Secondary Adv

Alpak Solutions

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Alpak Solutions shpk sjell në tregun shqiptar ekskluzivitetin e kompresorëve të ajrit KAESER të çdo kapaciteti, duke ofruar garanci, montimin dhe gjithçka që duhet për mirëmbajtjen e tyre. Mundësi për të kompletuar linjën tuaj të ambalazhimit përmes paisjeve automatike e gjysmë automatike si: lidhëse e mbështjellëse të paletave, mbyllëse të kutive të kartonit, thasëve, etj si dhe gjithë materialeve të konsumit të këtyre pajisjeve. Misioni i kompanisë është që të ofrojë zgjidhje të zgjuara për nevojat e klientëve e të ngrejë ura bashkëpunimi afatgjata me përfitim të dyanshëm. Alpak Solutions shpk ofron pajisje automatike dhe manuale për lëvizjen dhe transportin e produkteve në magazina, pistoleta pneumatike e paisje për konsumin e tyre. Tek  Alpak Solutions shpk do të gjeni cilësinë e garancinë e shërbimit më të mirë nga staf i kualifikuar! Vizioni i Alpak Solutions shpk është të bëhemi kompania më e madhe në Shqipëri që operon në fushën e pajisjeve industriale duke qenë pionier i risive teknologjike në vend.

Çfarë ofron

Kompania Alpak Solutions shpk ofron produkte, shërbime dhe sisteme të integruara për prodhimin, përpunimin dhe transmetimin e energjisë në formën e ajrit të presionuar. Zgjidhjet e integruara kanë për qëllim ekonomizimin dhe efikasitetin në prodhim si dhe cilësinë e ajrit. Produktet e reja inovative ofrojnë zgjidhje fantastike në rritjen e efikasitetit: më shume ajër i kompresuar, më pak energji e harxhuar, çka çon më tej në uljen e kostove të prodhimit. Për më tepër redukton lëshimin në ajër te gazrave CO2, pasi shfytëzohet e gjithë nxehtësia e gjeneruar prej tij dhe këto sisteme përdoren gjerësisht në industritë moderne.  Kompresorët KAESER kanë kosto të ulët gjatë gjithë jetës së tyre.
•    Kompresore, filtra, thares - KAESER
•    Makineri mbeshtjellese per paleta
•    Makineri per mbylljen e kutive te kartonit
•    Makineri vakumi - MINIPACK
•    Thermotkurrje
•    Makineri lidhese me shirita
•    Transpaleta
•    Makineri paketimi të lehta
•    Materiale paketimi
Që prej vitit 2009, Alpak Solutions  ka si qëllim inovacionin, shërbimin ndaj klientit, udhëheqjen në rritjen e industrisë. Produktet e kompanisë Alpak Solution sigurojnë cilësi dhe standarte sipas të gjithave direktivave të Bashkimit Europian.

Shërbime

Tregtim makinerish paketimi
Tregtim makinerish paketimi
Tregtim makinerish amballazhimi
Tregtim makinerish amballazhimi
Transpaleta per ngritje peshash te renda
Transpaleta per ngritje peshash te renda
Sisteme me ajer, Kaeser
Sisteme me ajer, Kaeser
Pajisje per termo-tkurrje
Pajisje per termo-tkurrje
Pajisje per paketime, amballazhime
Pajisje per paketime, amballazhime
Paisje paketimi Robopac
Paisje paketimi Robopac
Materiale dhe aksesore paketimi
Materiale dhe aksesore paketimi
Pistoleta per gozhde palete
Pistoleta per gozhde palete
Makineri per amballazhime, paketime
Makineri per amballazhime, paketime
Makineri paketimi per paleta, Robopac
Makineri paketimi per paleta, Robopac
Makineri amballazhimi me vakum
Makineri amballazhimi me vakum
Kompresore ajeri Kaeser, Seria SX-ASK
Kompresore ajeri Kaeser, Seria SX-ASK
Filtra me valvul ECO, Kaeser,(FB-FFG)
Filtra me valvul ECO, Kaeser,(FB-FFG)
Filtra Kaeser me valvul elektronike,(ACT)
Filtra Kaeser me valvul elektronike,(ACT)
Makineri per paketim
Makineri per paketim
Makineri mbeshtjellese per paleta
Makineri mbeshtjellese per paleta
Materiale dhe vegla per amballazhim
Materiale dhe vegla per amballazhim
Makineri vakumi per paketim
Makineri vakumi per paketim
Makineri perthermotkurje
Makineri perthermotkurje

Katalogu

Katalog Alpak Solutions
Katalog Alpak Solutions
Katalog Alpak Solutions

Historiku

Alpak Solutions është themeluar në vitin 2009 me synimin për të sjellë risi ne tregun e pajisjeve industriale në Shqipëri duke ofruar pajisje të markave të mirënjohura ndërkombëtare si dhe shërbimin më të mirë në treg. Përgjatë këtyre viteve Alpak Solutions ka fituar besimin e shumë klientëve në tregun Shqiptar duke ju dhënë zgjidhje të zgjuara e sa më ekonomike nevojave të tyre. Portofoli I produkteve tona ofron zgjidhje të plota në industrine e ambalazhimit dhe të kompresorëve, garanci si dhe shërbim edhe pas montimit të pajisjeve. Alpak Solutions sjell në tregun shqiptar ekskluzivitetin e kompresorëve të ajrit KAESER të çdo kapaciteti, duke ofruar garanci, montimin dhe gjithçka që duhet për mirëmbajtjen e tyre. Mundësi për të kompletuar linjën tuaj të ambalazhimit përmes paisjeve automatike e gjysmë automatike si: lidhëse e mbështjellëse të paletave, mbyllëse të kutive të kartonit, thasëve etj si dhe gjithë materialeve të konsumit të këtyre paisjeve. Ne ofrojmë dhe paisje automatike apo manuale për lëvizjen dhe transportin e produkteve në magazina, pistoleta pneumatike e paisje për konsumin e tyre. Tek ne do të gjeni cilesinë e garancinë e shërbimit më të mirë nga staf i kualifikuar!

Partnere

kaesermax_comercierminipackorgapackpozzirobopacsencostrapacktranspak

Certifikime

   

Video