Secondary Adv

ALUBAU ALEKS

 

Përshkrimi

Alubau shpk ushtron aktivitetin në sektorin e dyer-dritareve pvc, alumini dhe fasada xhami për të gjitha objektet tuaja. Aktivitetet kryesore të kompanisë përfshijnë prodhimin dhe tregtimin e këtyreve produkteve. Sektori i prodhimit është i ndarë në disa pjesë: prodhimi i dyerve dhe dritareve nga druri dhe PVC-ja, grila, vetrata, kangjella dhe aksesorë sipas porosisë. Kompania qëndron vertikalisht duke u avancuar dita ditës, duke përcjellë trendet më të reja me dizajne moderne në të gjitha prodhimet. Po ashtu Alubau shpk posedon teknologji moderne europiane në prodhimin e dyerve dhe dritareve. Kompania bazohet në parime të rrepta që kanë të bëjnë me cilësinë dhe përgjegjësinë ndaj klientit, këto parime kanë mundësuar që suksesi i Alubau shpk të jetë i madh dhe klientët të jenë gjithmonë të kënaqur. Stafi i kompanisë është i specializuar në këtë sektor duke sjellë risi dhe inovacione të ndryshme në tregun Shqipëtar.

Çfarë ofron

Kompania Alubau shpk prodhon dhe tregton:  Dyer dritare alumini dhe plastike, grila persiane, grila elektrike, kangjella alumini, fasada strukturale, fasada gjysemstrukturale, dritare termike, etj.  Tek Alubau shpk do të gjeni:Dritare alumini per tualete; Dritare alumini termike; Dritare me PVC; Dritare me xham termik; Dritare plastike; Dyer alumini me xham; Dyer te jashtme te blinduara; Dyer te jashtme; Fasada strukturale temperike; Grila elektrike; Grila inkaso; Grila persiane per dritare; Grila persiane statike; Grila termike; Grila te ndryshme; Kasa temperike per grila;Punime alumini me dekor druri; Punime xhami; Vetrata alumini cilesore; Vetrata alumini me dy kanata; Vetrata me hapje vertikale; Vetrata me rreshqitje per siperfaqe te medha, etj. Firma është e njohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhon si dhe ju ofron edhe të gjitha llojet e dyerve me modele sipas porosisë. Po ashtu kompania realizon edhe montimin e dyerve dhe dritareve, kangjellave, vetratave dhe fasadat e xhamit duke ju garantuar përsosmëri.

Shërbime

Fasada strukturale temperike
Fasada strukturale temperike
Dyer te jashtme te blinduara
Dyer te jashtme te blinduara
Dyer te jashtme
Dyer te jashtme
Dyer alumini me xham
Dyer alumini me xham
Dritare plastike
Dritare plastike
Dritare me xham termik
Dritare me xham termik
Dritare me PVC
Dritare me PVC
Dritare alumini termike
Dritare alumini termike
Dritare alumini per tualete
Dritare alumini per tualete
Vetrata me rreshqitje per siperfaqe te medha
Vetrata me rreshqitje per siperfaqe te medha
Vetrata me hapje vertikale
Vetrata me hapje vertikale
Vetrata alumini me dy kanata
Vetrata alumini me dy kanata
Vetrata alumini cilesore
Vetrata alumini cilesore
Punime xhami
Punime xhami
Punime alumini me dekor druri
Punime alumini me dekor druri
Prodhim grilash persiane
Prodhim grilash persiane
Prodhim dyersh alumini me xham
Prodhim dyersh alumini me xham
Kasa temperike per grila
Kasa temperike per grila
Grila termike
Grila termike
Grila persiane statike
Grila persiane statike
Grila persiane per dritare
Grila persiane per dritare
Grila inkaso
Grila inkaso
Grila elektrike
Grila elektrike
Grila
Grila
Show room
Show room

Historiku

Alubau shpk operon në tregun Shqipetar prej disa vitesh në import dhe eksport e tregtim të dyerve, dritareve, i lëndës së parë për prodhimin e tyre, PVC, alumini, druri, etj. Kompania ka rritur prestigjin e saj falë bashkëpunimit me partnerët kombëtare dhe ndërkombëtarë si dhe punimeve cilësore që ofron.  Alubau shpk shfrytëzon teknologji moderne dhe të sofistikuar nga prodhuesit më të njohur. Kjo teknologji së bashku me eksperiencën e kompanisë mundëson që cilësia e produkteve të jetë ajo më e larta e mundshme.

