Secondary Adv

Agalliu Ferramenta

 

Përshkrimi

Agalliu Ferramenta operon në tregun Shqipëtar prej 20 vitesh, fillimisht e specializuar në sektorin e ndërtimit dhe fusha të tjera të lidhura me të. Agalliu Ferramenta u zhvillua më tej duke zgjeruar tregun e produkteve dhe duke u përhapur në tërë vendin në 80% të tregut shqiptar. Agalliu Ferramenta  ka si fokus të aktivitetit, tregtimin me shumicë të makinerive e veglave të punës, tregti me shumicë të vajrave lubrifikante, import eksport të tyre, tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm industriale.

Kompania Agalliu Ferramenta në fushën e saldimit është distribuitori zyrtar për Shqipërine i grupit Francez Air Liquide Group dhe Saf-Fro e shumë produkte të tjera që dominojnë tregun me materiale cilësore si elektroda Saf-Fro të të gjithave llojeve dhe përmasave, pompa industriale dhe bojra vaji industriale, vegla pune profesionale dhe aksesorë industrialë, tel argoni dhe kavo celiku të një cilësie të lartë. Kompania ka një magazinë rreth 1500 m² me një shumëllojshmëri prej 3000 artikujve të ndryshëm, të gjitha në dispozicion të klientëve.

Çfarë ofron

Kompania Agalliu Ferramenta realizon import-eksport, tregton me shumicë dhe pakicë artikuj të ndryshëm industrialë. Kompania është distributor zyrtar i Saf-Fro për Shqipërinë me elektroda Saf-Fro te të gjitha llojeve dhe përmasave, pompa industriale dhe bojra industriale cilësore, vegla pune profesionale dhe aksesorë industrialë, tel argoni dhe kavo.

Tek  Agalliu Ferramenta do të gjeni: Materiale saldimi;  Bojera industriale Jotum per depozita nafte,botem, anije skafe; Rakorde nafte, tubo presioni, tubo nafte; Vegla pune; Materiale elektrike; Materiale hidraulike; Gjeneratore; Kompresore; Kompresora per klinika dentare; Pompa uji; Pompa uji me zhytje; Pompa uji industriale; Pompa lavazhi; Fshesa me korent profesionale; Fikes zjarri; Sisteme kunder zjarrit; Shkalle metalike; Krik per makine dhe kamiona; Trapan; Traspalet elektrike; Traspaleta; Veshje pune; Sinjalistike rrugore; Rrjeta kantieri; Kepuce pune; Ganxha; Kavo celiku; Tela saldimi; Tuba uji; Tuba nafte etj. Kompania realizon në cdo kohë transportin e materialeve dhe jep garanci për cdo produkt që tregton. Kompania Agalliu Ferramenta kujdeset që të ofrojë produktet më të mira të markave ndërkombëtare me cilësi dhe standarte sipas të gjithave direktivave të Bashkimit Europian.

Shërbime

Disqe preres dhe vegla pune
Disqe preres dhe vegla pune
Disqe prerese per hekur
Disqe prerese per hekur
Elektroda saldimi
Elektroda saldimi
Elektromotorra
Elektromotorra
Ganxha per ngritje peshash
Ganxha per ngritje peshash
Magazine per shitje materiale ndertimi
Magazine per shitje materiale ndertimi
Materiale saldimi
Materiale saldimi
Motopompa te fuqive te ndryshme
Motopompa te fuqive te ndryshme
Pompa uji industriale
Pompa uji industriale
Punto per beton
Punto per beton
Rakorderi nafte
Rakorderi nafte
Rakorderi te ndryshme nafte uji dhe vaji
Rakorderi te ndryshme nafte uji dhe vaji
Saracineska presioni
Saracineska presioni
Spraite zhbllokuese
Spraite zhbllokuese
Shkalle hekuri profesionale
Shkalle hekuri profesionale
Tela saldimi
Tela saldimi
Tranxha hekuri elektrike
Tranxha hekuri elektrike
Tubo nafte dhe presioni
Tubo nafte dhe presioni
Tubo nafte dhe vaji per thithje dhe shtytje
Tubo nafte dhe vaji per thithje dhe shtytje
Bojera industriale
Bojera industriale
Bojera Evrila
Bojera Evrila
Bojera industriale cilesore
Bojera industriale cilesore
Materiale ndertimi
Materiale ndertimi
Vegla per servise
Vegla per servise
Veshje sigurie
Veshje sigurie

