Secondary Adv

D&T Pajisje per bare dhe restorante

 

Përshkrimi

D&T Catering Albania shpk  operon në sektorin e mobiljeve dhe elektroshtpiakeve për bare dhe restorante. D&T Catering Albania shpk ka eksperiencë të gjatë ne tregun e pajisjeve për restorante dhe bare. Bashkëpunon prej vitesh me kompani prestigjoze, duke sjellë në këtë mënyrë pranë klientit zgjedhje inovatore për baret dhe kuzhinat e restoranteve tuaja.

Pranë kompanisë D&T Catering Albania shpk do të gjeni: pajisje kuzhine, soba, friteza, zgara, frigorifere e një larmishmëri të gjërë produktesh. Në të gjithë këtë gamë produktesh janë zgjedhur lideret e tregjeve nderkombetare të produkteve për kuzhinat e restoranteve dhe bareve për të plotësuar cdo kërkesë të klientëve nga më te vegjlit deri tek strukturat industriale, të cilat karakterizohen për lehtesi në përdorim dhe në higjenë.  D&T Catering Albania shpk garanton suksesin në kuzhinën tuaj.

Çfarë ofron

Kompania D&T Catering Albania shpk ofron një zgjedhje me shumë mundësi për restorante, nga konservimi përgatitja e produkteve deri në larje me lavastovilje, projekte për të ndihmuar shefat e kuzhinave që të shprehin sa më mirë aftesitë dhe krijimtarinë e tyre në gatim.


Pajisjet e gazit

Sobe me vatra dhe furre, furre gazi me kate, furre gazi e vogel, furre gazi me avull, furre gazi per pica, vater teke gazi, salamander gazi, pjekese pulash, xhiro fastfood, friteze dopjo me kabinet nd.me bateri, fritez teke ndezje me bateri, fritez teke me kabinet nd.me korent, fritez dopjo me termosta mbi tavoline, friteze teke me termostat mbi tavoline, friteze dopjo e thjeshte mbi tavoline, zgare gazi me kabinet e kromuar, zgare gazi me kabinet me viza, zgara me gure vullkani, zgare gazi mbi tavoline pa viza.


Frigoriferët

Frigorifer inoxi (ngrires+freskues), frigorifer inoxi me 3 dyer, frigorifer inoxi me 2 dyer, frigorifer inoxi me 1 dere, frigorifer inoxi me 3 dyer xhami,  frigorifer inoxi me 2 dyer xhami, frigorifer inoxi me 3 dyer xhami dhe 3 inoxi, frigorifer mural freskues, figorifer me dy dyer xhami freskues, frigorifer freskues, frigorifer me 2 dyer xhami i shkurter, banak pasticerie katror, mini banak pasticerie, banak reklamues, frigorifer arke freskues, bango kuzhine, bango me tasa inoxi , bango inoxi me tasa me suprin mermeri 1.8m, produktor akulli 18 kg.


Elektriket

Brumatice per biskota, brumatice mikser 20-10-60 litra,  prersese perimesh dhe djathi, qeruese patatesh, makine mishi  NR 32-NR 22-NR 12-NR 08, mikser kombinat, Fetatrice sallami thike 300 mm (e madhe), fetarice sallami thike 275 mm (e mesme), fetatrice sallami thike 250 mm (e vogel) , sharre mishi.


Ngrohësit

Banjemeri komplet me kabinet, ngrohes  banjemerie me kabinet, ftohes banjemerie me kabinet, mbajtesi luge pirun thika i banjemerise, kendi banjemerise, ngrohes byrekesh, ngrohes pjatash, ngrohes byrekesh i hapur, ngrohes patatesh, ngrohes pllake alumini, minisalamander krendi, zgare korenti, toste korenti, prozhektor te vegjel, medhenj.


Metaliket   
 
Lavaman me 3 gropa,2 gropa+1 shesh-1 grope+1 shesh-1 grope tek, tavoline pune inoxi 2m-1.8m-1.5m-1.3m-1.2m-1m, tavolina pune inoxi me mbushje 1m -1.5m -1.8m -2m, rafte teli, rafte inoxi, shtrethe muri 1.3m , 1.5m  (sergjen), tavoline kasapi (suprin druri kembe metalike), karroce per pastrim meturinash, karroce sherbimi, kazan per shkrirje mishi me rrota, karroca me kate, karroce per kuzhina tava, tavoline bari, suprina bangoje.


Ventilatorët

Freskuese me sprucim uji, freskuse me 3 kelika te trasha, freskuse me 3 helika te holla, freskuese e zakonshme, freskuse muri me 2 helika, freskuse  tavani, freskuse tavoline e madhe, freskuse tavoline e vogel, ventilator muri.


Aksesorë kuzhine

Shërbime

Brumatice mikser
Brumatice mikser
Banaqe reklamues
Banaqe reklamues
Banaqe pasticerie
Banaqe pasticerie
Zgara me gure vullkanik
Zgara me gure vullkanik
Zgara gazi
Zgara gazi
Soba me vater
Soba me vater
Salamander gazi
Salamander gazi
Pjekese mishi
Pjekese mishi
Pajsije per pasticeri
Pajsije per pasticeri
Pajisje per restorante
Pajisje per restorante
Pajisje per kuzhina gatimi
Pajisje per kuzhina gatimi
Pajisje per bare
Pajisje per bare
Pajisje Fast Food
Pajisje Fast Food
Ngrohesa byrekesh
Ngrohesa byrekesh
Makine mishi
Makine mishi
Lavamane kuzhine
Lavamane kuzhine
Karroca sherbimi
Karroca sherbimi
Furre gazi me avull
Furre gazi me avull
Furra gazi
Furra gazi
Friteze
Friteze
Frigorifer inoksi
Frigorifer inoksi
Fetatrice sallami
Fetatrice sallami
Aksesore te ndryshem per kuzhina restorantesh
Aksesore te ndryshem per kuzhina restorantesh
Frigorifere per bare, restorante
Frigorifere per bare, restorante
Furra pice teke
Furra pice teke
Kriko birre per bare
Kriko birre per bare
Lavastovilje profesionale per lokale
Lavastovilje profesionale per lokale
Ngrohese per fast-food dhe restorante
Ngrohese per fast-food dhe restorante
Prerese me feta per dyqan
Prerese me feta per dyqan
Rafte dhe sirtare inoksi per bare dhe restorante
Rafte dhe sirtare inoksi per bare dhe restorante

Historiku

D&T Catering Albania shpk ka një eksperiencë te gjatë në fushën e pajisjeve profesionale për bare dhe restorante. Ndër vite kompania ka përmisuar teknologjinë e produkteve të saj duke futur në treg shumë pajisje për të lehtësuar punën në shumë kuzhina restorantesh. D&T Catering Albania shpk bashkëpunon me kompani prestigjoze në fushën e paisjeve për bare dhe restorante ka bërë që kompania të njihet për cilësinë e produkteve të saj dhe për alternativat e shumta që ofron për një kuzhinë profesionale.

Filiale

Filiali 1: Rruga Teodor Keko, prane Mbikalimit tek Unaza e Re, Tirane, Albania
Filiali 2: Rruga Reshit Collaku (Tregu Cam) ne krah te Postes. Cel:0684784279

Video