Secondary Adv

Fikse zjarri, Hidrante

Fikse zjarri, Hidrante

Fikse zjarri me CO2, Fikse zjarri me shkume, Fikse zjarri me pluhur, Fikse zjarri me rrota, Fikse zjarri portative, Kaseta hidranti, Hidrante, Tuba, Rakorderi dhe aksesore, Rimbushje, Kolaudim, Revizionim. Projekte te MNZ te mbrojtjes ndaj zjarrit etj.