Secondary Adv

Italstone shpk

 

Përshkrimi

Një portë e hapur në botën e Mermereve, Graniteve, Quartzeve.

 

ITALSTONE sh.p.k eshte kompania lider ne treg, aktive ne fushen e tregtise dhe prodhimit te mermerit, granitit, quartzit dhe gemstones. E themeluar ne vitin 1998, Italstone ofron cilesine me te larte dhe variacionin me te gjere. Duke implementuar teknologjine me te fundit, kjo kompani ka arritur te beje diferencen. Partneriteti me firmat dhe kompanite me te njohura mbareboterore per prodhimin e mermerit ka siguruar klientele internacionale dhe jo vetem. Cilesia e larte e materialeve, perkushtimi dhe deshira jone per te permbushur deshirat tuaja jane celsi i suksesit te pamatur ne fushen e prodhimit te mermerit.

Çfarë ofron

ITALSTONE realizon punime të të gjitha llojeve; klasike dhe moderne si: Shkallë, Fasada, Banko guzhine, Oxhaqe, Lavamanë, etj.Kemi sjellë të gjithë teknologjinë e nevojshme, dhe eksperiencen shumëvjecare, duke u bërë shumë të besueshëm në tregun e përpunimit të graniteve, dhe mermerëve. Të gjitha produktet tona janë të një cilësie të lartë.

- Shtrim të cdo lloj ambienti

-Veshje tualeti, lavaman, murale

-Shkallë, Oxhak, Vaska, Recepsion, Banak lokali etj

Shërbime

Oxhaqe me suprine mermeri
Oxhaqe me suprine mermeri
Oxhaqe per restorante, lokale
Oxhaqe per restorante, lokale
Oxhaqe mermeri
Oxhaqe mermeri
Shkalle graniti me porosi
Shkalle graniti me porosi
Shkalle mermeri per ambjente tregtare
Shkalle mermeri per ambjente tregtare
Shkalle mermeri dhe graniti
Shkalle mermeri dhe graniti
Shkalle mermeri per hotele
Shkalle mermeri per hotele
Veshje shkallesh me mermer
Veshje shkallesh me mermer
Veshje shkallesh per shtepi
Veshje shkallesh per shtepi
Shkalle mermeri per vila
Shkalle mermeri per vila
Shkalle Onice me ndricim te brendshem
Shkalle Onice me ndricim te brendshem
Shkalle me mermer
Shkalle me mermer
Lavamane graniti per lokale dhe restorante
Lavamane graniti per lokale dhe restorante
Lavaman mermeri me porosi
Lavaman mermeri me porosi
Veshje kolone me mermer granit
Veshje kolone me mermer granit
Lavaman prej mermeri
Lavaman prej mermeri
Suprine mermeri per lavaman
Suprine mermeri per lavaman
Pllake mermeri per dush
Pllake mermeri per dush
Bango per kuzhina
Bango per kuzhina
Bango mermeri
Bango mermeri
Mermer per varre
Mermer per varre
Pllaka mermeri dhe graniti
Pllaka mermeri dhe graniti
Prerje mermeri sipas deshires
Prerje mermeri sipas deshires
Pllaka mermeri me pakice
Pllaka mermeri me pakice
Pllaka mermeri me shumice
Pllaka mermeri me shumice
Tregtim mermeri
Tregtim mermeri
Mermer italian
Mermer italian
Pllaka onyx
Pllaka onyx
Onyx per dekorim ambjentesh
Onyx per dekorim ambjentesh
Onice
Onice

