Secondary Adv

Euroconst

 

Përshkrimi

EUROCONST sh.p.k me mbi 23 vite përvojë pune dhe 15 vjet aktivitet në Shqipëri ofron garancinë e punimeve dhe materialeve të përdorura duke marrë përgjegjësi të plotë për projektet që dorëzon. Korrektësia, shpejtësia, cilësia e lartë e punës, ilustruar kjo dhe me certifikatën ISO 9001-2000, si dhe garancia e punimeve, e materialeve të përdorura, janë armët tona më të fuqishme në tregun e sotëm. 15 vite përvojë  janë mëse të mjaftueshme për t’i besuar EUROCONST shpk projektet tuaja. Gjithmone të fokusuar drejt shërbimeve profesionale të një cilësie të lartë, shoqëria ka krijuar një emër të njohur kudo ku kërkohen standarde. Me një klientelë në gjithë Shqipërinë dhe jo vetëm, EUROCONST shpk zotëron një të ardhmë te sigurt sepse ofron shërbime të standardeve të larta. Kompania është e orientuar drejt klientit dhe ofron zgjidhje, të cilat përshtaten me së miri duke ruajtur raportin më të mirë cilësi-çmim.

Çfarë ofron

Kompania EUROCONST sh.p.k është një kompani, e cila operon në sektorin e duraluminit, fasadave të vazhduara të xhamit, produkteve të xhamit dhe strukturave të hekurit: Fasada të vazhduara me kapak, Fasada të vazhduara strukturale, Fasada të vazhduara gjysëm strukturale, Fasada të vazhduara spider, Dyer dhe dritare termike, Dyer dhe dritare PVC, Dyer dhe dritare me palosje, Xham termik, Kangjella xhami, Kangjella alumini, Kangjella hekuri, Konstruksione hekuri.

 

• Fasada te vazhduara xhami

• Alumin Termik

• Punime Alukobondi

• PVC Rehau

• Dyer me Palosje

• Punime Xhami

• Konstruksione Metalike

• Kangjella Xhami dhe Alumini

• Dyer Euroconst

Shërbime

Dritare dhe Dyer PVC, Rehau
Dritare dhe Dyer PVC, Rehau
Dyer dhe dritare termike
Dyer dhe dritare termike
Fasada te vazhduara strukturale
Fasada te vazhduara strukturale
Fasada te vazhduara me kapak
Fasada te vazhduara me kapak
Fasada te vazhduara spider
Fasada te vazhduara spider
Fasada te vazhduara strukturale
Fasada te vazhduara strukturale
Kangjella alumini
Kangjella alumini
Kangjella prej hekuri
Kangjella prej hekuri
Kangjella te xhamit
Kangjella te xhamit
Konstruksione hekuri
Konstruksione hekuri
Vetrata xhami me palosje
Vetrata xhami me palosje
Xhama termik
Xhama termik
Dyer me palosje me xham
Dyer me palosje me xham
Dyer me palosje me kornize alumini
Dyer me palosje me kornize alumini
Streha me xham
Streha me xham
Punime me PVC
Punime me PVC
Punime me alumin termik
Punime me alumin termik
Piramida xhami me sistem Skylight
Piramida xhami me sistem Skylight
Kabina dushi
Kabina dushi
Fasada te vazhduara xhami me kapak
Fasada te vazhduara xhami me kapak

Historiku

EUROCONST shpk i ka fillimet e saj në vitin 1991 në Athinë, ku administratori i saj punonte si nënpunes i një kompanie me eksperiencë në fasadat e xhamit. Gjatë 15 viteve aktivitet që nga krijimi i kompanisë, EUROCONST shpk ka zgjeruar aktivitetin e saj në gjithë Shqipërinë. Falë eksperiencës dhe garancive që EUROCONST sh.p.k paraqet në çdo projekt, sot kompania është e gatshme të shtrijë aktivitetin e saj edhe jashtë kufijve të Shqipërisë. Korrektësia, shpejtësia, cilësia e lartë e punës, ilustruar kjo dhe me certifikatën ISO 9001-2000, si dhe garancia e punimeve, e materialeve të përdorura, janë armët tona më të fuqishme në tregun e sotëm. 15 vite përvojë janë mëse të mjaftueshme për t'i besuar EUROCONST shpk projektet tuaja.

