Secondary Adv

Mabe Plastik - Krone Trailer Albania

 

Përshkrimi

Mabe Plastik - Krone Trailer Albania është sipërmarrja me një eksperiencë shumëvjecare në ndërtimin e tendave të diellit, të kamioneve, të kalcetove,shitjes me shumice të mushamasë PVC dhe ndërtimin e konstruksioneve metalike për kamione, kalceto etj. Cilësia dhe inovacioni kanë qenë në fokus të filozofisë së korporatës KRONE për 114 vjet. KRONE sjell trailera cilësor me një çmim të drejtë dhe risi të jashtëzakonshme. Jane këto pika që tregojnë rrugen e suksesit të kompanisë KRONE që në fillesat e saj në vitin 1906. Tashmë produktet e KRONE mund të gjenden në Shqipëri si ekskluzivitet i Mabe Plastik. Trailerat Krone bazohen në një proces të sigurte të saldimit dhe pajisje të qëndrueshme dhe me zgjidhje efektive të ngarkimit.  Rezultati i përgjithshëm: efikasitet maksimal me kosto minimale. 

Slogani yne eshte:

NDËRTOJMË FORT QË TË JETOJË GJATË!

Çfarë ofron

Firma Mabe Plastik - Krone Trailer Albania gjate gjithe ketyre viteve korrektesia dhe cilesia beri qe firma te shtrije aktivitetin e saj ne gjithe territorin shqiptar. Sot per sot, te gjitha produktet e kesaj firme, sic mund ti shihni dhe me poshte, gjenden kudo neper Shqiperi. Stafi i saj i kualifikuar  ju garanton cilesi  dhe besueshmeri.

Shërbime

Veshje me mushama per kalceto
Veshje me mushama per kalceto
Tenda dielli per veranda
Tenda dielli per veranda
Tenda Vele per lokale
Tenda Vele per lokale
Tenda tunel
Tenda tunel
Tenda per lavazho
Tenda per lavazho
Tenda karrocerie
Tenda karrocerie
Tenda kalcetoje
Tenda kalcetoje
Tenda garazhi
Tenda garazhi
Tenda dielli me krahe
Tenda dielli me krahe
Tenda dielli Fly
Tenda dielli Fly
Tenda ballkoni
Tenda ballkoni
Tapet per kalceto
Tapet per kalceto
Rrjeta per kalceto
Rrjeta per kalceto
Mushama kamioni
Mushama kamioni
Mushama me reklame per kamione
Mushama me reklame per kamione
Mushama me shumice
Mushama me shumice
Mushama per fusha sportive
Mushama per fusha sportive
Mushama PVC
Mushama PVC
Mbulime me tende per hapesira te ndryshme
Mbulime me tende per hapesira te ndryshme
Personalizime mushama per kamione
Personalizime mushama per kamione
Printime sipas porosise
Printime sipas porosise
Projektime tendash per hapesira te jashtme
Projektime tendash per hapesira te jashtme
Tenda portative
Tenda portative
Trajlera ne shitje
Trajlera ne shitje
Gjysem trajler ne shitje
Gjysem trajler ne shitje
Shitje trailerash Krone
Shitje trailerash Krone
Gjysmerimorkio me perde
Gjysmerimorkio me perde
Karroceri e nderrueshme Krone
Karroceri e nderrueshme Krone
Trajlera Krone per kamion
Trajlera Krone per kamion
Trajlera per kamiona Krone
Trajlera per kamiona Krone

Historiku

Firma Mabe Plastik - Krone Trailer Albania e shenjon fillimin e aktivitetit te saj qe ne vitin 1993 ne qytetin e Patosit. Me kalimin e viteve u fuqizua fale mbeshtetjes se klienteve dhe cilesise se sherbimit duke zhvendosur aktivitetin ne Durres.

