Secondary Adv

Alba Konstruksion

 

Përshkrimi

Alba Konstruksion është një nga kompanitë më të respektuara në fushën e ndërtimit, inxhinierisë dhe menaxhimit të projekteve.

Me një përvojë të madhe në të gjithë sektorët kryesorë të tregut, ne ofrojmë një gamë të plotë të shërbimesh në fushën e ndërtimit dhe inxhinierisë civile.

Synojmë të punojmë në partneritet me klientët tanë, duke i përshtatur shërbimet tona për të përmbushur kërkesat e tyre.

Duke punuar në sektorët privatë dhe publikë në projektet e reja të ndërtimit dhe rinovimit, kemi përvojë në të gjitha format e kontratave të ndërtimit, ku përfshihen: Kontratat tradicionale të ndërtimit, kontratat lump-sum, kontrata BOT, Kontrata menaxhimi, kontrata turnkey,etj

Jemi themeluar në vitin 1994, në Tiranë, me aktivitetet kryesore në:

 

- Ndërtim dhe shërbime ndërtimi

- Infrastruktura e transportit dhe autostradës

- Trajtimi i ujit dhe rrjetit të kanalizimeve

 

Më shumë se 150 kontrata kryesore janë përfunduar.

Mbi 200 punonjës në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovën.

Qarkullimi mesatar tregtar: Mbi 20,000,000 USD

Renditet si një ndër 5 kompanitë më të mëdha në Shqipëri në fushën e ndërtimit.

Çfarë ofron

Alba Konstruksion është krijuar dhe testuar me kushte të përsosmërisë dhe integritetit. Kjo do të thotë të punosh sipas standardeve më të larta të etikës dhe të matesh me cilësinë e qëndrueshme të projekteve tona. Vit pas viti ne jemi ndër kompanitë më të sigurta në industrinë tonë.

Jemi të përkushtuar për të vendosur përparim duke zhvilluar aftësitë lokale për mundësi të qëndrueshme ekonomike dhe vullnetarizmin e kohës për komunitetet ku punojmë. “Jemi të vendosur të lëmë një trashëgimi të progresit duke zhvilluar aftësitë lokale për mundësi të qëndrueshme ekonomike dhe duke vullnetarizuar kohën dhe talentin tonë në komunitetet ku punojmë" .

Me kapacitetet tona teknike dhe burimet njerëzore, kemi një arritje dhe ekspertizë të pakrahasuar. Rregulloret e ndërtimit dhe ligjet e punës ndryshojnë shumë dhe ne kemi punuar me sukses nën disa nga kushtet më të vështirat dhe kemi evidencë të provuar të punojmë me angazhim dhe me cilësi të lartë edhe me agjensitë qeveritare dhe organizatat e punës.

Projektet tona të ndërtimit janë projekte komplekse, ku ndodh shpesh që të përfshihen dhjetra furnizues, mijëra punëtorë dhe miliona dollarë në materiale, pajisje dhe shërbime.

Shërbime

Impiante per Trajtimin e ujit
Impiante per Trajtimin e ujit
Ndertim rrjete kanalizimi
Ndertim rrjete kanalizimi
Ndertime rezidenciale
Ndertime rezidenciale
Ndertime rrugesh,Infrastrukture,
Ndertime rrugesh,Infrastrukture,
Prodhim betoni
Prodhim betoni
Prodhim asfalti
Prodhim asfalti
Ndertim ujesjellsash
Ndertim ujesjellsash
Ndertim shkollash
Ndertim shkollash
Ndertim autostradash
Ndertim autostradash
Kanalizime te ujrave te zeza
Kanalizime te ujrave te zeza
Inxhinieri speciale per pika kalimi kufitar
Inxhinieri speciale per pika kalimi kufitar
Ndertim kompleksesh banimi
Ndertim kompleksesh banimi
Ndertime qendrash shendetesore
Ndertime qendrash shendetesore
Ndertime urash
Ndertime urash
Rehabilitime dhe restaurime
Rehabilitime dhe restaurime

Historiku

Alba Konstruksion është themeluar në 1994 dhe vjen si një kompani shqiptare lider në sektorin e ndërtimeve. Është një industri në fushën e ndërtimeve civile duke sjellë më të mirën ne treg. Aktiviteti dhe qëllimi  kryesor është përmirësimi i infrastrukturës në emër të klientëve. Alba Konstruksion nuk duhet të zgjidhet vetëm për zgjidhjet novatore që ofron, por edhe për shkak të reduktimit të ndotjes në mjedis.

