Secondary Adv

Victoria Invest International

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

 

"VICTORIA INVEST INTERNATIONAL" sh.p.k nisi të krijohet në fillim të viteve '90 nën menaxhimin e z. Fatmir KUÇI, duke e bërë “Victoria Invest” shpk një nga kompanitë më te fuqishme të ndertimit dhe infrastrukturës në Republikën e Shqipërisë. Në vitin 2006, Victoria Invest International Group specializohet në pastrimin e sipërfaqeve të gjelbra, projektet e rënda të inxhinierisë civile duke përfshirë dhe rehabilitimin e rrugëve. Ka më shumë se një dekadë që kompania i dedikohet sigurisë, krijimit të projekteve me kosto efektive, dhe aplikimin inovativ të teknikave dhe pajisjeve ndërtimore progresive dhe dinamike. Strategjia e saj e suksesshme është rekrutimi dhe zhvillimi i personelit, rritja e përgjegjshmërisë dhe konservatorizmi financiar. Gjatë viteve, aftësitë dhe bazat e menaxhimit të kompanisë janë rritur dhe zhvilluar.

Victoria Invest ka të punësuar më shumë se 470 individë në tre vende respektivisht nga Republika e Kosovës, Republika e Maqedonisë (FYROM) dhe Shqipëria, nga fusha të ndryshme si: inxhinierët civilë (ndërtim, hidroteknikë, elektrike, mekanike, teknologji dhe përpunim), gjeodezi, arkitektët, ekonomistët dhe ekspertët financiarë, avokatët dhe shoferët e makinerive.  

 

Aktualisht, kompania po ndërton gjithashtu portin e marinës dhe kompleksin turistik te Kalaja e Turrës në bashkëpunim me kompaninë FINSEC Zvicër. Projekti (PPP) lidhet me ndërtimin e një porti turistik të jahteve që do të shërbejë për vendosjen dhe akomodimin e mjeteve të vogla lundrimi detar, përfshirë turistë vendas ose të huaj.

Çfarë ofron

 

V.I.I.G posedon më shumë se 380 makineri të rënda dhe automjete të tilla si: buldozerë, eskavatorë, ngarkues, kamionë, kamionë me damper, vagonë, kamionë për pastrimin e rrugëve, kamionë tanker, kamionë trailer, kamionë zjarri, furgona, mini autobusë, ngarkuesë, wheelers, forklifts, pavers, makineri për prerjen dhe përzierjen e asfaltit, vinça etj.

Strategjia e zhvillimit të Victoria Invest International Group bazohet në cilësinë e performancës së saj në projektet e ndërtimit. Ndërsa vendos sistemin e saj të cilësisë, V.I.I.G është e përqëndruar në këto aktivitete: 

- Ndërtimi i përgjithshëm 

- Infrastruktura dhe punimet rrugore 

- Portet

Menaxhimi i mbeturinave dhe pastrimi mjedisor 

- Hidrocentrale

Victoria Invest ofron njohuritë e saj mbi cilësinë dhe menaxhimin e punës që ka të bëjë me ndërtimin. Një pjesë e aktiviteteve të V.I.I.G.-s janë gjithashtu prodhimi i materialeve të ndërtimit. 

 

Shërbime

Asfaltim rrugesh
Asfaltim rrugesh
Fabrike per materiale inerte
Fabrike per materiale inerte
Germime per infrastrukture rrugore
Germime per infrastrukture rrugore
Germime per miniera
Germime per miniera
Gurore per prodhimin e fraksioneve te grimcuar te gurit
Gurore per prodhimin e fraksioneve te grimcuar te gurit
Infrastrukture rrugore
Infrastrukture rrugore
Makineri te renda ndertimi
Makineri te renda ndertimi
Miniere per prodhim nikeli silikoni
Miniere per prodhim nikeli silikoni
Ndertim hidrocentralesh
Ndertim hidrocentralesh
Ndertim i pergjithshem
Ndertim i pergjithshem
Ndertim rrugesh, autostradash
Ndertim rrugesh, autostradash
Ndertim urash per rruge
Ndertim urash per rruge
Ndertim vila rezidenciale
Ndertim vila rezidenciale
Ndertim,zhvillim per zona industriale
Ndertim,zhvillim per zona industriale
Ndertime ambjentesh rezidenciale
Ndertime ambjentesh rezidenciale
Ndertime detare
Ndertime detare
Ndertime industriale
Ndertime industriale
Ndertime ne industrine e energjitikes
Ndertime ne industrine e energjitikes
Ndertime rezidenciale
Ndertime rezidenciale
Prodhim asfalti
Prodhim asfalti
Prodhim betoni
Prodhim betoni
Prodhim materialesh inerte
Prodhim materialesh inerte
Prodhim materialesh ndertimi
Prodhim materialesh ndertimi
Prodhim montim shtyllash elektrike
Prodhim montim shtyllash elektrike
Prodhim shtyllash tensioni
Prodhim shtyllash tensioni
Projektim,zbatim ndertim per porte
Projektim,zbatim ndertim per porte
Rehabilitim rrugesh
Rehabilitim rrugesh
Rikonstruksione rrugore
Rikonstruksione rrugore
Rikualifikim urban
Rikualifikim urban
Sherbime pastrimi rrugore
Sherbime pastrimi rrugore

Katalogu

Katalog Victoria Invest International

Historiku

Rrënjët e fillimit të zhvillimit të "VICTORIA INVEST INTERNATIONAL" sh.pk, janë në fillim të viteve '90, pasi "Victoria Invest" shpk, nën menaxhimin e z. Fatmir KUÇI, zhvilloi veprimtarinë e ndertimit dhe infrastrukturës të tokës dhe detit, duke u bërë një nga kompani më e fuqishme në Republikën e Shqipërisë. Menjëherë pas luftës në Kosovë në vitin 1999, drejtori Fatmir Kuçi, caktoi si prioritet investimet në këtë vend. Z. Kuçi, gjatë viteve 1999-2001, fuqizoi kompaninë Hidroterm, e cila u bë furnizuesi kryesor i materialeve ndërtimore në Kosovë. Më në fund, në vitin 2001, z. Kuçi themeloi shoqërinë "VICTORIA INVEST INTERNATIONAL Group", një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, duke konsoliduar të gjitha aktivitetet dhe sektorët e tjerë të vegjël që deri më tani kanë funksionuar ndaras. "

Punë të kryera

Ashraf 3, banesa rezidenciale
Ashraf 3, banesa rezidenciale
Blue Corridor (AIH) Motorway
Blue Corridor (AIH) Motorway
Gostime-Gjyrale-Belesh
Gostime-Gjyrale-Belesh
Hydropawer Lunik
Hydropawer Lunik
Kicevo-Ohrid Motorway
Kicevo-Ohrid Motorway
Kukes-Morine , Lot 3
Kukes-Morine , Lot 3
Mining Mamez
Mining Mamez
Port Marina, Kalaja Turres
Port Marina, Kalaja Turres
Porto Albania
Porto Albania
Rruga Drize Porican
Rruga Drize Porican
Rruga Kucove-Belsh-Cerrik
Rruga Kucove-Belsh-Cerrik
Rruga Librazhd-Qafe Stude
Rruga Librazhd-Qafe Stude
Rruga Meje-Dobrosh-Unik
Rruga Meje-Dobrosh-Unik

Video

Certifikata