Secondary Adv

Bojra Amerikane - American Standart

 

Përshkrimi

Amerikan-Standart shpk - Bojra Amerikane (Made in USA) të cilësisë së parë dhe me garanci, të importuara nga Amerika. Amerikan-Standart shpk importon vetëm produkte të prodhuara në USA, me cilësinë më të mirë të standarteve amerikane. Kompania Amerikan-Standart shpk është e vetmja kompani në Shqipëri, e cila importon bojra amerikane Made in USA. Bojra Amerikan Standart ka të drejtat ekskluzive të kompanive më të mëdha në Amerikë dhe Botë, p.sh, Benjamin Moore, PPG, Pratt Lambert, Sherwin Williams, Valspar, Mythic, Glidden, Porter, Olimpic, Miller, Ralph Lauren, etj. 

Sezoni i lyerjes erdhi, pallatet, lokalet, shtëpitë, dhomat tuaja, ambjentet e punës, etj, kanë nevoje për rikujdesje dhe rifreskim, ne interesohemi të bashkëpunojmë me ju në sektorin e lyerjeve, patinimeve, grafiatos, dekoreve, punimt e gipsit, fasada termike, sistem kapot,etj. Bojra Amerikan Standart  ju ofron ju dhe ambjeteve tuaja garancinë maksimale për punimet me produkte amerikane të firmave më të mira në botë, dhe cmimet më të mira në treg. Tani është koha më e përshtashme për bashkëpunim, sepse kemi kohën në favorin tonë për realizimin më sukses të këtyre shërbimeve.

Çfarë ofron

Kompania “Amerikan-Standart”shpk sjell nga SHBA bojra dhe produkte të tjera. Tek Bojra Amerikan Standart do të gjeni produktet më të mira dhe më cilësoret të prodhurara në Amerikë, të cilat ofrojnë një garanci të gjatë.

•    Bojra te brendshme kunder mykut
•    Bojra per laburatore dhe klinika mjeksore (kunder mikrobeve)
•    Bojra dekorative
•    Bojra fasade (me garanci 10-25 vjet jetëgjatësi)
•    Bojra per beton dhe asfalt
•    Epoxy industrial (per hekur, dru, beton)
•    Waterproofing  (Hidroizolues per banjo, pishina, soleta)
•    Bojra per metal (DTM)
•    Bojra per dru dhe mobilje
•    Llak druri (IN/EX)
•    Bojra me shkelqim (IN/EA
•    Vegla pune (rrula, furca), etj.
•    Pigmente kompjuteri

Shërbime

Bojra dekorative (boje ari) Modern Masters Metallic Paints Remodelistas
Bojra dekorative (boje ari) Modern Masters Metallic Paints Remodelistas
Bojra kunder zjarrit
Bojra kunder zjarrit
Bojra metali me baze uji direkt ne hekur (DTM)
Bojra metali me baze uji direkt ne hekur (DTM)
Bojra per brenda e garantuar per jete ,kunder lagshtires dhe mykut
Bojra per brenda e garantuar per jete ,kunder lagshtires dhe mykut
Bojra per kuzhina dhe banjo (vende me avull  kunder mykut)
Bojra per kuzhina dhe banjo (vende me avull kunder mykut)
Bojra per laburatore dhe klinika mjekesore
Bojra per laburatore dhe klinika mjekesore
Bojra per vijezim asfalti
Bojra per vijezim asfalti
Bojra pishine
Bojra pishine
Bojra druri
Bojra druri
Epoxy per beton per garazhe
Epoxy per beton per garazhe
Furca per boje profesionale
Furca per boje profesionale
Hidroizolues per soleta
Hidroizolues per soleta
Pigmente kompjuteri
Pigmente kompjuteri
Astar kunder lageshtires
Astar kunder lageshtires
Bojra fasade
Bojra fasade
Vegla profesionale per bojaxhi
Vegla profesionale per bojaxhi
Llak per parkete druri
Llak per parkete druri
Epoxy per dysheme
Epoxy per dysheme
Bojra te pigmentosura me kompjuter
Bojra te pigmentosura me kompjuter
Bojra ekologjike
Bojra ekologjike

Punë të kryera

Bojra Amerikane - American Standart1449757504
Bojra Amerikane - American Standart1449757518
Bojra Amerikane - American Standart1449757532
Bojra Amerikane - American Standart1449757549
Bojra Amerikane - American Standart1449757561
Bojra Amerikane - American Standart1449757577
Bojra Amerikane - American Standart1449757596
Bojra Amerikane - American Standart1449757614
Bojra Amerikane - American Standart1449757630
Bojra Amerikane - American Standart1517833489
Bojra Amerikane - American Standart1517833501
Bojra Amerikane - American Standart1517833513
Gardenland Resort
Gardenland Resort
Ministria e Jashtme
Ministria e Jashtme
Bardhaj, Shkoder
Bardhaj, Shkoder
Boje American Standart, perdorur ne fasade te jashtme
Boje American Standart, perdorur ne fasade te jashtme
Bojra amerikane perdorur ne fasade te jashtme
Bojra amerikane perdorur ne fasade te jashtme
Dekor showroom me bojra amerikane cilesore
Dekor showroom me bojra amerikane cilesore
Fasade e lyer me Bojra Amerikane
Fasade e lyer me Bojra Amerikane
Fasade vile e lyer me Bojera Amerikane
Fasade vile e lyer me Bojera Amerikane
Lyerje ambienti te brendshem lokali
Lyerje ambienti te brendshem lokali
MAD Club Summer, Shiroke
MAD Club Summer, Shiroke
Servis makinash, lyerje ambienti te brendshem
Servis makinash, lyerje ambienti te brendshem
Vile private, e lyer brenda dhe jashte me bojera amerikane
Vile private, e lyer brenda dhe jashte me bojera amerikane

Filiale

2- Rruga Qender Qyteti, Koplik, Albania