Secondary Adv

Albdoors

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Albdoors me një eksperiencë 20 vjecare operon në tregun e portave të garazhit me cilësinë me të lartë të garantuar, bën punime të portave të hekurit sipas kërkesës së klienit, me modele të ndryshme, montim qepenash, montim elektromotorrash në porta të ndryshme që ju keni. Kompania ju ofron instalime dhe shërbime të shpejta si dhe garanci të mëtejshme disa vjeçare. Bashkëpunimi ndër vite me firmën Novoferm në Gjermani dhe firmën NICE në Itali, ka siguruar produktet më cilësore për tregun vendas. Kompania Albdoors ka një staf të kualifikuar që merret me montimin e portave automatike. Albdoors ka në dispozicion të klientëve të saj një shërbim të shkëlqyer këshillues që t’ju udhëzojë në zgjedhjen tuaj dhe zgjidhjen e problemit tuaj. Me Albdoors keni gjithcka ju dëshironi.

Çfarë ofron

Kompania Albdoors ju ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh, duke qënë gjithmonë në shërbim të klientit me: Porta Garazhi; Porta me krahe; Porta me shina; Auto Stop; Qepena; Porta garazhi baskulante) Elektromotorra të ndryshëm të firmës NICE (Italia) për: Porta garazhi; Porta hekuri; Qepena; Auto-stop 4-6 m (barriera parkingu) Firma Albdoors bën punime të portave të hekurit sipas kërkesës së klienit me modele nga më të ndryshmet. Montimin e qepenave si dhe montimin e elektromotorrave në porta të ndryshme që ju keni. Kompania ju ofron montime, garanci 1 vjeçare, eksperiencë shumëvjecare si dhe një shërbim cilësor me profesionalizëm të lartë. Tek  Albdoors do të gjeni thjeshtësi, cilësi, siguri dhe garanci për produktet tuaja. Tek Albdoors do te gjeni:

- motorra per porta me krahe - porte hekuri me krahe -porte garazhi me kuadrata -porte garazhi me kuti -porte garazhi me panel -porta automatike - porta me telekomande - akses kontrolli - aksesore porte -fotocelula per porte garazhi - porte hekuri me krahe - porte hekuri me kanata - qepen -porte industriale -pedana - Albdoors porta garazhi - Albdoors porta me telekomande - pulte komandimi - paketa elektromotorri - paketa qepeni - porta shtepie - porta shtepie te jashtme - porta elektrike - porta hekuri te thjeshta - qepena per dyqan - porta hekuri per oborr - aksesore per porta automatike - porta automatike tirane - porta automatike - porta automatike albdoors.

Shërbime

Dyer sigurie kunder zjarrit
Dyer sigurie kunder zjarrit
Elektromotorra per qepena
Elektromotorra per qepena
Porta garazhi me dritare
Porta garazhi me dritare
Porta garazhi me palosje
Porta garazhi me palosje
Porta hekuri
Porta hekuri
Porta Industriale
Porta Industriale
Porta per magazina me pedana
Porta per magazina me pedana
Pulte per porta automatike
Pulte per porta automatike
Qepena industrial
Qepena industrial
Kangjella hekuri
Kangjella hekuri
Porta automatike per shtepi
Porta automatike per shtepi
Porta garazhi te harkuara
Porta garazhi te harkuara
Porta hekuri te personalizuara
Porta hekuri te personalizuara
Porta me palosje per garazh
Porta me palosje per garazh
Porta me shine
Porta me shine
Porta per vila me strehe
Porta per vila me strehe
Porta te automatizuara
Porta te automatizuara
Rrethime me kangjella hekuri
Rrethime me kangjella hekuri
Trare automatike per parkim
Trare automatike per parkim
Aksesore per porta
Aksesore per porta
Elektromotorr per porte me krahe
Elektromotorr per porte me krahe
Fotocelula per porte hekuri
Fotocelula per porte hekuri
Paketa elektromotorri
Paketa elektromotorri
Pedana
Pedana
Porta automatike prej hekuri
Porta automatike prej hekuri
Porta hekuri me krahe
Porta hekuri me krahe
Porta industriale sipas porosise
Porta industriale sipas porosise
Porta me telekomande
Porta me telekomande
Pulte komandimi per porta
Pulte komandimi per porta
Qepena per magazina
Qepena per magazina

Historiku

Albdoors është themeluar në vitin 1999 si një kompani që operon në sektorin e portave automatike, portave me telekomandë të cilat lehtësojnë jetën e përditshme. Ka filluar aktivitetin fillimisht si një dyqan, e më pas duke u rritur me punë të ndryshme vit pas viti.  Zgjerimi i aktivitetit të Albdoors është zhvilluar paralelisht me tekonologjinë dhe produktet cilësore. Patneriteti me kompani prestigjoze europiane që ofrojnë porta automatike e ka shndërruar Albdoors në një kompani të besueshme për klientët.

Punë të kryera

Albdoors1405462229
Albdoors1405462242
Albdoors1405462260
Albdoors1405462270
Albdoors1405462295
Albdoors1431430621
Albdoors1431430630
Albdoors1431430638
Albdoors1431430654
Albdoors1431430681
Tirane
Tirane
Fier
Fier
Albdoors1521194792
Albdoors1521194808
Albdoors1521194826
Albdoors1521194845
Albdoors1521194863
Albdoors1521194880
Albdoors1521194896
Albdoors1521194920
Albdoors1521194948
Albdoors1536564513
Albdoors1536564528
Albdoors1536564541
Albdoors1536564555
Albdoors1536564574
Albdoors1536564586
Albdoors1536564614
Albdoors1536564798
Albdoors1536564815
Albdoors1536564831
Albdoors1536564847
Albdoors1536564861
Albdoors1536564877
Albdoors1536564894
Albdoors1536564912
Porte hekuri me telekomand
Porte hekuri me telekomand
Porte hekuri me shine
Porte hekuri me shine
Porte hekuri me kanata dhe porte kembesoresh
Porte hekuri me kanata dhe porte kembesoresh
Porte garazhi seksionale Novoferm
Porte garazhi seksionale Novoferm
Port garazhdi me elektromotorr Nice
Port garazhdi me elektromotorr Nice
Kangjell hekuri per mure rrethuese
Kangjell hekuri per mure rrethuese

Partnere

NiceNovoform

Filiali Fier