Secondary Adv

LED shop

 

Përshkrimi

Departamenti i Ndriçimit LED Shop,  pjesë e kompanisë Brotech Brands, ofron që prej vitit 2012 në tregun shqiptar brandet më cilësore të teknologjisë inovative të ndriçimit LED. Duke parë përparësitë dhe avantazhet që ofron kjo teknologji përkundrejt ndriçuesve të tjerë si dhe mundësinë e aplikimit të kësaj teknologjie në çdo lloj ambienti familjar, tregtar apo industrial, ne kemi vazhduar të zgjerojmë aktivitetin duke shtuar gjithnjë shumëllojshmërinë e shërbimeve dhe produkteve LED. Ekipi i kualifikuar dhe profesional i LED Shop, komunikon drejtpërdrejtë me konsumatorët për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar konsulencën e duhur, projektin e ndriçimit dhe asistencën teknike, në mënyrë që të ofrohet një zgjidhje sa më profesionale dhe optimale. Brandet tona përfshijnë një gamë të gjerë produktesh LED si: spote, abazhurë, prozhektorë, shirita LED, llamba për zyra dhe shtëpi, ndriçuesa LED për karburante, ndriçuesa LED rrugor dhe industrial, ndriçuesa për lulishte, komanduesa të cilët mundësojnë ndryshimin e ngjyrës së ambientit sipas dëshirës, si edhe ekrane full color dhe reklama elektronike LED.

 Vlen për t'u theksuar fakti se investimi për të zëvendësuar ndriçimet e vjetra me ato LED nuk është aspak "shpenzim" por "kursim" i sigurt dhe i shpejtë, pasi brenda një viti ju kurseni energji më shumë se sa vlera e blerjes së këtij produkti. Ne shohim gjithmonë përpara për t'ju shërbyer ju dhe biznesit tuaj, aq sa gjithmonë themi: LED Shop "Zgjidhja juaj e ndriçimit!"

Vizioni: Të bëhemi kompania më e specializuar në ofrimin e teknologjisë LED.

Misioni: T’i ofrojmë shoqërisë përfitime reale nëpërmjet inovacionit, risive dhe zhvillimit njerëzor.

Vlerat: Respekt, Integritet, Diferencë, Shërbim Cilësor, Pasion të arrijmë të pamundurën!

Çfarë ofron

LED në Dyqane, Bar Restorante

 

Zgjidhjet tona LED janë të përshtatshme në mënyrë unike për dyqanet dhe ju ofrojnë skenën e duhur për çdo rast. Ndriçimi LED mund të nxjerrë në pah produktet, të shtojë interesin, por gjithashtu mund të reflektojë humor, duke ndihmuar për të krijuar ambientin e veçantë dhe unik.

 

LED në Shtëpi, Zyra

 

Ambienti i zyrave po ndryshon me shpejtësi jetën e njerëzve. Ndriçimi LED ndihmon në këto ndryshime. Përdorimi i ngjyrave, shumëllojshmëria e formave, efektet dinamike në intensitet dhe drejtim. Në krye të kësaj, LED sjell kursim të madh të energjisë.

 

LED në Spitale, Hotele, Bare

 

Hoteleria është një nga sektorët që i nevojitet më shumë kursimi i energjisë. Sot, teknologjia LED mban potencial të jashtëzakonshëm për të kursyer energji në shkallë globale. Llambat LED kanë vendosur standarde të reja në intensitet, cilësi dhe fluks ndriçimi.

 

LED në hapësirat e jashtme

 

LED ofrojnë një model të pashembullt në ndriçimin e mjedisit tonë urban në një mënyrë emocionuese dhe praktike. Ndriçuesit janë tepër të përshtatshëm, duke iu rezistuar kushteve të jashtme atmosferike dhe duke siguruar një ndriçim të magjishëm për festat publike. E gjithë kjo me një konsumim të ulët të energjisë.

