Secondary Adv

Gjenerata e re e eskavatoreve CAT nga Teknoxgroup

Share on Google+

Gama jonë e re e cila ndryshon lojën nuk është asgjë më pak sesa një hap kolosal në zhvillimin e eksavatorëve. I dizenjuar rreth jush, këta ekskavatorë të gjeneratës tjetër do ti transformojnë totalisht terrenet tuaja të punës, me 320 GC e ri që ofron kosto më të ulët pronësie dhe konsumi karburanti, 320 i ri që arrin nivele më të larta produktiviteti dhe 323 i ri që dorëzon performancë të pashoqe në aplikimet më të vështira.

 

EFIKASITETI I RRITUR NË 45%

 

DERI NË 25% MË PAK KONSUM KARBURANTI  ME EKSKAVATORËT E RINJ 320 DHE 323 CAT 

Edhe pse çmimet variojnë, është gjithmonë një nga shpenzimet e operimit mbi të cilin ju mund të keni më shumë kontroll. Dhe është një kosto të cilën makineritë e reja si ekskavatorët Cat® 320GC, 320 dhe 323 mund t’ju ndihmojnë ta menaxhoni me sukses.

 

KOSTO MË TË ULËT MIRËMBAJTEJE DERI NË 15%  ME EKSKAVATORËT E RINJ 320 DHE 323 CAT  NDALO MË PAK. PUNO MË SHUMË. 

 

Mund ta bëni mirëmbajtjen më shpejt me një kosto më të ulët me eksavatorët e rinj Cat® 320 GC, 320 dhe 323. Intervalët e mirëmbajtjes janë zgjatur dhe sinkronizuar. Filtrat kanë kapacitet më të lartë dhe jetë më të gjatë. Ju kurseni kohë dhe para.

Kontakt

Cel:+355 68 90 97 634

Adresa: Rruga Nacionale Tirane - Durres, km.16, Fshati Mucaj, Vore, Albania


Më të lexuarat