Punë të kryera

ALUBAU1414414844
ALUBAU1414414844
ALUBAU1414414854
ALUBAU1414414854
ALUBAU1414414861
ALUBAU1414414861
ALUBAU1445591588
ALUBAU1445591588
ALUBAU1445591596
ALUBAU1445591596
ALUBAU1445591605
ALUBAU1445591605
ALUBAU ALEKS1482222632
ALUBAU ALEKS1482222669
ALUBAU ALEKS1482222689
ALUBAU ALEKS1482222730
ALUBAU ALEKS1482222769
ALUBAU ALEKS1482222799
ALUBAU ALEKS1488879819
ALUBAU ALEKS1488879831
ALUBAU ALEKS1488879858
ALUBAU ALEKS1488879869
ALUBAU ALEKS1488879881
ALUBAU ALEKS1488879891
Dyer plastike te jashtme imitim druri
Dyer plastike te jashtme imitim druri
Kangjella alumini me xham per ballkone
Kangjella alumini me xham per ballkone
Mbyllje me xham per ambjente te jashtme
Mbyllje me xham per ambjente te jashtme
Vetrate xhami me palosje
Vetrate xhami me palosje
Vetrata xhami PVC
Vetrata xhami PVC
Dyer plastike te jashtme me xham
Dyer plastike te jashtme me xham
Building Reconstruction
Building Reconstruction
Gypsum works
Gypsum works
Construction works
Construction works
Bar construction
Bar construction
Painting works
Painting works
Furnizim dhe montim me dyer dritare
Furnizim dhe montim me dyer dritare
Instalim dyer dritare per shtepi private
Instalim dyer dritare per shtepi private
Prodhim dhe Instalim punime pvc dyer dritare ne Itali
Prodhim dhe Instalim punime pvc dyer dritare ne Itali
Punime dyer dritare ne Itali
Punime dyer dritare ne Itali
Punime PVC ne Itali
Punime PVC ne Itali
Vendosje kangjella me xham te temperuar
Vendosje kangjella me xham te temperuar
Vlore
Vlore
Vendosje parapete alumini per parvaz ballkoni
Vendosje parapete alumini per parvaz ballkoni
Punime PVC
Punime PVC
Parapete alumini per shkalle te brendshme vile
Parapete alumini per shkalle te brendshme vile
Montim dere e jashtme
Montim dere e jashtme
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Dyer dhe dritare plastike
Dyer dhe dritare plastike
Dere e jashtme
Dere e jashtme
Punim ne Diber
Punim ne Diber
Punime me Dritare pvc Salamader
Punime me Dritare pvc Salamader
Vendosje vetrata, dyer, dritare plastike per shtepi private
Vendosje vetrata, dyer, dritare plastike per shtepi private
Dere e jashtme alumini
Dere e jashtme alumini
Grile elektrike
Grile elektrike
Punim kangjella alumini per ballkone
Punim kangjella alumini per ballkone
Punime dyer  dhe dritare alumin termik 1100 alumil
Punime dyer dhe dritare alumin termik 1100 alumil
Punime fasade xhami
Punime fasade xhami
Punime kangjella
Punime kangjella
Punime Slamander per vile banimi
Punime Slamander per vile banimi
Vetrate xhami, Vlore
Vetrate xhami, Vlore
Instalim dyer dritare ne Itali
Instalim dyer dritare ne Itali
Punime duralumini ne Itali
Punime duralumini ne Itali
Punime dyer dritare ne Lungo Mare Vlore
Punime dyer dritare ne Lungo Mare Vlore
Punime dyer dritare PVC per vile
Punime dyer dritare PVC per vile
Punime plastike dyer dritare vetrata per vile privatePunime plastike dyer dritare vetrata per vile private
Punime plastike dyer dritare vetrata per vile privatePunime plastike dyer dritare vetrata per vile private
Rinovim i dyer dritareve per shtepi private
Rinovim i dyer dritareve per shtepi private
Dyer cilesore xhami
Dyer cilesore xhami
Punime PVC
Punime PVC
Punime termike
Punime termike

Partnere

everestExalcosalamanderextruplastPrimealumil-new

Certifikime

Video