Punë të kryera

Banko kuzhine exotic granit nibiam gold
Banko kuzhine exotic granit nibiam gold
Banko ne kuzhine granit Titanium
Banko ne kuzhine granit Titanium
Lavamane me mermer masiv
Lavamane me mermer masiv
Mermer me vale ngjyre argjendi
Mermer me vale ngjyre argjendi
Mozaik punuar me water jet
Mozaik punuar me water jet
Oxhak ne quarzt
Oxhak ne quarzt
Tavoline me Calacatta
Tavoline me Calacatta
Tualet ne mermer Rosa Portogallo
Tualet ne mermer Rosa Portogallo
Veshje me Calacatta dhe Nero marquino
Veshje me Calacatta dhe Nero marquino
Italstone shpk1529747357
Italstone shpk1530275404
Italstone shpk1530275445
Punim lavaman Calcatta per tualet
Punim lavaman Calcatta per tualet
Punim veshje muri
Punim veshje muri
SantaMargherita Made in Italy
SantaMargherita Made in Italy
Punime mermeri me waterjet
Punime mermeri me waterjet
Lavaman me mermer, granit dhe kuarts
Lavaman me mermer, granit dhe kuarts
Lavaman me gure onxy per bare
Lavaman me gure onxy per bare
Ishull kuzhine ne granit exotic white
Ishull kuzhine ne granit exotic white
Fasade e ventiluar me armani gray, Hotel Butrint
Fasade e ventiluar me armani gray, Hotel Butrint
Bango per kuzhina
Bango per kuzhina
Banak me quarts, Senator Hotel
Banak me quarts, Senator Hotel
Banak me onyx per bare
Banak me onyx per bare
Banak lokali ne rainforest green
Banak lokali ne rainforest green
Veshje tualeti mermeri per hotele
Veshje tualeti mermeri per hotele
Veshje totale tualeti
Veshje totale tualeti
Veshje mermeri per banak pasticerie
Veshje mermeri per banak pasticerie
Veshje kuzhine me quartz lukzos
Veshje kuzhine me quartz lukzos
Banak lokali me mermer
Banak lokali me mermer
Banak lokali me veshje guri natyral
Banak lokali me veshje guri natyral
Black Diamond Hotel
Black Diamond Hotel
Pllaka dekoruese Onyx per dhoma hoteli
Pllaka dekoruese Onyx per dhoma hoteli
Recepsion per hotel me veshje mermer
Recepsion per hotel me veshje mermer
Banak lokali me quarzt Santamargherita
Banak lokali me quarzt Santamargherita
Punim me gurin Rainforest Green Marble
Punim me gurin Rainforest Green Marble
Shtrim dyshemeje me nero marquinha dhe calacata
Shtrim dyshemeje me nero marquinha dhe calacata
Tavoline kafeje 'Patagonia'
Tavoline kafeje 'Patagonia'
Bango kuzhine
Bango kuzhine
Black Diamond Hotel
Black Diamond Hotel
Kuzhine e kompletuar me bango te bardhe
Kuzhine e kompletuar me bango te bardhe
Kuzhine e kompletuar me Blue Bahia - Azul Bahia
Kuzhine e kompletuar me Blue Bahia - Azul Bahia
Tavoline ngrenie per apartament punuar me Quartzite Pagonia
Tavoline ngrenie per apartament punuar me Quartzite Pagonia
Ishull kuzhine dhe bango realizuar me mermer
Ishull kuzhine dhe bango realizuar me mermer
Marinaj Hotel, punim me quartz
Marinaj Hotel, punim me quartz
Recepsion, Shtrim dhe veshje, Dekton dhe Green Patagonia
Recepsion, Shtrim dhe veshje, Dekton dhe Green Patagonia
Tavoline e realizuar me siperfaqje quartz
Tavoline e realizuar me siperfaqje quartz
Veshje e jashtme ne vile private me gur natyral  Travertino Roma
Veshje e jashtme ne vile private me gur natyral Travertino Roma
Veshje me gur natyral
Veshje me gur natyral

Partnere

ceresereuro-rocamarcolini marminatural stonessanta margherita

Video

Teknologjia

- Makineri Profesionale

- Cnc Macine(Kontroll numerik)

- Waterjet(Prerje e cdo lloj forme) 

- Lucidocoste(Finiture e cdo lloj forme) 

- Frezë me kontroll numerik

 

Kjo teknologji e fundit na lejon të marrim cdo lloj pune pa problem dhe duke e bërë në hark më të shkurtër kohor.