Secondary Adv

Izolim me poliuretan

Izolim me poliuretan

Izolim me poliuretan me shkume ose spraj e aplikuar me pistolete dhe pompe. Izolim termik me shkume poliuretani per cati, tarraca, mure te jashtem, mure te brendshme, fasada etj. Hidroizolim me poliuretan per tarraca, rruge, themele, pishina, soleta, depozita, tubacione, tunele, rezervuare uji, garazhe, dysheme, parkingje etj.