Punë të kryera

Mabe Plastik1481907403
Mabe Plastik1481907403
Mabe Plastik1481907422
Mabe Plastik1481907422
Mabe Plastik1481907449
Mabe Plastik1481907449
Mabe Plastik1481907469
Mabe Plastik1481907469
Mabe Plastik1481907481
Mabe Plastik1481907481
Mabe Plastik1481907491
Mabe Plastik1481907491
Mabe Plastik1481907500
Mabe Plastik1481907500
Mabe Plastik1481907508
Mabe Plastik1481907508
Mabe Plastik1481907517
Mabe Plastik1481907517
Mabe Plastik1481907526
Mabe Plastik1481907526
Mabe Plastik1481907536
Mabe Plastik1481907536
Mabe Plastik1481907626
Mabe Plastik1481907626
Mabe Plastik1481907637
Mabe Plastik1481907637
Mabe Plastik1481907647
Mabe Plastik1481907647
Mabe Plastik1481907657
Mabe Plastik1481907657
Mabe Plastik1481907668
Mabe Plastik1481907668
Mabe Plastik1481907709
Mabe Plastik1481907709
Mabe Plastik1481907721
Mabe Plastik1481907721
Mabe Plastik1481907732
Mabe Plastik1481907732
Mabe Plastik1481969574
Mabe Plastik1481969574
Mabe Plastik1481969587
Mabe Plastik1481969587
Mabe Plastik1481969595
Mabe Plastik1481969595
Mabe Plastik1481969602
Mabe Plastik1481969602
Mabe Plastik1481969609
Mabe Plastik1481969609
Mabe Plastik1481969617
Mabe Plastik1481969617
Mabe Plastik1481969626
Mabe Plastik1481969626
Mabe Plastik1481969637
Mabe Plastik1481969637
Mabe Plastik1481969645
Mabe Plastik1481969645
Mabe Plastik1481969655
Mabe Plastik1481969655
Mabe Plastik1481969810
Mabe Plastik1481969810
AF adria
AF adria
Alc
Alc
Alushi Trans
Alushi Trans
Bramac
Bramac
Daikin
Daikin
Dast
Dast
Delta
Delta
Eglo
Eglo
Elka
Elka
Feralb
Feralb
Fral 2000
Fral 2000
PIK industry
PIK industry
Replay
Replay
Shega Trans
Shega Trans
Tenda dielli
Tenda dielli
Tenda per dasma
Tenda per dasma
Tenda per garazh
Tenda per garazh
Tenda per kalceto
Tenda per kalceto
Tenda per lavazh
Tenda per lavazh
Tenda per lokale
Tenda per lokale
Teoren
Teoren
Mabe Plastik1516789098
Mabe Plastik1516789098
Mabe Plastik1
Mabe Plastik1
Mabe Plastik2
Mabe Plastik2
Mabe Plastik3
Mabe Plastik3
Mabe Plastik4
Mabe Plastik4
Bojra Neon
Bojra Neon
Cadra me logo per lokale
Cadra me logo per lokale
Dekoll
Dekoll
Doni Fruits
Doni Fruits
Mbulim lokali me mushama
Mbulim lokali me mushama
Mokador
Mokador
Realizime tenda te personalizuara per kamione
Realizime tenda te personalizuara per kamione
Rrjeta per kalceto
Rrjeta per kalceto
Tenda me ndricim per lokale
Tenda me ndricim per lokale
Tenda per bare ne ambjente te jashtme
Tenda per bare ne ambjente te jashtme
Tenda per mbulim kalceto
Tenda per mbulim kalceto
Thermalite
Thermalite
Dekoll
Dekoll

Mabe Plastik1570793396
Mabe Plastik1570793396
Mabe Plastik1570793408
Mabe Plastik1570793408
Mabe Plastik1570793442
Mabe Plastik1570793442
Mabe Plastik1570793462
Mabe Plastik1570793462
Mabe Plastik1570793474
Mabe Plastik1570793474
Kalceto Novi
Kalceto Novi
Mushama kamioni B52
Mushama kamioni B52
Tend kamioni Tropika
Tend kamioni Tropika
Tend pergola per lokal
Tend pergola per lokal
Tende dielli alumini per verande
Tende dielli alumini per verande
Tende kamioni Y.Salla
Tende kamioni Y.Salla
Tende pergola me ndricim
Tende pergola me ndricim
Trailer Lami Trans
Trailer Lami Trans
Canvas Pvc
Canvas Pvc
Food Bags
Food Bags
Kopron, sherbim logjistike
Kopron, sherbim logjistike
Mushama e thjeshte kamioni
Mushama e thjeshte kamioni
Xhuba Wood
Xhuba Wood
Tende dielli per lokal plazhi
Tende dielli per lokal plazhi
Tende dielli per market
Tende dielli per market
Tende kamioni
Tende kamioni
Tende marketi
Tende marketi
Tende per kamion
Tende per kamion
Tende per market
Tende per market

Shumice

Ne jemi te specializuar ne shitjen me shumice te mushamase PVC, dhe per shkak te ekspertizes sone shumevjecare na eshte besuar eksluziviteti i firmave prestigjoze SIOEN dhe NAIZIL. Gramaturat ne te cilat tregtohet PVC variojne nga 450 g/ m2 deri ne 900 gr/m2. Gjithashtu, tregtojme edhe lloje te ndryshme PVC sipas porosive te personalizuara. Te gjitha PVC ofrohen me nje garanci 5 vjecare.

Video