Katalogu

Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta

Historiku

Agalliu Ferramenta  i ka fillesat e saj që në vitin 1994 me një dyqanin modest në Skelë. Shoqëria “Agalliu” në fillimet e saj ishte e specializuar në sektorin e ndërtimit dhe fusha të tjera të lidhura me të si: makineri të ndryshme, pompa uji me korent,pompa uji industriale e shtëpiake dhe lloje të tjera pompash nën siglën prestigjoze të markës Matra. Më pas në 05/12/2007 kompania merr statusin si Shoqëri Aksionere  dhe zgjerohet edhe më tej, në një magazinë më të madhe me fokus në tregtimin me shumicë të makinerive e veglave të punës.

Potenciali i blerjes dhe i shitjes u shumëfishua në harkun kohor të 10-viteve duke e detyruar shoqërinë të investonte në ndërtimin e magazinës qëndrore, e cila me kapacitetin e saj do të plotësonte kërkesen në rritje të tregut. Ndër vite kompania  u zhvillua më tej duke zgjeruar tregun e saj të produkteve dhe duke u përhapur në tërë vendin me produktet e saj. Duke ofruar siguri dhe besim në sektorin e ndërtimit.

Partnere

Atlas Copcobeta toolsFiniMosaJotunGierreAzurtelwinSperoniSiderarcoSaf-froden bravendroncoFaitItalmetlace-italiaSash

Fjale kyce

Tubo uji prej gome, tubo transparente me tel pvc, tubo hidraulike, tubo hidraulike me dy shtresa teli, tubo gome per shkarkime, tubo gome per nafte, tel saldimi, tel argoni omc, tel saldimi amg, tel alumini saldimi, tel inox saldimi, shufra saldimi, pluhur saldimi, kavo saldimi, elektroda saldimi gize, elektroda saldimi rutilike, saf fro Albania, Lincoln Albania, elektroda saldimi alumini, elektroda saldimi inox, bryla saldimi, ti saldimi, bokulla per tubo hidraulike, rekorde per tubo hidraulike, bashkuese te shpejta hidraulike, quick coupling hidraulike, bashkuese alumini storz, rekorde alumini camlock, morse e madhe celiku, kova plastike, govata plastike, dorashka per nafte, dorashka pune, dorashka njeperdorimshe, dorashka nitrile, dorashka good year, cizme pune, kepuce pune, boje profesionale industrial, boje jotun, bidona plastik per nafte, bidona metalik per nafte, tubo per vajra e karburante, tubo per gas, tubo saldimi, tubo oksigjeni dhe acetileni, tubo oksigjeni, tubo inoxi, tubo inoksi, pipete inoksi, pipete alumini, pipete celiku, manikota per presion te larte, rakorderi nafte, rakorderi presioni celiku, rakorderi inoksi, rakorderi per gaz, tubo nafte per thithje dhe shtyrje, elektroda me veshje rutilike, bojera evrika, bojera azur, kavo celiku, kavo per vinxh, kavo per sonda, kavo me zemer celiku, fasho per ngritje peshash, litar per ngritje peshash, fasho 2 ton, gambeta per ngritje, kavallota peshe, fasho polyester.

 

Lubrifikante, vaj motori, vaj motori 20w50, vaj motori 15w40, vaj motori 15w40 per motora Caterpillar, vaj motori 10w40, vaj motori 5w30, vaj motori 5w40, vaj motori Sae40, vaj motori Sae30, vaj hidraulik, vaj hidraulik 46, vaj hidraulik 68, vaj hidraulik 10,vaj kamio, vaj atf, vaj dexron II, vaj sash, vaj agrinol, vaj aftol, vaj sharre, vaj sapuni, vaj per sharra hekuri, antifriz, xhel, alkol frenash, graso temperature, graso industrial, graso per servise, graso, filter ajri Donaldson, filter ajri fleetguard, filter nafte Donaldson, filter nafte fleetguard, bateri makinash, Donaldson Albania, fleetguard Albania, Baldwin Albania.

Video

Certifikime

Filiale