Secondary Adv

Mobileri Qehaja

 

Përshkrimi

QEHAJA Përpunime druri, e vendosur ne Tiranë, ka krijuar një reputacion mbi kualitetin e përpunimit të drurit dhe zejtarinë e pastër. Kompleksi Qehaja është një linjë mobilerie e krijuar nga zgjedhja e saktë e prodhimit dhe dizajnit te cilat i përkasin cilësisë më të lartë si dhe nga nje balancim ne mënyrë të përkryer i stilit klasik dhe neoklasik. Punimi dhe shumëllojshmëria si dhe kujdesi i veçantë në detaje dhe në zgjedhjen e ngjyrave, duke i dhënë rëndësi motiveve dekorative që janë gdhendur me kujdes në bordurë, kapakë, këmbë, etj.

Bën të mundur transformimin e punës me dorë në një lluks të jetës. Të gjitha teknikat si gdhendja, lustrimi, llakimi, prarimi kryhen me dorë dhe janë ndërthurje e përsosur mes respektit për artin e bërjes së një mobiljeje dhe risive më të avancuara teknologjike në kuadër të sektorit dhe stilit mobilues.

Çfarë ofron

Gama e gjërë e produkteve dhe krijimi i moduleve të pafundme i mundëson klientëve të përmbushin çdo nevojë dhe nga ana tjetër bën të mundur personalizimin sipas shijeve të tyre me qëllim të krijimit të mobiljeve me porosi.

 

Firma "Qehaja" falë viteve të eksperiencës profesionale ofron për ju:

-Të gjitha stilet e shkallëve: klasike, rustike, moderne.

-Të modeleve të ndryshme: të drejta, harkore, rrotulluese.

-Shumëllojshmëri elementesh të lyera dhe të palyera: balustra, boshte, korimane etj.

-Për cdo stil ne disponojmë aksesorë të cilësisë së lartë dhe profesionale si dhe të gjitha makineritë e teknologjisë së fundit.

- Krijojmë dhe përshtasim cdo lloj shkalle sipas kërkesës së vetë klientit. Për këtë arsye cdo shkallë dizenjohet dhe matet individualisht, pastaj montohet me garanci të plotë.

-Prodhojmë një pafundësi parmakësh ANTIKE, KLASIKE e MODERNE.

-Kryejmë punime dekorative në torno me dru.

-Marrim porosi sipas shijes së klientëve (dizajnit dhe fantazisë së tyre).

-Prodhojmë mobilje për dhoma dite, dhoma nate, interior, dyer druri dhe kuzhina.

-Punimet tona janë të garantuara dhe 100% dru, me cmime të caktuara dhe mjaft konkuruese.

 

Një traditë e gjatë në dizajn së bashku me teknologjinë e lartë të punimit dhe montimit lejon produktet tona të dallohen për kualitetin e tyre më të lartë.

Shërbime

Dyer druri te gdhendura
Dyer druri te gdhendura
Dyer druri me motive artisike druri
Dyer druri me motive artisike druri
Dyer druri neoklasike
Dyer druri neoklasike
Dyer klasike me porosi
Dyer klasike me porosi
Gdhendje druri me dore
Gdhendje druri me dore
Kangjella druri me porosi
Kangjella druri me porosi
Kangjella me dru te gdhendur
Kangjella me dru te gdhendur
Shkalle druri per shtepi, vila
Shkalle druri per shtepi, vila
Shkalle prej druri me porosi
Shkalle prej druri me porosi
Shkalle te brendshme te drurit
Shkalle te brendshme te drurit
Shkalle te brendshme druri me parapet xhami
Shkalle te brendshme druri me parapet xhami
Shkalle druri me konstruksion hekuri per dupleks dhe vila
Shkalle druri me konstruksion hekuri per dupleks dhe vila
Dollap druri klasik
Dollap druri klasik
Dhoma gjumi antike me porosi
Dhoma gjumi antike me porosi
Dhome gjumi klasike, neoklasike, antike
Dhome gjumi klasike, neoklasike, antike
Prodhime druri artistike
Prodhime druri artistike
Komedina dhe pasqyra klasike
Komedina dhe pasqyra klasike
Tavolina klasike me gdhendje
Tavolina klasike me gdhendje
Mobilje antike per sallon me porosi
Mobilje antike per sallon me porosi
Mobilje druri antike per lokale
Mobilje druri antike per lokale
Kuzhina antike me dru
Kuzhina antike me dru
Kuzhina druri te gdhendura
Kuzhina druri te gdhendura
Kuzhina gatimi klasike prej druri
Kuzhina gatimi klasike prej druri
Mobije banjo klasike me porosi
Mobije banjo klasike me porosi
Punime dekorative me dru
Punime dekorative me dru
Dekore druri,punime artistike me dru
Dekore druri,punime artistike me dru
Tavan dekorativ me dru
Tavan dekorativ me dru
Piktura profesionale ne mobilje
Piktura profesionale ne mobilje
Arredim klasik, Arredim neoklasik, Arredim antik
Arredim klasik, Arredim neoklasik, Arredim antik
Punime dekorative ne dru
Punime dekorative ne dru

