Secondary Adv

Punime gipsi,Bojaxhi

Punime gipsi,Bojaxhi

Punime Gipsi. Punime Gipsi per Tavane te varura. Punime Gipsi per Mure ndares. Punime gipsi dekorative per ambjente te ndryshme, te brendshme dhe te jashtme si tavane te varura, dekorime me allci, punime me kartoxhes, mure ndares me gips, dekore gipsi per shtepi, zyra, dyqane, lokale etj...