Secondary Adv

Kondicioner mural rezidencial, Fujitsu Superior Klima

Fujitsu Superior Klima

 Përshkrimi

Kondicioner mural rezidencial

Kondicioner Fujitsu ASYG 09 LTC

 

Përshkrimi

(9000deri 12000 BTU/h)

A+++ qe punon deri ne -20°C me SEER =8.5 .  

I pajisur me sensor levizje I cili redukton energjine e konsumuar ne se ne ambient nuk ka njerez per nje kohe te caktuar.

I fuqishem Elegant dhe Inteligjent njekohesisht .

Konsumi I energjise duke filluar nga 140W

Produkte te ngjashme