Punë të kryera

Emporiki Bank
Emporiki Bank
Hotel Kontinental
Hotel Kontinental
InfoSoft Group
InfoSoft Group
Rapo Resort
Rapo Resort
Banka Credins
Banka Credins
Bar Mehmeti
Bar Mehmeti
Albasusta
Albasusta
Xhenis Sanitary Wares
Xhenis Sanitary Wares
Supermarket
Supermarket
Stella shpk
Stella shpk
Kastrati
Kastrati
Hotel Minska
Hotel Minska
Diamant
Diamant
Blue Star Center
Blue Star Center
Hotel Elysium, Dhermi, Vlore
Hotel Elysium, Dhermi, Vlore
Objekti Insifa, 6 Vellezerit Osmani
Objekti Insifa, 6 Vellezerit Osmani
Godine banimi dhe sherbimi, Durres
Godine banimi dhe sherbimi, Durres
Volvo, Shqiperi
Volvo, Shqiperi
Fasade e vazhduar xhami me kapak horizontal Bonita Hotel
Fasade e vazhduar xhami me kapak horizontal Bonita Hotel
Vetrata skorevole, vetrata fikse Alumil M9400, Cati xhami,  Rrobaqepsia Ambra
Vetrata skorevole, vetrata fikse Alumil M9400, Cati xhami, Rrobaqepsia Ambra
Dyer dhe dritare me hapje 2-kanat me profile PVC Rehau Geneo, Caffe Pascucci
Dyer dhe dritare me hapje 2-kanat me profile PVC Rehau Geneo, Caffe Pascucci
Dyer Alumil M11500 imitacion druri me dopio xham triplex, Kryeministria e Shqiperise
Dyer Alumil M11500 imitacion druri me dopio xham triplex, Kryeministria e Shqiperise
Dyer me hapje Alumil M11500, Vetrate skorevole, Ndarje ballkoni me xham triplex, Empire Beach Resort
Dyer me hapje Alumil M11500, Vetrate skorevole, Ndarje ballkoni me xham triplex, Empire Beach Resort
Fasade e vazhduar xhami strukturale, punime llamarina alumini Mega Distribution
Fasade e vazhduar xhami strukturale, punime llamarina alumini Mega Distribution
Fasade Standart me kapak Alumil dhe Alumine termike, HOWARD TOWER (Dajti Ekspress)
Fasade Standart me kapak Alumil dhe Alumine termike, HOWARD TOWER (Dajti Ekspress)
Fasade strukturale Alumil, Alumine termike, Hotel Vlora International
Fasade strukturale Alumil, Alumine termike, Hotel Vlora International
Fasade strukturale Alumil, persiane alumini me lamela te rregjistrueshme, Rezidenca Eli Paja
Fasade strukturale Alumil, persiane alumini me lamela te rregjistrueshme, Rezidenca Eli Paja
Fasade strukturale xhami, kangjella me mure xhami, cati xhami, dyer antipanik, Hotel Splendor
Fasade strukturale xhami, kangjella me mure xhami, cati xhami, dyer antipanik, Hotel Splendor
Tabak xhami ne permasen 430 x 300 i pa prere, Butik ne Durres
Tabak xhami ne permasen 430 x 300 i pa prere, Butik ne Durres
Tabak xhami ne permasen 520 x 250 i pa prere, Karburantin Erdart ne Durres
Tabak xhami ne permasen 520 x 250 i pa prere, Karburantin Erdart ne Durres
Tavan me profile Alumi, Dere Euroconst 2-kanat me profile Alumil M9400 The Wall 2
Tavan me profile Alumi, Dere Euroconst 2-kanat me profile Alumil M9400 The Wall 2
Vetrata me palosje, te kombinuara fikse, Veshje alucobondi, Mure xhami, Qender multifunksionale
Vetrata me palosje, te kombinuara fikse, Veshje alucobondi, Mure xhami, Qender multifunksionale
Vetrata me palosje, termike profile Alumil M19800, Villa Garutti, Lago di Garda, Itali
Vetrata me palosje, termike profile Alumil M19800, Villa Garutti, Lago di Garda, Itali
Alukobond me ngjyre te zeze me nenshktrukure konstruksioni metalik dhe vetrate fikse, Adidas Shop ne Tirane
Alukobond me ngjyre te zeze me nenshktrukure konstruksioni metalik dhe vetrate fikse, Adidas Shop ne Tirane
Dritare nje kanat me hapje Superluc, Shkolla publike Jovan Ndreko ne Libofshe, Fier
Dritare nje kanat me hapje Superluc, Shkolla publike Jovan Ndreko ne Libofshe, Fier
Dyer dhe dritare me hapje 2-kanat me profile PVC, Vila Paskucci ne Durres
Dyer dhe dritare me hapje 2-kanat me profile PVC, Vila Paskucci ne Durres
Dyer me alumil M11500 me xham te bombarduar, Kryeministria e Shqiperise
Dyer me alumil M11500 me xham te bombarduar, Kryeministria e Shqiperise
Dyer me palosje alumini dhe xham, Bar Oliv
Dyer me palosje alumini dhe xham, Bar Oliv
Fasade e vazhduar xhami semi strukturale me Alumil M3 Semi structural me kanat termik, Kepucari Derrigal
Fasade e vazhduar xhami semi strukturale me Alumil M3 Semi structural me kanat termik, Kepucari Derrigal
Fasade me kapak Alumil , Dyer , Dritare, Alumine termike, Hotel New York
Fasade me kapak Alumil , Dyer , Dritare, Alumine termike, Hotel New York
Fasade termike semistrukturale Alumil, restorant Xibraku
Fasade termike semistrukturale Alumil, restorant Xibraku
Vetrata xhami me palosje me profile Salinox F3, Jaguar and Land Rover
Vetrata xhami me palosje me profile Salinox F3, Jaguar and Land Rover

Partnere

alumileverestGiessePespa GroupRehauRider GlassRotoUsluga

Certifikime

 

Teknologjia