Secondary Adv

Boje per fasada kunder lagshires,ngricave dhe kunder diellit, Bojra Amerikane - American Standart

Bojra Amerikane - American Standart

 Përshkrimi

Boje per fasada kunder lagshires,ngricave dhe kunder diellit

Boje per fasada(jashte) e garantur tere jeten LIFETIME WARRANTY,E GARANTUAR NGA SHIU,BORA,NGRICAT DHE TEMPERATURAT E LARTA,NUK ZBEHET, LAGHET ME UJE PER CDO LLOJ NJOLLE QE MUND TE KRIJOHEN ,ESHTE IZOLUEZE E LAGSHTIRES 100%.NUK PLASARITET AS NUK NGRIN.

Produkte te ngjashme