Punë të kryera

Qendra e re e paraburgimit dhe te burgjeve,Shkoder
Qendra e re e paraburgimit dhe te burgjeve,Shkoder
Ndertimi i 21 Ndertesave Tirane
Ndertimi i 21 Ndertesave Tirane
Burgu Shkoder
Burgu Shkoder
Divjake, kanalizime
Divjake, kanalizime
Fusha e Aviacionit, Tirane
Fusha e Aviacionit, Tirane
Golem, kanalizime
Golem, kanalizime
Komanda Ushtarake Zall-Herr
Komanda Ushtarake Zall-Herr
Komisioni Europian ne Kosove
Komisioni Europian ne Kosove
Libohove
Libohove
Ministria e Drejtesise
Ministria e Drejtesise
Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise
Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise
Ndertimi i Qendres se Paraburgimit dhe Burgut te Shkodres
Ndertimi i Qendres se Paraburgimit dhe Burgut te Shkodres
Ndertimi i qendres se paraburgimit ne Elbasan
Ndertimi i qendres se paraburgimit ne Elbasan
Ndertimi i 10 pikave kufitare
Ndertimi i 10 pikave kufitare
Olimpik Residence
Olimpik Residence
Puke, Albania
Puke, Albania
Puke
Puke
Qendra e akomodimit te te moshuareve Shkoder
Qendra e akomodimit te te moshuareve Shkoder
Rikonstruksione ne Libohove
Rikonstruksione ne Libohove
Rikualifikim i Bulevardit Gjergj Fishta
Rikualifikim i Bulevardit Gjergj Fishta
Rikualifikimi urban i qendres dhe liqenit te vogel, Puke
Rikualifikimi urban i qendres dhe liqenit te vogel, Puke
Rruga Frederik Shiroka
Rruga Frederik Shiroka
Rruga nacionale Peze
Rruga nacionale Peze
Rruga Rreshen-Urake
Rruga Rreshen-Urake
Rruga Vau i Dejes
Rruga Vau i Dejes
Rruga Xarre-Pllake
Rruga Xarre-Pllake
Rruge ne Tirane
Rruge ne Tirane
Selite, Komuna Farke
Selite, Komuna Farke
Shkolla Isa Boletini ne Rahovec
Shkolla Isa Boletini ne Rahovec
Shkolla Katolike ne Prizren
Shkolla Katolike ne Prizren
Ujesjelles ne Peqin, rikonstruksion
Ujesjelles ne Peqin, rikonstruksion
Ura Urrake-Burrel
Ura Urrake-Burrel
Yzberisht
Yzberisht
Fier Shegan Punime nga Alba Konstruksion 1
Fier Shegan Punime nga Alba Konstruksion 1
Fier Shegan Punime nga Alba Konstruksion 2
Fier Shegan Punime nga Alba Konstruksion 2
Fier Shegan Punime nga Alba Konstruksion 3
Fier Shegan Punime nga Alba Konstruksion 3

Punime ne vazhdim

Ndertim godine banimi dhe sherbimi  9,10 dhe 11 kat, me 2 dhe 3 kat parkim nentoke.

Adresa: Rr. Liman Kaba dhe Prokop Mima ( Ish- kompleksi Dinamo).

Certifikime

ISO 9001: 2008
ISO 14001: 2004
ISO 18001:2007
ISO 39001: 2012
PASS 99:2012
ISO 50001: 2011
BS EN 13331-1: 2002
ISO 1452-1:2009
DS CEN/TR 15128:2005
ISO 28001:2007
ISO/IEC 27001: 2013
UNI  EN ISO 3834-2: 2006
RS 8000

 

Partnere