Secondary Adv

Boje plastike higjenike dhe rezistente ndaj larjes, Granitis

Granitis

 Përshkrimi

PREMIER SUPERIOR

• Bojë plastike ujore shumë cilësore për përdorim të brendshëm, me veti

të shkëlqyera mbuluese, higjenike dhe rezistente ndaj larjes dhe fshirjes.

• Mund të krijohet një pafundësi ngjyrash.

• Aftësia mbuluese: Suva: 10 – 12 m²/l; Sip. e patinuar 12 – 13 m²/l

• Ambalazhi: 3 L, 10 L

Produkte te ngjashme