Secondary Adv

Ganxhat Caterpillar, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

Pershkrimi

Ganxhat Caterpillar

GANXHAT

 Ganxhat Caterpillar zëvendësojnë kovën në Ekskavatorët Caterpillar, duke i kthyer ato në makineritë ideale për kapjen e materialeve të palidhura, seleksionimin e plehrave dhe pastrimin e zonës së shembjes. Një numër i madh stilesh dhe madhësish janë në dispozicion për përshtatjen e Ekskavatorëve me punën që do të kryhet.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme