Secondary Adv

Ecomat Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Ecomat shpk operon në tregun Shqipëtar me një eksperiencë të gjatë në sektorin e ndërtimit me produkte të tilla si pajisje dhe materiale të dobishme që ju kompletojne me vegla profesionale deri tek aksesorët e vegjël, panele diellore, materiale për hidroizolim, materiale për termoizolim, bojra greke, bojra dekorative, pastrues, etj. Ecomat aktualisht bashkëpunon me një numër të madh kompanish, të cilat janë nga më të njohurat për produktet që ato prodhojnë.
Ecomat shpk kërkon të ofrojë materiale cilësore ekologjike në industrinë shqiptare të ndërtimit. Me një staf i cili plotëson të gjitha etapat e një kualifikimi profesional, kompania synon ofrimin e shërbimeve cilësore. Misioni primar është të përmirësojë jetën e cdo qytetari për të arritur standartet europiane. Vizioni i Ecomat shpk vazhdon të bazohet në realizimin e cdo sfide për të plotësuar kërkesën e tregut shqiptar të ndërtimit.

Çfarë ofron

Tek kompania Ecomat shpk ju do të gjeni një gamë të gjërë materialesh ekologjike ndërtimi duke plotësuar të gjitha nevojat tuaja. Ecomat ju sjell në Shqipëri firmat më të njohura ndërkombëtare dhe produkte të cilat mbajnë vulën e cilësisë dhe garancinë e Komunitetit Europian.
•    Vegla pune (Borch)
•    Punime gipsi (Knauf)
•    Bojra greke (Vitex, Giolli)
•    Produkte izoluese (Sika, Ardex, Durostik)
•    Shkalle alumini, profesionale, familjare (Elkop)
•    Materiale hidraulike greke (Interplast)
•    Dyer te brendshme,  te jashtme (Dierre)
•    Materiale te imta (upa, vida, sisteme fiksimi) (Fischer)
•    Materiale elektrike (ABB)

Shërbime

Materiale elektrike, ABB
Materiale elektrike, ABB
Materiale gipsi, Knauf
Materiale gipsi, Knauf
Materiale hidraulike, Interpalst
Materiale hidraulike, Interpalst
Shkalle alumini familjare
Shkalle alumini familjare
Shkalle alumini profesionale
Shkalle alumini profesionale
Upa, vida, sisteme fiksimi, Fischer
Upa, vida, sisteme fiksimi, Fischer
Bojra Italiane, Giolli
Bojra Italiane, Giolli
Bojra Greke, Vitex-Climate
Bojra Greke, Vitex-Climate
Produkte izoluese, Ardex
Produkte izoluese, Ardex
Produkte izoluese, Durostik
Produkte izoluese, Durostik
Produkte izoluese, Sika
Produkte izoluese, Sika
Vegla pune, Bosch
Vegla pune, Bosch
Materiale dhe vegla pune, Benman
Materiale dhe vegla pune, Benman
Lesh guri
Lesh guri
Vegla pune, Benman
Vegla pune, Benman
Punime gipsi, Knauf
Punime gipsi, Knauf
Dyer te jashtme, Dierre
Dyer te jashtme, Dierre
Dyer te brendshme per shtepi, Dierre
Dyer te brendshme per shtepi, Dierre
Dyer te blinduara, Dierre
Dyer te blinduara, Dierre
Dyer te blinduara per pallate, Dierre
Dyer te blinduara per pallate, Dierre
Disqe prerese Benman
Disqe prerese Benman
Materiale dhe vegla per lyerje
Materiale dhe vegla per lyerje
Skela per bojaxhinj
Skela per bojaxhinj
Sperkates teknike bojerash abrazive per dekorim dhe lyerje
Sperkates teknike bojerash abrazive per dekorim dhe lyerje
Veshje sigurie ne pune
Veshje sigurie ne pune

Katalogu

Katalog Ecomat Albania
Katalog Ecomat Albania
Katalog Ecomat Albania
Katalog Ecomat Albania
Katalog Ecomat Albania
Katalog Ecomat Albania

Historiku

Ecomat shpk është një kompani e themeluar prej vitesh dhe që operon në fushën e tregëtisë për materiale ekologjike ndërtimi, elektrike, hidraulike, vegla pune profesionale, punime gipsi, bojra materiale izoluese , dyer, etj. Synimi i kompanisë është plotësimi i kërkesave dhe qëllimeve të konsumatorëve me produkte cilësore, me kosto minimale. Tek Ecomat ju do të gjeni gjithcka që ju nevojitet për shtëpinë tuaj dhe për punët e përditshme. Ne tre katet e dyqanit do të gjeni pajisje dhe materiale të dobishme që ju kompletojnë me vegla profesionale deri në aksesorët e vegjël nga kompani botrore si, Bosch, Dierre, Giollui, Durostick, Sika, Skil. Me një gamë të gjerë produktesh nga markat më prestigjoze në fushën e ndërtimit, Ecomat është një biznes elitar, i besueshëm dhe kjo realizohet nëpërmjet gërshetimit të garancisë, cilësisë së produkteve dhe përkushtimit. Përvoja e ka mësuar si të plotësojë me korrektësi të gjitha kërkesat e konsumatorëve dhe këtë e vërteton feedback-u pozitiv i klientëve.

Punë të kryera

Tirana Business Park
Tirana Business Park
Hotel Airport Tirana
Hotel Airport Tirana
Ecomat Albania1431686934
Ecomat Albania1431686941
Ecomat Albania1441282226

Partnere

abbBoschKnaufDierreinterplastardexdurostickelkopfischergiollisikavitex