 

LED në Industri

 

Ndriçimet LED i kanë ardhur në ndihmë ambienteve të fabrikave në industri. Tavanet super të larta e bëjnë mirëmbajtjen ose zëvendësimin e llambave shumë të kushtueshëm. Gjithashtu kubatura shumë e madhe në fabrika kërkon një ndriçim shumë të fuqishëm. Zgjidhjet LED ndihmojnë për të kaluar këto sfida.

Shërbime

Strip LED
Strip LED
Llamba LED
Llamba LED
Spote LED
Spote LED
Panele LED
Panele LED
Track Light LED
Track Light LED
Bazamente Murale LED
Bazamente Murale LED
Bazamente me Llambe Spoti
Bazamente me Llambe Spoti
Abazhur LED
Abazhur LED
Abazhure LED
Abazhure LED
Prozhektore LED
Prozhektore LED
Bazamente ndricues te varur
Bazamente ndricues te varur
Ndricues Mural LED
Ndricues Mural LED
Abazhura LED
Abazhura LED
Bazament Mural
Bazament Mural
Ndricues Rrugor LED
Ndricues Rrugor LED
Ndricues lulishte
Ndricues lulishte
Bazament Track Light
Bazament Track Light
Ndricues Karburanti LED
Ndricues Karburanti LED
Module LED
Module LED
Monitor LED
Monitor LED
Panele Diellore
Panele Diellore
Projektim
Projektim
Instalim
Instalim
Konsulence
Konsulence

Katalogu

Katalog LED shop

Punë të kryera

Hotel Tirana
Hotel Tirana
Lux Optika
Lux Optika
Karburant Kastrati
Karburant Kastrati
Baste Live
Baste Live
Victoria Invest
Victoria Invest
Kancelari Infiniti
Kancelari Infiniti
Fish House
Fish House
Ambasador 3
Ambasador 3
Zgara Korcarka
Zgara Korcarka
The House
The House
Easy Bar
Easy Bar
Globe
Globe
Bar New Bridge
Bar New Bridge
Biblioteka Musine Kokalari
Biblioteka Musine Kokalari
Yogurteria Toptani Center
Yogurteria Toptani Center
Alesio Lounge Bar
Alesio Lounge Bar
LED shop1520849202
LED shop1520849219
LED shop1520849236
LED shop1520849250
Ambjent i ndricuar nga Led Shop
Ambjent i ndricuar nga Led Shop
Ambjent me strip Led
Ambjent me strip Led
Ambjenti i ndricuar me strip Led
Ambjenti i ndricuar me strip Led
Imperial Casino
Imperial Casino
Leo Lux Optika
Leo Lux Optika
Leo Zgara Korcarka
Leo Zgara Korcarka
Lloto II
Lloto II
Ndricim ambjenti me panele LED
Ndricim ambjenti me panele LED
Nova Bar
Nova Bar
OptikaLux_Panorama1
OptikaLux_Panorama1
Totem Karburanti me LED
Totem Karburanti me LED
Victoria Invest
Victoria Invest
Zyrat e FM Reklama
Zyrat e FM Reklama
Ndricim total apartamenti
Ndricim total apartamenti
Ndricimi i dyqaneve Comodita Home
Ndricimi i dyqaneve Comodita Home
Supermarket ne Kavaje
Supermarket ne Kavaje
Tally Weijl
Tally Weijl
Apartament Tirane
Apartament Tirane
Ndricim apartamenti
Ndricim apartamenti
Ndricues per dhoma gjumi
Ndricues per dhoma gjumi
Ndricim per dhome gjume
Ndricim per dhome gjume
Ndricues rafti per dekor zyre
Ndricues rafti per dekor zyre
Shirit led per ndricim te jashtem
Shirit led per ndricim te jashtem
Shirit led per ndricimin e shkalleve
Shirit led per ndricimin e shkalleve
Ndricim per dhome ndjenje
Ndricim per dhome ndjenje
Shine magnetike per apartament
Shine magnetike per apartament
Shine magnetike per sallon
Shine magnetike per sallon
Spot tavanor
Spot tavanor

Partnere

Video