Secondary Adv

GRUNDFOS pumps -- COALB Albania, Auth. Distributor -- VAG Valves, Auth. Distributor

 

Përshkrimi

COALB eshte distributor i autorizuar i GRUNDOFOS dhe VAG ne Shqiperi. 

COALB is authorized distributor for GRUNDFOS and VAG in Albania.

Coalb shpk operon në tregun vendas prej më shumë së 21 vitesh në fushën e materialeve hidraulike, kryesisht pompa, saracineska. Coalb është një firmë intermediare që operon kryesisht me kompani ndërkombëtare në fushën e distribucionit të materialeve hidraulike. Në bashkëpunim me firmën Grundfos dhe VAG, kompania Coalb propozon për të gjithë ju një gamë të gjërë zgjidhjesh për cdo problem që mund të hasni gjatë projektimit, instalimit apo dhe mirëmbajtjes së sistemeve të ujit në shtëpi.


Kompania ju sjell materiale nga më të ndryshmet, duke filluar nga një pompë e thjeshtë e deri tek instalime sistemesh hidraulike në ndërtesa. Kompania Coalb siguron produkte dhe zgjidhje që ndihmojnë klientët të ruajnë burimet natyrore dhe për të zvogëluar ndikimin e tyre në mjedis. Kompania ka një rol aktiv në shoqërinë që e rrethon, për të përmisuar mjedisin. Coalb është një kompani me përgjegjësi shoqërore, e cila kujdeset të ofrojë zgjidhje për cdo klient të sajin duke ofruar pompa dhe mundësi të ndryshme filtrimi të ujit. Kjo do të thotë që Coalb përpiqet të jetë një ndër udhëheqësit e industrisë kur vjen puna për të gjetur mënyra të reja të përdorimit të teknologjive për trajtimin e ujit dhe ujërave të zeza.

Çfarë ofron

Kompania Coalb ka si qëllim të krijojë teknologji të pastra dhe zgjidhje të cilat kufizojnë konsumin e ujit, përmirësojnë efikasitetit, u mundësojnë konsumatorëve të reduktojnë shpërdorimin e ujin, konsumin e energjisë dhe rritjen e ripërdorimit të burimeve alternative. Coalb ofron pompa të një kualitëti të lartë, të importuara nga kompania Grundfos, një nga prodhuesit kryesorë në botë të pompave. Pompa per ngrohje dhe ajër të kondicionuar, pompa centrifugale, pompa të tjera për industrinë, ujësjellës, kanalizime, etj. Bashkuese tubash; Valvula flutur; Valvul me fllanxhe;  Saracineksa flutur; Saracineska me sfere; Saracineska me fileto; Pompa uji vertikale TP, TPE; Pompa uji MAGNA UPE; Pompa horizontale Grundfos; Pompa industriale Grundfos NK, NKG, NKE, NKGE;

Pompa modulare Grundfos PUST; Pompa stacionale; Pompa nenujore; Pompa per sisteme klimatizimi; Pompa per presione te larta Grundfos Hydro MPC; Pompa per presione industriale Grundfos NB, NBG, NBE, NBGE; Pompa per ujerat e zeza; Pompa uji për karburante; Pompa uji per kopshte; Pompa zhytse; Hidrofore automatike; Pompa uji per pallate; Pompa nenujore Grundfos SQ; Pompa centrifugale industriale vertikale Grundfos, etj. Kompania ofron gjithashtu edhe pjesë kembimi per pompa, servis pompash si dhe punime të ndryshme për trajtim e ujit. Coalb kujdeset që produktet të jenë të gjitha sipas standarteve ndërkombëtare dhe me garanci disavjecare.

Shërbime

Instalim pompash uji
Instalim pompash uji
Pjese kembimi per pompa
Pjese kembimi per pompa
Servis pompash
Servis pompash
Servisim profesional per pompa uji
Servisim profesional per pompa uji
Trajtim uji
Trajtim uji
Pompa zhytese inoxi per ujesjellesa te dimensioneve te ndryshme
Pompa zhytese inoxi per ujesjellesa te dimensioneve te ndryshme
Pompa dozuese te klorit per dezinfektimin e ujit
Pompa dozuese te klorit per dezinfektimin e ujit
Panele kontrrolli per pompa dozuese te klorit
Panele kontrrolli per pompa dozuese te klorit
Aksesore per pompa dozuese
Aksesore per pompa dozuese
Pompe zhytese familjare te thjeshta dhe me konvertues frekuence
Pompe zhytese familjare te thjeshta dhe me konvertues frekuence
Pompe shumeshkalleshe horizontale shtepiake me presion konstant ne rrjet
Pompe shumeshkalleshe horizontale shtepiake me presion konstant ne rrjet
Pompe qarkulluese ngrohje seria 2000
Pompe qarkulluese ngrohje seria 2000
Pompe qarkulluese lineare, konvertues frekuence per sisteme ngrohje ftohje
Pompe qarkulluese lineare, konvertues frekuence per sisteme ngrohje ftohje
Pompe neshkalleshe me xhunto bashkuese me konverter frekuence
Pompe neshkalleshe me xhunto bashkuese me konverter frekuence
Sisteme pompimi vertikale per godina te larta
Sisteme pompimi vertikale per godina te larta
Saracineske flurur per ujera te zeza
Saracineske flurur per ujera te zeza
Saracineska elektrike per ujera te zeza
Saracineska elektrike per ujera te zeza
Porta pritese
Porta pritese
Ajrues automatik me dopjo dhome
Ajrues automatik me dopjo dhome
Valvul moskthimi
Valvul moskthimi

Katalogu

Katalog GRUNDFOS pumps -- COALB Albania,   Auth. Distributor   --  VAG Valves, Auth. Distributor

Historiku

Coalb shpk është themeluar në vitin 1993 si si një pioniere e furnizimeve me materiale hidraulike për tregun shqiptar. Vizioni, korrektesa dhe cilësia e produkteve gjithmonë në rritje të kësaj kompanie, e gërshetuar me një staf kompetent kanë bërë që Coalb të jetë një nga liderët e furnizimeve me materiale hidraulike për tregun shqiptar, duke përfaqësuar në ekskluzivitet kompani prodhuese Europiane. Në ecurinë e punës një rol të rëndësishëm luan edhe bashkëpunimi i frytshëm dhe partneriteti me shoqëri të tjera, bashkëpunim i cili është shoqëruar kurdoherë me besim të dyanshëm dhe përparime pozitive për kompaninë Coalb. Mjafton të themi që partneritetet janë të gjitha të certifikuara duke marrë dhe ekskluzivitetin përkatës të kompanisë mbi shpërndarjen e materialeve të saj. Coalb shpk rrethohet nga partnerët liderë ndërkombëtarë dhe ky fakt jep garancinë e duhur për materialet që kompania ju ofron.

Certifikime

COALB shpk Certifikime 1COALB shpk Certifikime 2COALB shpk Certifikime 3COALB shpk Certifikime 4COALB shpk Certifikime 5COALB shpk Certifikime 6COALB shpk Certifikime 7

Partnere

Grundfosvag

Video