Punë të kryera

Mobileri Qehaja1494930843
Mobileri Qehaja1494930850
Mobileri Qehaja1494930858
Mobileri Qehaja1494930866
Mobileri Qehaja1494930873
Mobileri Qehaja1494930881
Mobileri Qehaja1494930889
Mobileri Qehaja1494930897
Mobileri Qehaja1494930915
Mobileri Qehaja1494931891
Mobileri Qehaja1494931901
Mobileri Qehaja1494931933
Mobileri Qehaja1519310821
Mobileri Qehaja1519310878
Mobileri Qehaja1519310894
Mobileri Qehaja1519310920
Mobileri Qehaja1519310969
Mobileri Qehaja1519310982
Mobileri Qehaja1519310999
Mobileri Qehaja1519311012
Mobileri Qehaja1519311030
Mobileri Qehaja1519311049
Arredim total restoranti
Arredim total restoranti
Arredim vile me mobilje dyer
Arredim vile me mobilje dyer
Tavan me dekor druri
Tavan me dekor druri
Arredim total apartamenti stil klasike
Arredim total apartamenti stil klasike
Blloku i ambasadave
Blloku i ambasadave
Dekorim muri Rolling Hills Residences, Tirana
Dekorim muri Rolling Hills Residences, Tirana
Dhome graderobe me dollap klasike
Dhome graderobe me dollap klasike
Hotel Epidamn
Hotel Epidamn
The Irish Genius
The Irish Genius
Kuzhine druri e bardhe handmade
Kuzhine druri e bardhe handmade
Mobilje klasike per dhome ndenje
Mobilje klasike per dhome ndenje
Arredim me mobilje stil klasik ne apartament
Arredim me mobilje stil klasik ne apartament
Kend biblioteke stil klasik ne vile private
Kend biblioteke stil klasik ne vile private
Kornize druri me gdhendje per veshje ashensori
Kornize druri me gdhendje per veshje ashensori
Kuzhine gatimi me porosi stil klasik
Kuzhine gatimi me porosi stil klasik
Rafte druri, Supermarket Baronesha
Rafte druri, Supermarket Baronesha
Shkalle te brendshme punim druri, apartament ne Peje
Shkalle te brendshme punim druri, apartament ne Peje
Arredim i ambienteve te brendshme, Hotel Luxury Premium Finese
Arredim i ambienteve te brendshme, Hotel Luxury Premium Finese
Arredim i hollit kryesor te hotelit, Luxury Premium Finese
Arredim i hollit kryesor te hotelit, Luxury Premium Finese
Arredim recepsioni dhe holli, Hotel Luxury Premium Finese
Arredim recepsioni dhe holli, Hotel Luxury Premium Finese
Interior i dhomave te gjumit, Hotel Luxury Premium Finese
Interior i dhomave te gjumit, Hotel Luxury Premium Finese
Mobilim total ne hotel Luxury Premium Finese
Mobilim total ne hotel Luxury Premium Finese
Mobilje tualeti, Hotel Luxury Premium Finese
Mobilje tualeti, Hotel Luxury Premium Finese
Apartament, arredim total nga Qehaja Mobileri
Apartament, arredim total nga Qehaja Mobileri
Arredim apartamenti
Arredim apartamenti
Arredim hoteli
Arredim hoteli
Arredim studio pune
Arredim studio pune
Dizajn dhe arredim dhome hoteli
Dizajn dhe arredim dhome hoteli
Dhome hoteli, Arreduar nga Mobileri Qehaja
Dhome hoteli, Arreduar nga Mobileri Qehaja
Garderobe, Dizajn dhe prodhim nga Qehaja Mobileri
Garderobe, Dizajn dhe prodhim nga Qehaja Mobileri
Hotel Lounge
Hotel Lounge
Mobilje tualeti, apartament
Mobilje tualeti, apartament

Video

Punishtja