alu Pro per dopio xham

Katalogu

Katalog Alfa Fab
Katalog Alfa Fab
Katalog Alfa Fab
Katalog Alfa Fab
Katalog Alfa Fab
Katalog Alfa Fab
Katalog Alfa Fab
Katalog Alfa Fab

Historiku

Alfa Fab është themeluar në vitin 2007 dhe eshtë një ndër kompanitë më të mëdha në Shqiperi për tregtimin e lëndës së parë per dyer dhe dritare PVC.Serioziteti në punë, shpejtesia, korrektesia, cmime të arsyeshme si dhe mundësi tekniko-teknologjike. Kompania Alfa Fab ka kapacitete të mëdha tregtuese, nivel të lartë profesional i stafit punuës, menaxhim bashëkohor. Cilësia e materialeve të njohura boterore janë sinonim i kompanisë Alfa Fab.

Panaire

Punë të kryera

Alfa Fab1405431571
Alfa Fab1496070711
Alfa Fab1496070721
Alfa Fab1496070733
Alfa Fab1496070743
Alfa Fab1496070760
Alfa Fab1496070771
Alfa Fab1496070783
Alfa Fab1496070795
Alfa Fab1496070817
Dritare Veka per godine banimi
Dritare Veka per godine banimi
Vetrate xhami, Long Hill Residence
Vetrate xhami, Long Hill Residence
Profile veka
Profile veka
Mangalem 21 Kontakt.al
Mangalem 21 Kontakt.al
Furnizim, montim dritare plastike Veka
Furnizim, montim dritare plastike Veka
Profil pvc per dritare Veka ngjyre e zeze
Profil pvc per dritare Veka ngjyre e zeze
Profile pvc per kompleks banimi
Profile pvc per kompleks banimi
Vetrate termike me xham te dyfishte
Vetrate termike me xham te dyfishte
Punime me profile Veka
Punime me profile Veka
Alfa Fab1620289427
Alfa Fab1620289458
Alfa Fab1620289486
Dritare dhe dyer, Profile Veka ne pallat
Dritare dhe dyer, Profile Veka ne pallat
Fasade ndertese me profile Veka
Fasade ndertese me profile Veka
Profile Veka, Rezidence banimi
Profile Veka, Rezidence banimi
Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza, Tirane
Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza, Tirane
Vendosje dyer dhe dritare Veka ne godine banimi
Vendosje dyer dhe dritare Veka ne godine banimi

Partnere

VekaRBB aluminiumurbanwink hausalupro

Certifikime

                          

   

Video

Makinerite