Secondary Adv

Fork Lift Albania

 

Përshkrimi

FORK–LIFT ALBANIA është krijuar më 18 Shkurt 2009 duke filluar aktivitetin e saj si person fizik,krijuar dhe ideuar për funksionimin e saj nga Z.Bashkim MADANI  i cili është specializuar në fushën e riparimit të makinerive tip pirunj në Itali. Si rezultat i punës të vazdueshme kompania është rritur duke ju ofruar tipe të pirunjëve të ndryshëm, mbështetje teknike pas shitjes së tyre  ,transpaleta, pirunj me qera, bateri, pjesë këmbimi të ndryshme një mbështetje teknike ndaj klientëve tanë të cilët janë potencial në tregun shqiptar. Fork Lift Albania eshte oficine e autorizuar nga Califano & OM Still.

Që nga krijimi i kompanisë qëllimi fillestar ka qënë ofrimi i shërbimit të riparimit të pirunjëve klientëve ne zonën e Tiranës .Me kalimin e kohës duke parë nevojat e tregut dhe te kompanive gjithmone dhe më shumë për mjete të specializuara siç janë pirunjtë ne kemi ofruar edhe shitjen dhe dhënien e tyre me qera dhe ofrimin e shërbimit tonë në gjithë Shqipërinë dhe në Kosovë. Shitja e produkteve tona shoqërohet me mbështetje teknike dhe garanci të tyre sipas llojit të produktit apo shërbimit.

Çfarë ofron

Kompania FORK–LIFT ALBANIA është përfaqësues ekskluziv i Cesab për Shqipërinë për pirunj të rinj. Tregton dhe shet priunj të ndryshëm. FORK–LIFT ALBANIA është një servis universal për të gjitha markat më të njohura.
•    Pirunj me nafte
•    Pirunj me gas (GPL)
•    Pirunj elektrik
•    Bateri  tracioni
•    Transpaleta elektrike
•    Transpaletë manuale
•    Dhënie me qera e pirunjëve
•    Pjese këmbimi të ndryshme të standarteve të Komunitetit Europian.


Meqënëse pirunjtë janë mjete teknike të pazëvendësueshme për kompanitë që kanë mallra për tu lëvizur në magazina dhe materiale të shumta ne perpiqemi që tu ofrojmë sherbimin në një kohë rekord që të mos pengohen në punën e tyre dhe me çmime konkuruese. Në ofrimin e shërbimeve kompania ka në dispozicion të gjitha mjetet lëvizese si 3 mjete, një autoveturë dhe 2 furgonë të pajisur me ofiçine lëvizëse dhe një karrotrec për transportimin e pirunjve në rast se difekti nuk mund të riparohet në ambientet e klientit.

Shërbime

Sherbime me karrotrec per pirunj
Sherbime me karrotrec per pirunj
Piruna te perdorur dhe piruna me qera
Piruna te perdorur dhe piruna me qera
Riparime pirunash
Riparime pirunash
Transpaleta per magazinim
Transpaleta per magazinim
Servis pirunash
Servis pirunash
Pjese kembimi per pirunj
Pjese kembimi per pirunj
Oficine e autorizuar OM Still
Oficine e autorizuar OM Still
Pjese kembimi per Piruna Still, OM, Cesab
Pjese kembimi per Piruna Still, OM, Cesab
Piruna me qera Still
Piruna me qera Still
Piruna me gaz Still
Piruna me gaz Still
Pjese nderrimi per piruna
Pjese nderrimi per piruna
Piruna elektrik Linde Frontal Disel
Piruna elektrik Linde Frontal Disel
Piruna elektrik per pesha te renda
Piruna elektrik per pesha te renda
Piruna elektrik te balancuar me 3 rrota
Piruna elektrik te balancuar me 3 rrota
Piruna ne shitje
Piruna ne shitje
Piruna Linde Diezel
Piruna Linde Diezel
Piruna me qera
Piruna me qera
Shitje pirunash
Shitje pirunash
Transpaleta elektrike per magazina
Transpaleta elektrike per magazina
Bateri tracioni e markes Enexa
Bateri tracioni e markes Enexa
Bateri piruni Ital-Gjermane Enexa Exide
Bateri piruni Ital-Gjermane Enexa Exide
Goma per pirune STILL
Goma per pirune STILL
Kuzhineta piruni
Kuzhineta piruni
Pompa uji per pirune Toyota
Pompa uji per pirune Toyota
Piruna retratile elektrik. FMX 14-16-18-20 kv
Piruna retratile elektrik. FMX 14-16-18-20 kv

Partnere

Califano Carrelli OMSTILLcesab

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FORK-LIFT ALBANIA (@forklift.albania)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FORK-LIFT ALBANIA (@forklift.albania)